نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 420 از 425 نخستنخست ... 320370410411412413414415416417418419420421422423424425 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,191 تا 4,200 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

آقا من که به صرافت افتادم بعد از ریجکت 306 تو دوبی دوباره برم پیششون!! فرجی حاصل نشده هنوز؟

Junior Member

با سلام من امروز 28 دسامبر مصاحبه داشتم دبی. من با ویزای اف 2 مالتیپل رفتم برای تبدیل به اف 1. دفعه پیش اصلا کلیرنس نخورده بودیم ولی این باربرگه زرد گرفتم. در پاسخ به اینکه چقدر طول می کشه افیسر گفت 2- 10 روز. من ازش خواستم تکرار کنه و باز گفت 2-10 روز. سوالم اینه که این حرف چقدر قابل اعتماده؟ امروز به کس دیگه ای این حرف زده شده؟ به بچه های قبل چی اصلا این طوری عدد می دادن؟
    راستش من کمی امیدوارم به حرف این خانم ساروگرو به نظرتون خیلی ساده لوحانه است؟
    یه چیز دیگه. فکر کنید به کسی که کلیرنس می خوره احتمال داره مالتی بدن؟

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط neda6381 نمایش پست ها
    با سلام من امروز 28 دسامبر مصاحبه داشتم دبی. من با ویزای اف 2 مالتیپل رفتم برای تبدیل به اف 1. دفعه پیش اصلا کلیرنس نخورده بودیم ولی این باربرگه زرد گرفتم. در پاسخ به اینکه چقدر طول می کشه افیسر گفت 2- 10 روز. من ازش خواستم تکرار کنه و باز گفت 2-10 روز. سوالم اینه که این حرف چقدر قابل اعتماده؟ امروز به کس دیگه ای این حرف زده شده؟ به بچه های قبل چی اصلا این طوری عدد می دادن؟
    سلام
    ۱. به ما هم گفتن که بین ۶ تا ۱۰ هفته (دقیقا مثل عددی که روی کاغذ زرد نوشته شده بود)، ولی ۶ ماه طول کشید. پس اعتباری به حرفشون نیست. البته ممکنه چون شما قبلا ویزا گرفته بودید، واقعا سریع بهتون بدن ویزا رو.
    ۲. بعید میدونم کلیرنس خوردن و مالتیپل/سینگل بودن ربطی داشته باشن. پس امیدوار باشید که مالتیپل بگیرید
    ویرایش توسط hamid166262 : December 28th, 2014 در ساعت 06:32 PM

Junior Member

اما تو برگه زرد ما نوشتن 6 ماه و یا بیشتر. مصاحبه 12 nov

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz666 نمایش پست ها
    اما تو برگه زرد ما نوشتن 6 ماه و یا بیشتر. مصاحبه 12 nov

دوست عزیز اون توی ترجمه فارسی اینطوری نوشته! در صورتی که تو قسمت انگلیسیش اگه نگاه کنی نوشته up to six months. یعنی تا 6 ماه

Junior Member

بله درسته منتها من دنبال 6 تا 10 هفته ای بودم که بعضی از دوستان بهش اشاره کردن.

سلام، من وسط ترم پاييز براي فوت پدرم از آمريكا برگشتم ايران، آفيسر هم گفت كه بين ٢ تا ١٠ روز كلير ميشي، ولي الان ٤٩ روزه منتظرم، امتحانام رو از دست دادم، خانمم هم تو اين مدت اونجا تنهاست، شايد اگه اون خانم آفيسر وعده الكي نمي داد، تو اين مدت از شدت انتظار كمتر اذيت مي شديم.

نقل قول نوشته اصلی توسط neda6381 نمایش پست ها

Question پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

سلام.دوستان ممکنه یکی منو راهنمایی کنه؟من یکی از دوستام کلییرنسش اومده اما الان نمیخواهد ویزا تو پاسش بخوره ممکنه بگید حداکثر زمانی که میتونه وقت داشته باشه پاسشو دراپ کنه سفارت چند وقته؟چقدر زمان داره تا پاسپورت را تحویل سفارت بده برا چاپ کردن ویزا داخل پاس؟ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid166262 نمایش پست ها
    سلام
    ۱. به ما هم گفتن که بین ۶ تا ۱۰ هفته (دقیقا مثل عددی که روی کاغذ زرد نوشته شده بود)، ولی ۶ ماه طول کشید. پس اعتباری به حرفشون نیست. البته ممکنه چون شما قبلا ویزا گرفته بودید، واقعا سریع بهتون بدن ویزا رو.
    ۲. بعید میدونم کلیرنس خوردن و مالتیپل/سینگل بودن ربطی داشته باشن. پس امیدوار باشید که مالتیپل بگیرید
    پس به نظر می یاد نمی شه خیلی روی حرفشون حساب کرد. ممنون از پاسختون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdimehrabi نمایش پست ها
    سلام، من وسط ترم پاييز براي فوت پدرم از آمريكا برگشتم ايران، آفيسر هم گفت كه بين ٢ تا ١٠ روز كلير ميشي، ولي الان ٤٩ روزه منتظرم، امتحانام رو از دست دادم، خانمم هم تو اين مدت اونجا تنهاست، شايد اگه اون خانم آفيسر وعده الكي نمي داد، تو اين مدت از شدت انتظار كمتر اذيت مي شديم.
    واقعا متاسفم. امیدوارم که هر چه زودتر تموم بشه. من نمی فهمم کسی که یک بار چک رو پاس کرده و تو این مدت هم ایران نبوده چه چیزی می خوان ازش بکشن بیرون. واقعا انتظار کشنده ایه! منم همسرم باید تنها برگرده و خوب به نظر می یاد معلوم نیست کی من بتونم برم.
    من یک سوال دیگه هم دارم. با توجه به اینکه من باید تا 15 ژانویه اونجا باشم کی باید تقاضای late arrival کنم و آیا باید نامه مربوطه به تاخیر رو برای سفارت بفرستم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)