سلام
من دیدم این مدته خیلی درباره مدارک و مهر کردنش صحبت شده گفتم تجربیات خودمو بگم بد نیست.
من که شهریور مدارکم رو فرستادم همون موقه ها چه زنگ میزدی چه حضوری میرفتی، کارمندایی که پاسخگو بودن دو نفر آقا بودن. اونا ام کلا کاری باهات نداشتن. حتی من پوشه مدارکم رو عمدا درآوردم گذاشتم رو پیشخون که اگه حرفی دارن بزنن که نگفت اصلا. فقط من شنیده بودم که پاسپورتو بدی اونا کپی برابر اصل کنن بهتره همون رو دادم و بقیه مدارکم رو دارالترجمه داده بودم. و بعد اینکه کپی پاسپورتمو گرفتم پرسیدم همین گفت آره همین. اصلا بهم پیشنهادم نداد که میخوای مدارک دیگه ت رو هم بده مهر کنیم ... که اگه میگفت من حتما به خاطر استرسی که داشتم میدادم مهر کنه.... به هر حال
ولی این یک ماهه اخیر که میری سفارت یه خانومی کارا رو انجام میده و من 10 روز پیش که رفته بودم و یه آقایی اومده بود که مدارکش رو مهر کپی برابر اصل بزنه بعد از اینکه شناسنامه ها رو داد خوده آقاهه از کارمند سفارت پرسید که یکی از مدارکش مهر کپی برابر اصل میخواد اونم گفت آره..... خیلی نسبت به مدارک کنجکاوی نشون میداد این خانومه نسبت به اون آقایی که قبلا مدارکه منو گرفته بود.... انگار که مثلا بهش گفته باشن از قبل که مدارک رو چک کنه (یعنی برداشته من اینجوری بود)
حالا نمیدونم نظر شخصی خوده خانومه هست که اینجوری رو مدارک متقاضی دقیق بشه یا بهش گفتن...
و اینکه میخواستم بگم که بعضی از دوستانه قدیمی به اونایی که تازه رفتن سفارت و مدارکشون رو دادن اونا مهر کنن خرده نگیرین که تقصیره خودتونه باید بیرون این کارو انجام میدادین. چون رفتاره خانومه یه جوریه که آدم شک میکنه و فکر میکنه حتمنه حتما باید بده اونا مهر کنن....
اینا که گفتم همه ش برداشته خودم بود
موفق باشید