خب نیما با این حساب شرایط من یکم سخت تر شد !
من تافل رو میتونم بالای 100 و یکمم بیشتر تلاش کنم 105 به بالا بگیرم.
درباره مقاله تحلیلی هم هیچ مشکلی ندارم و میتونم بنویسم.حتی اگه فیکشنال هم یه جایی خواستن اونم از دستم بر میاد.
سابقه 3 سال تدریس زبان انگلیسی هم در موسسات دارم ! ولی خب تدریس ادبیات انگلیسی نبوده.
درباره پذیرش با ارشد، خب میتونم با همون لیسانس پذیرش بدم اگه ارشد لازم نباشه و از پایان نامه به عنوان مقاله استفاده کنم. همچین چیزی امکانش هست؟واسه این مورد معدل چند میخواد حدودا؟
رنک دانشگاه هم به هیچ عنوان برام مهم نیست.فقط مدرکی که دانشگاه میده معتبر باشه در خود آمریکا.
بابت معدل هم شنیدم که حتی خیلی پایینتر از اینها هم با صحبت با خود استاد و قانع کردنش تونستن پذیرش بگیرن.فقط به شرطیکه موارد دیگه مثل مقاله و تافل کامل بوده باشه.
درباره زبانهای غیر انگلیسی که نوشتی، فارسی حساب میشه؟ من ترکی استانبولی رو هم در حد عالی بلدم.ترکی آذربایجان رو هم همینطور. با فرانسه هم در حد بسیار ابتدایی آشنایی دارم. اینا لحاظ میشن؟ البته با توجه به اینکه اورهان پاموک عزیز نوبل ادبیات رو هم گرفته،ترکی استانبولی هم الان رسما جزو زبانهای مورد نیاز ادبیاتی هم میتونه طلقی بشه.گرچه خیلی از نویسندگان مشهور ترکیه ای شناخته شده نیستن در دنیا.
و تا یادم نرفته، هدف اصلیم و آخرم امریکاست بدون شک.اما اگه نتونم به ترتیب کانادا،استرالیا،نیوزیلند، ایرلند، انگلیس هم مد نظر میتونه باشه برام.
ویرایش: الان که یه نگاه کلی کردم، خیلی از دانشگاه ها 3 میخواستن و یکی هم دیدم 3.2 مینیموم میخواست.
يه سوال امروز به ذهنم رسيد. اين مصاحبه تلفني موقع پذيرش واسه رشته ما هم هست؟
ویرایش توسط nimaK : December 25th, 2014 در ساعت 11:27 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)