نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 422 از 425 نخستنخست ... 322372412413414415416417418419420421422423424425 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,211 تا 4,220 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Member alikhaan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    !Music No School yet

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط Biavatan نمایش پست ها
    سلام. ممنون از لینک اما یکی میگه خلاضه چی گفتن؟ من الان رو لینوکس هستم و نمیتونم از پروکس استفاده کتم.
    درود بر شما

استنباط من از حرفاش این بود که بی اطلاعه ولی ممکنه نظر دوستان متفاوت باشه.

اول اینکه باسفارت تماس بگیرید که ما چندین بار گرفتیم.
    دوم اینکه به سفارت مجازی ایمیل بزنید و شرایط رو براشون توضیح بدید.
    سوم اینکه برید مصاحبه مجدد بدید.
    من هر چی زور زدم نشد تماس بگیرم که بپرسم کیس اولی رو باید بستو رفت و آیا اونا موظف هستن بعد اینهمه مدت یجا دیگه پرونده جدیدی رو دوباره باز کنن؟!!
    هرچند امیدی هم نبود بدونه.
    “You are the average of the five people you spend the most time with”-Jim Rohn

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering/ University of Massachusetts Amherst

سلام دوستان
    من 2 سپتامبر مصاحبه کردم واسه پاییز 2014 در دبی کلیرنس شد .... یه ترم دیفر کزدم هفته پیش 18 دسامبر اولین آپدیتم سفارت بهم گفت I20 جدیدتو بفرست تا بدونیم هنوز دانشجویی یا نه .... منم همون شب براشون فرستادم I20 جدیدمو .... الان بشدت کمبود وقت دارم چون تو I20 نوشته باید تا 20 ژانویه اونجا باشم کسی میدونه معمولا چه مدت بعد از درخواست I20 جدید ویزا آماده میشه؟ جون فکر میکنم وقتی I20 جدیدو میخوان حتما پرونده کلیر شده دیگه

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط nariman_banaei نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 2 سپتامبر مصاحبه کردم واسه پاییز 2014 در دبی کلیرنس شد .... یه ترم دیفر کزدم هفته پیش 18 دسامبر اولین آپدیتم سفارت بهم گفت I20 جدیدتو بفرست تا بدونیم هنوز دانشجویی یا نه .... منم همون شب براشون فرستادم I20 جدیدمو .... الان بشدت کمبود وقت دارم چون تو I20 نوشته باید تا 20 ژانویه اونجا باشم کسی میدونه معمولا چه مدت بعد از درخواست I20 جدید ویزا آماده میشه؟ جون فکر میکنم وقتی I20 جدیدو میخوان حتما پرونده کلیر شده دیگه
    سلام دوست عزیز

من خودم قبل از اینکه اونا I-20‌ جدید رو ازم بخوان، به محض اینکه از دانشگاه I-20‌ جدید رو گرفتم، برای سفارت فرستادم. من ۲۸ اکتبر فرستادم و ۱۷ دسامبر ایمیل اوکی شدن ویزام اومد. البته اینکه از فرستادن I-20 تا دریافت، نزدیک دو ماه طول کشیده، فکر نمیکنم ربطی داشته باشه و امیدوارم شما خیلی زودتر اوکی بگیرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط calculator نمایش پست ها
    سلام.دوستان ممکنه یکی منو راهنمایی کنه؟من یکی از دوستام کلییرنسش اومده اما الان نمیخواهد ویزا تو پاسش بخوره ممکنه بگید حداکثر زمانی که میتونه وقت داشته باشه پاسشو دراپ کنه سفارت چند وقته؟چقدر زمان داره تا پاسپورت را تحویل سفارت بده برا چاپ کردن ویزا داخل پاس؟ممنون
    سه ماه از تاریخ آخرین آپدیت و اومدن ایمیل وقت داره پاسپورت رو تحویل سفارت بده و تا سه ماه پس از مهر سفارت میتونه وارد خاک امریکا بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط calculator نمایش پست ها
    سلام.دوستان ممکنه یکی منو راهنمایی کنه؟من یکی از دوستام کلییرنسش اومده اما الان نمیخواهد ویزا تو پاسش بخوره ممکنه بگید حداکثر زمانی که میتونه وقت داشته باشه پاسشو دراپ کنه سفارت چند وقته؟چقدر زمان داره تا پاسپورت را تحویل سفارت بده برا چاپ کردن ویزا داخل پاس؟ممنون
    اگر اشتباه نکنم سه ماه از تاریخ آخرین آپدیت و اومدن ایمیل وقت داره پاسپورت رو تحویل سفارت بده و تا سه ماه پس از مهر سفارت میتونه وارد خاک امریکا بشه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - گرایش سازه

سلام دوستان من تاریخ مصاحبم 20 اکتبر بود و شروع ترم 5 ژانویه که متاسفانه &nbsp;کلیر نشدم و دانشگاه قانون Late Arrival هم نداره و مجبورم پذیرش رو دیفر کنم یا برای ترم Summer یا Fall که خودم ترجیح میدم Fall باشه چون شرایط پیدا کردن خونه برای Fall راحتتره حالا به نظره شما دوباره باید وقت سفارت بگیرم و برم برای مصاحبه یا صبر کنم جواب کلیرم بیاد بعد میشه با I20 جدید ترم های بعد ویزا رو پیک آپ کرد؟ لطفا اگه ممکنه دوستانی که مطلع هستند هم برای ترم Summer و هم برای ترم Fall توضیح بدید. <br>با تشکر

Junior Member

سلام بچه ها. من امروز سایت واشینگتن رو که چک می کنم بهم این پیام رو میده. کسی تجربه مشابه داره بدونه منظورشون چیه!
    An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط hajiloo نمایش پست ها
    سلام. بچه ها کسی هست که 30 Nov دبی مصاحبه کرده باشه؟
    بله من 30 ام مصاحبه داشتم و هنوز در انتظار

سلام، من هفت روز پيش واشنگتن آپديت شدم ولي هنوز ايميل كليرنس برام نيومده، هرچي ايميل هم مي زنم جواب نمي دن، دوستان كسي مي تونه راهنماييم كنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdimehrabi نمایش پست ها
    سلام، من هفت روز پيش واشنگتن آپديت شدم ولي هنوز ايميل كليرنس برام نيومده، هرچي ايميل هم مي زنم جواب نمي دن، دوستان كسي مي تونه راهنماييم كنه.
    قبل از آپدیت شدن مدرکی فرستاده بودید براشون؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)