با سلام خدمت دوستان منتظر.200 روز بدون آپدیت. چه کنیم که تکلیف رو لااقل مشخص کنند؟
با سلام خدمت دوستان منتظر.200 روز بدون آپدیت. چه کنیم که تکلیف رو لااقل مشخص کنند؟
“You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn
چیزی که من فهمیدم این خانوم هیچی نمیدونستن.
ما اینجا تجربمون بیشتر شده از ایشون. واقا چند نفر با درخواست مجدد تونستن به نتیجه برسن؟!!
فقط از سرشون وا میکنن. اونم یک کارمنده. فقط چندتا چیز از مدل حرفاش معلوم بود که اونجا هم یک اداره دولتی و خر تو خر.
فقط یچندتا حدس زدن که بچه ها همینجا همشو عمل کردن و به نتیجه هم نرسیدن در اکثر اوقات..
ایمیل به سفارت مجازی زده شده.... مصاحبه مجدد بستن کیس.. چی بوده که انجام ندادن بچه ها تاحالا؟!!
فقط خداییش همین که گفتم رو کسی نکرده هر سه ماه یک سفارت. بچرخیم با این هزینه های مامانی...
“You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn
با سلام،
من یه سواله قدیمی برام دویباره مطرح شده! این administrative processing چیه دقیقا؟ اسمش که این رو القا میکنه که ینی کارای اداری ویزا در حال انجام هست، به عبارت دیگه ویزا اکی شده ولی کار اداری داره که باید انجام بشه، که اگه توی این کارای اداری معلوم بشه شخص واجد شرایط نیست، ویزا از اکی بودن در میاد!!! سوال اینه که کار اداری چیه؟ back ground chek میتونه یه کار مهم اداری باشه که زمانبر هم هست، ولی چقدر؟ حتی دستی هم انجام بشه به نظر بیشتر از 3-4 ماه نباید زمان بگیره، چه برسه به کامپیوتری. پس چی باعث میشه که یه کیس دانشجویی مثلا 8 ماه یا بدتر از اون، یه کیس توریستی 18 ماه طول بکشه و هنوز بیجواب باشه؟ تنها چیزی که فعلا به ذهن من میرسه اینه که یه سری از کیس ها بررسی نمیشن که دلیلش برام روشن نیست.
حالا سوال دیگه اینکه این اسم clearance از کجا اومده که ما معادل با administrative processing میدونیمش؟
Just smile and do it!
سلام. می شه یکی به من بگه لینکه جدول کلیرنس دوبی برای زمستان /2015 رو کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنونم
با سلام خدمت دوستان عزیز و منتظران گرامی
بالاخره بعد از دقیقا ۶ ماه، در روز ۱۷ دسامبر پرونده ی من آپدیت شد و ۱۸ دسامبر هم ایمیلش اومد که ویزا آماده س. ما روز ۱۶ جون مصاحبه داشتیم. پرونده ی همسرم ۹ جولای آپدیت شد و پرونده ی دخترم هم که کلا آپدیت خاصی لازم نداشت.
امیدوارم تکلیف همه ی دوستان به زودی روشن بشه
خوش باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)