نمی دونم اون " جاهای دیگه " کجا بوده که شما خوندید. اما این تاپیک رو بخونید
http://www.applyabroad.org/forum/sho...B1%D8%A7%D9%86
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
سلام. از دوستان کسی بوده این دانشگاه یا نمره جی ار ایی کمتر از حد گفته شده تو سایت پذیرش گرفته باشه؟
سلا دوستان
من با استادم واسه PhD به توافق رسیدم و برای فال 2015 ایشالله اپلای می کنم و با توجه علاقه استادم به زمینه کاریم من اکسپت هم میشم. حالا چند تا سئوال دارم .اگه ممکنه هر کی میدونه جواب بده لطفا
1- سالانه 17000 دلار فاندبهم پیشنهاد داده. میخوام بدونم با کسر 3800 تا برای فی ، بعد از کسر مالیات چند دلار برام میمونه؟ در واقع میخوام بدونم وضعیت مالیات تو این ایالت چه جوریاس؟
2- کار تابستون وضعیتش چه جوریه؟، مثلا کار راحت گیرم میاد ؟ چه کارایی هست ؟ و حداقل و حداکثر چقدر میتونیم رو درامد تابستان حساب باز کنیم؟
3- حداقل هزینه ها همون حدود چقدر میشه یه زندگی دانشجویی منظورمه(شامل اجاره خونه ، بیل ، خوراک )
(با توجه به اینکه من و همسرم با هم میاییم. و ایشون هم برای مستر پذیرش میگیرن . ولی در مورد فاند احتمالی همسرم هنوز هیچ ایده ای نداریم.)
خیلی خیلی ممنون
سلام. از دوستان مکانیک که فاند تی ای گرفتن میشه نمره جی ار ای رو اعلام کنند؟ ممنون
سلام دوستان یک سوال داشتم و بسیار ممنون میشم دوست هایی که می تونن کمک کنند: من می خوام برای pHd اپلای کنم.
1) آیای برای اپلای توی این دانشگاه نیاز به آپلود دانشنامه یا همون degree certificate هم هست. آخه من فقط ریز نمرات رسمی رو دارم.
2) آیا باید مدارکی از ایران براشون پست کنیم یا همه چی آپلودی هست؟
3) آیا نیاز به ارزیابی مدارک توسط موسسات خاصی مثل wes یا بقیه هست یا نه؟
ممنون
بچه ها این قضیه GPA چیه؟ جزو بخش های اجباری واسه پر کردن؟ چه جوری حساب کنیم آخه؟ من بلد نیستم از دوستام پرسیدم گفتن هر دانشگاهی یه جور خواصی حساب می کنه.
مگه خودشون نباید حساب کنن.
راستی برای رشته مهندسی حداقل GPA رو چرا تو سایتش نزده؟
برو به این سایت:
http://www.foreigncredits.com/Resources/GPA-Calculator/
کشور رو بذار رو ایران و درس هات رو یکی یکی با واحد و نمره بده اینجا (نام درس لازم نیست)
(بعضیا میگن درسای افتاده رو هنمیخاد بزنی بعضیا میگن باید بزنی! بین علما اختلافه من خودم هنوز نفهمیدم اینو)
علاقه مندی ها (Bookmarks)