آقا من که به صرافت افتادم بعد از ریجکت 306 تو دوبی دوباره برم پیششون!! فرجی حاصل نشده هنوز؟
آقا من که به صرافت افتادم بعد از ریجکت 306 تو دوبی دوباره برم پیششون!! فرجی حاصل نشده هنوز؟
با سلام من امروز 28 دسامبر مصاحبه داشتم دبی. من با ویزای اف 2 مالتیپل رفتم برای تبدیل به اف 1. دفعه پیش اصلا کلیرنس نخورده بودیم ولی این باربرگه زرد گرفتم. در پاسخ به اینکه چقدر طول می کشه افیسر گفت 2- 10 روز. من ازش خواستم تکرار کنه و باز گفت 2-10 روز. سوالم اینه که این حرف چقدر قابل اعتماده؟ امروز به کس دیگه ای این حرف زده شده؟ به بچه های قبل چی اصلا این طوری عدد می دادن؟
راستش من کمی امیدوارم به حرف این خانم ساروگرو به نظرتون خیلی ساده لوحانه است؟
یه چیز دیگه. فکر کنید به کسی که کلیرنس می خوره احتمال داره مالتی بدن؟
سلام
۱. به ما هم گفتن که بین ۶ تا ۱۰ هفته (دقیقا مثل عددی که روی کاغذ زرد نوشته شده بود)، ولی ۶ ماه طول کشید. پس اعتباری به حرفشون نیست. البته ممکنه چون شما قبلا ویزا گرفته بودید، واقعا سریع بهتون بدن ویزا رو.
۲. بعید میدونم کلیرنس خوردن و مالتیپل/سینگل بودن ربطی داشته باشن. پس امیدوار باشید که مالتیپل بگیرید
ویرایش توسط hamid166262 : December 28th, 2014 در ساعت 06:32 PM
اما تو برگه زرد ما نوشتن 6 ماه و یا بیشتر. مصاحبه 12 nov
بله درسته منتها من دنبال 6 تا 10 هفته ای بودم که بعضی از دوستان بهش اشاره کردن.
سلام.دوستان ممکنه یکی منو راهنمایی کنه؟من یکی از دوستام کلییرنسش اومده اما الان نمیخواهد ویزا تو پاسش بخوره ممکنه بگید حداکثر زمانی که میتونه وقت داشته باشه پاسشو دراپ کنه سفارت چند وقته؟چقدر زمان داره تا پاسپورت را تحویل سفارت بده برا چاپ کردن ویزا داخل پاس؟ممنون
واقعا متاسفم. امیدوارم که هر چه زودتر تموم بشه. من نمی فهمم کسی که یک بار چک رو پاس کرده و تو این مدت هم ایران نبوده چه چیزی می خوان ازش بکشن بیرون. واقعا انتظار کشنده ایه! منم همسرم باید تنها برگرده و خوب به نظر می یاد معلوم نیست کی من بتونم برم.
من یک سوال دیگه هم دارم. با توجه به اینکه من باید تا 15 ژانویه اونجا باشم کی باید تقاضای late arrival کنم و آیا باید نامه مربوطه به تاخیر رو برای سفارت بفرستم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)