نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 419 از 425 نخستنخست ... 319369409410411412413414415416417418419420421422423424425 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,181 تا 4,190 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

با سلام خدمت دوستان منتظر.200 روز بدون آپدیت. چه کنیم که تکلیف رو لااقل مشخص کنند؟

Member alikhaan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    !Music No School yet

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    علی نظر تو چیه ؟
    من فک میکنم کسی مشکلی برای رفت آمد نداشته باشه هر سه ماه باید بره مصاحبه بده. هی کیسو ببنده هی بره مصاحبه ....
    تاااا بالاخره دوستان جوابی در خور بدن.
    واقا دمشون گرم...
    “You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn

نقل قول نوشته اصلی توسط shabangahan نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان منتظر.200 روز بدون آپدیت. چه کنیم که تکلیف رو لااقل مشخص کنند؟
    همش 200 روز؟! تا دو سال هم و بالاتر هم دانشجویی داشتیم اینجا
    رشته و محل خدمتتون چی بوده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alikhaan نمایش پست ها
    من فک میکنم کسی مشکلی برای رفت آمد نداشته باشه هر سه ماه باید بره مصاحبه بده. هی کیسو ببنده هی بره مصاحبه ....
    تاااا بالاخره دوستان جوابی در خور بدن.
    واقا دمشون گرم...
    برای کسانی که اینقدر منتظر موندن تفاوتی قایل می شن؟ یا باز باید همون قدر منتظر بمونن؟

Member alikhaan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    !Music No School yet

چیزی که من فهمیدم این خانوم هیچی نمیدونستن.
    ما اینجا تجربمون بیشتر شده از ایشون. واقا چند نفر با درخواست مجدد تونستن به نتیجه برسن؟!!
    فقط از سرشون وا میکنن. اونم یک کارمنده. فقط چندتا چیز از مدل حرفاش معلوم بود که اونجا هم یک اداره دولتی و خر تو خر.
    فقط یچندتا حدس زدن که بچه ها همینجا همشو عمل کردن و به نتیجه هم نرسیدن در اکثر اوقات..
    ایمیل به سفارت مجازی زده شده.... مصاحبه مجدد بستن کیس.. چی بوده که انجام ندادن بچه ها تاحالا؟!!
    فقط خداییش همین که گفتم رو کسی نکرده هر سه ماه یک سفارت. بچرخیم با این هزینه های مامانی...
    “You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn

Junior Member

با سلام،
    من یه سواله قدیمی برام دویباره مطرح شده! این administrative processing چیه دقیقا؟ اسمش که این رو القا میکنه که ینی کارای اداری ویزا در حال انجام هست، به عبارت دیگه ویزا اکی شده ولی کار اداری داره که باید انجام بشه، که اگه توی این کارای اداری معلوم بشه شخص واجد شرایط نیست، ویزا از اکی بودن در میاد!!! سوال اینه که کار اداری چیه؟ back ground chek میتونه یه کار مهم اداری باشه که زمانبر هم هست، ولی چقدر؟ حتی دستی هم انجام بشه به نظر بیشتر از 3-4 ماه نباید زمان بگیره، چه برسه به کامپیوتری. پس چی باعث میشه که یه کیس دانشجویی مثلا 8 ماه یا بدتر از اون، یه کیس توریستی 18 ماه طول بکشه و هنوز بیجواب باشه؟ تنها چیزی که فعلا به ذهن من میرسه اینه که یه سری از کیس ها بررسی نمیشن که دلیلش برام روشن نیست.
    حالا سوال دیگه اینکه این اسم clearance از کجا اومده که ما معادل با administrative processing میدونیمش؟
    Just smile and do it!

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط alikhaan نمایش پست ها
    چیزی که من فهمیدم این خانوم هیچی نمیدونستن.
    ما اینجا تجربمون بیشتر شده از ایشون. واقا چند نفر با درخواست مجدد تونستن به نتیجه برسن؟!!
    فقط از سرشون وا میکنن. اونم یک کارمنده. فقط چندتا چیز از مدل حرفاش معلوم بود که اونجا هم یک اداره دولتی و خر تو خر.
    فقط یچندتا حدس زدن که بچه ها همینجا همشو عمل کردن و به نتیجه هم نرسیدن در اکثر اوقات..
    ایمیل به سفارت مجازی زده شده.... مصاحبه مجدد بستن کیس.. چی بوده که انجام ندادن بچه ها تاحالا؟!!
    فقط خداییش همین که گفتم رو کسی نکرده هر سه ماه یک سفارت. بچرخیم با این هزینه های مامانی...
    اتفاقا همه چیزو میدونست . و آب پاکی رو ریخت رو دستمون . یک بک لاگی درست شده و گاهی یکی دو نفری از اون بک لاگ کلیر می کنند در میان کارهای روزمره . خدا عالمه کی نوبت به ماها برسه
    too much love will kill you

Junior Member

سلام. می شه یکی به من بگه لینکه جدول کلیرنس دوبی برای زمستان /2015 رو کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه مریلند کالج پارک

نقل قول نوشته اصلی توسط GM نمایش پست ها
    سلام. می شه یکی به من بگه لینکه جدول کلیرنس دوبی برای زمستان /2015 رو کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنونم

http://www.applyabroad.org/forum/announcement.php?f=59

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

با سلام خدمت دوستان عزیز و منتظران گرامی

بالاخره بعد از دقیقا ۶ ماه، در روز ۱۷ دسامبر پرونده ی من آپدیت شد و ۱۸ دسامبر هم ایمیلش اومد که ویزا آماده س. ما روز ۱۶ جون مصاحبه داشتیم. پرونده ی همسرم ۹ جولای آپدیت شد و پرونده ی دخترم هم که کلا آپدیت خاصی لازم نداشت.
    امیدوارم تکلیف همه ی دوستان به زودی روشن بشه

خوش باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)