نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 424 از 425 نخستنخست ... 324374414415416417418419420421422423424425 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,231 تا 4,240 , از مجموع 4249

موضوع: دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط mosimosi نمایش پست ها
    بله من 30 ام مصاحبه داشتم و هنوز در انتظار
    Sسلام،ممنون از جوابتون...شماهم تو باجه 5مصاحبه داشتین؟ یه آفیسر جوان بود

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط g_jalilvand نمایش پست ها
    سلام
    یه توضیح مختصر برای دوستان
    دختر- مجرد- مصاحبه 18 جون /دبی- دکتری مهندسی مواد-
    بعد از بیشتر از 6 ماه انتظار و فرستادن ایمیل های فراوان و البته بی جواب کیس دبی رو کنسل کردم و امروز 30 دسامبر آنکارا مصاحبه داشتم.
    کلا 20 نفر شاید برای مصاحبه اومده بودن. سفارت بسیاااااااااار خلوت بود. تا موقعی که من مصاحبه شدم. یه آقا برای لیسانس بیزینس و یه خانم برای مستر گرافیک بدون فاند البته با 10 سال گپ تحصیلی ریجکت شدن. یه خانم returning student و یه خانم مسن توریستی که فکر می کنم بار چندمشون بود می رفتن در جا ویزا گرفتن. منم مشابه دبی برگه زرد گرفتم و وارد پروسه دوست داشتنی !!!!! کلیرنس شدم.
    مصاحبه با یه آقای مو بور و جوان باجه 5 (در تمام طول مصاحبه تایپ می کرد)
    _می خوای بری چی بخونی ؟ دکتری مهندسی مواد
    _رو چی می خوای کار کنی ؟ یه کاربرد بیو مدیکال موادی توضیح دادم که تو sop م هم بود.
    _بعد از تحصیل می خوای چی کار کنی ؟ می خوام برای post-doc برم سویس ETH یا EPFL. خندید گفت ETH چیه. گفتم abbreviation اسم دانشگاهه.
    _الان درس می خونی ؟ چی کار می کنی ؟ نه، بی کارم. سال 2012 فارغ التحصیل شدم و بعدشم برای TOEFL و GRE خوندم. در حال حاضر بی کارم.
    _توی پروندت می بینم که ماه جون برای دبی اپلای کردی !!!!!! ( این جا همون جایی بود که می نرسیدم)
    بله، دبی 6 ماه زمان منو تلف کرد. یه ترم رو هم از دست دادم. هر چی هم ایمیل می زنم جواب منو نمی دن.
    _ هیچ result از پروندت ندادن ؟ نه.
    _ ما معمولا میگیم که افراد برای همون کیسی که داشتن صبر کنن. اما الان انتخاب با توست. می خوای process رو اینجا شروع کنی ؟
    دبی حتی ایمیل های منو توی یک ماه گذشته جواب نداده با اینکه چندین بار ایمیل زدم و کیسم رو بهشون یاداوری کردم.بنابراین آپشن دیگه ای جز کنسل کردن کیس نداشتم. ( در همین حین پرینت ایمیل درخواست کنسل کردن کیس دبی رو دادم بهش که گرفت خوند و گفت اکی، و اضافه کرد به مدارکی که ازم گرفته بود یعنی cv، sop، rp).
    _ ما معمولا کیس هامون 2 ماه طول می کشه که نتیجش مشخص بشه. من هنوز نمی دونم که می تونیم از اطلاعات process دبی کمک بگیریم یا مجبوریم دوباره از اول شروع کنیم بررسی و . بنابراین بهت پیشنهاد می کنم که با دانشگاه هماهنگ کنی که ممکنه دیر برسی و اینکه بلیط نگیری
    می نونم امیدوار باشم که به ترمم برسم ؟
    _ امیدوار که همیشه می تونی باشی اما نمی تونم هیچ قولی بهت بدم.
    بعدم برگه زرد و داد بهم و توضیح داد که از website می تونم استاتوسم رو چک کنم.
    اینم از داستان ما
    ممنون از این که تجربه اتون رو با جزئیات کامل گفتید.

باید بگم که افرادی مشابه شما بودند که به صورت خصوصی با من در میون گذاشتند که کیس رو در سفارتی کنسل کردند و به سفارت دیگه ای رفتند. ولی بعداً تو دو تاش آپدیت شدند به طور همزمان.

مثلاً سفارت A رو بگیرید سفارتی که کنسل کرده بوده طرف.

B رو بگیرید سفارتی که بعد از کنسل کردن رفته بوده.

سفارت B بعد از مدتی تعدادی سوال میفرسته. طرف جواب میده ولی تو سایت سفارت B آپدیت نمیشه! بلکه تو سایت سفارت A آپدیت میشه.... دوباره 50 روز معطل میشه... سفارت A دوباره آپدیت میشه و فرداش هم B آپدیت میشه و طرف کلیر میشه. چند مورد دیدم اینطوری. البته همیشه اینطوری هم نبوده... مثلاً تو یک روز خاص A و B آپدیت شده بودند!!!

نتیجه: این امکان همیشه وجود داره که با هم دیگه در تماس باشند و جزئیات و کلیات کیس رو در میون بزارند!

یه آقای فیزیکی هم بود که تو دبی 8 ماه علاف شده بود و رفت آنکارا. اینجا ریسک خیلی بزرگی کرد و خیلی از جزئیات خطرناک رو از رزومه اش حذف کرد. حتی 3 تا مقاله ای که تو اینترنت سخت پیدا میشدند رو حذف کرد. 1 ماهه هم کلیر شد! حالا دیگه نمیدونم از دبی استعلام گرفتند یا نه؟ یا این که اونا فایل رزومه رو نگه میدارند یا فقط یه کلیاتی ازش رو وارد سیستم می کنند!

نکته مهم بعدی اینه که حتماً مدارکی داشته باشید که درخواست کنسل کردن دادید
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    ممنون از این که تجربه اتون رو با جزئیات کامل گفتید.

باید بگم که افرادی مشابه شما بودند که به صورت خصوصی با من در میون گذاشتند که کیس رو در سفارتی کنسل کردند و به سفارت دیگه ای رفتند. ولی بعداً تو دو تاش آپدیت شدند به طور همزمان.

مثلاً سفارت A رو بگیرید سفارتی که کنسل کرده بوده طرف.

B رو بگیرید سفارتی که بعد از کنسل کردن رفته بوده.

سفارت B بعد از مدتی تعدادی سوال میفرسته. طرف جواب میده ولی تو سایت سفارت B آپدیت نمیشه! بلکه تو سایت سفارت A آپدیت میشه.... دوباره 50 روز معطل میشه... سفارت A دوباره آپدیت میشه و فرداش هم B آپدیت میشه و طرف کلیر میشه. چند مورد دیدم اینطوری. البته همیشه اینطوری هم نبوده... مثلاً تو یک روز خاص A و B آپدیت شده بودند!!!

نتیجه: این امکان همیشه وجود داره که با هم دیگه در تماس باشند و جزئیات و کلیات کیس رو در میون بزارند!

یه آقای فیزیکی هم بود که تو دبی 8 ماه علاف شده بود و رفت آنکارا. اینجا ریسک خیلی بزرگی کرد و خیلی از جزئیات خطرناک رو از رزومه اش حذف کرد. حتی 3 تا مقاله ای که تو اینترنت سخت پیدا میشدند رو حذف کرد. 1 ماهه هم کلیر شد! حالا دیگه نمیدونم از دبی استعلام گرفتند یا نه؟ یا این که اونا فایل رزومه رو نگه میدارند یا فقط یه کلیاتی ازش رو وارد سیستم می کنند!

نکته مهم بعدی اینه که حتماً مدارکی داشته باشید که درخواست کنسل کردن دادید
    و البته مورد زیاد بوده که اصلا هم مثل این حرف شما نبودن اتفاقا!!! و اصلا در ارتباط نبودن و یه سفارت رفته جلو کاراشون رو.
    و من یتق الله یجعل له مخرجاً، و یرزقه من حیث لا یحتسب.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط dadkhahae نمایش پست ها
    سلام
    دوستان یه سوال دارم اونم اینه که با شرایط تحقیقاتی زیر احتمال داره من کلیر نشم و ریجکت شم!? ( 1 December 2014 رفتم دوبی ):
    1. دکترا مهندسی پزشکی زمینه Optical Imaging
    2. فاند کامل TA
    3.استادم یه ریسرچ پلن داد بهم که نوشته توش من با مواد و تجهیزات خطرناک کاری ندارم!
    4. ترسم از اینه که تو پیج استادم که میرم تو قسمت فاندینگش اسم 6 منبع فاندینگ که در چند سال گذشته با هاشون کار کرده ذکر شده که یکیش وزارت دفاع امریکا هست که البته اونم یه سرچی تو نت کردم دیدم قبلا بوده و اونم واسه تشخیص سرطان بوده!!
    حالا کلا می خواستم بدونم کلا اگه استادی یک یا دوبار از اینجا فاند گرفته باشه ( البته تو زمینه پزشکی نه نظامی ) تو ویزا تاثیر داره!؟
    اخه اصلا مگ وزارت دفاع امریکا واسه مهندسی پزشکی هم فاند میده!؟ من که گیج شدم !!
    توجه داشته باشن دوستان که من فاندم TA هست و از جای خاصی نمیاد که ناجور باشه
    به نظر من اصلا جای نگرانی نداره .
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial eng. Wichita State University

سلام دوستان

دیروز برام یه ایمیل از سفارت اومد که ویزات آمادس،(بعد 48 روز انتظار!) جالب اینجاست که بعد از این ایمیل تازه سایت واشنگتن آپدیت شد!

ایشالا که بقیه دوستان هم هر چه سریعتر کلیر بشن

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam67676 نمایش پست ها
    سلام دوستان من تاریخ مصاحبم 20 اکتبر بود و شروع ترم 5 ژانویه که متاسفانه &nbsp;کلیر نشدم و دانشگاه قانون Late Arrival هم نداره و مجبورم پذیرش رو دیفر کنم یا برای ترم Summer یا Fall که خودم ترجیح میدم Fall باشه چون شرایط پیدا کردن خونه برای Fall راحتتره حالا به نظره شما دوباره باید وقت سفارت بگیرم و برم برای مصاحبه یا صبر کنم جواب کلیرم بیاد بعد میشه با I20 جدید ترم های بعد ویزا رو پیک آپ کرد؟ لطفا اگه ممکنه دوستانی که مطلع هستند هم برای ترم Summer و هم برای ترم Fall توضیح بدید. <br>با تشکر
    من هم مثل شما بودم و به ترم قبل نرسیدم. فقط با این تفاوت که دانشگاه Late arrival رو بهم داد. وقتی از اون تاریخ هم گذشت، دیفر کردم برای ترم زمستون. دیگه هم وقت سفارت نگرفتم و منتظر شدم تا کلیر بشم. ضمنا I-20 جدید رو هم براشون فرستادم و ۱۷ دسامبر هم کلیر شدم.
    البته فرق شما اینه که تا ترم پاییز خیلی فاصله دارید. ولی چون ۳ ماه فرصت دارید که بعد از کلیر شدن، ویزاتون رو بگیرید و از موقع گرفتن ویزا هم سه ماه فرصت دارید که وارد آمریکا بشید، پس به نظرم صبر کنید تا کلیر بشید و بعد ویزا رو بگیرید و برید.

Member
    رشته و دانشگاه
    معماری کامپیوتر-شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط dadkhahae نمایش پست ها
    سلام
    دوستان یه سوال دارم اونم اینه که با شرایط تحقیقاتی زیر احتمال داره من کلیر نشم و ریجکت شم!? ( 1 December 2014 رفتم دوبی ):
    1. دکترا مهندسی پزشکی زمینه Optical Imaging
    2. فاند کامل TA
    3.استادم یه ریسرچ پلن داد بهم که نوشته توش من با مواد و تجهیزات خطرناک کاری ندارم!
    4. ترسم از اینه که تو پیج استادم که میرم تو قسمت فاندینگش اسم 6 منبع فاندینگ که در چند سال گذشته با هاشون کار کرده ذکر شده که یکیش وزارت دفاع امریکا هست که البته اونم یه سرچی تو نت کردم دیدم قبلا بوده و اونم واسه تشخیص سرطان بوده!!
    حالا کلا می خواستم بدونم کلا اگه استادی یک یا دوبار از اینجا فاند گرفته باشه ( البته تو زمینه پزشکی نه نظامی ) تو ویزا تاثیر داره!؟
    اخه اصلا مگ وزارت دفاع امریکا واسه مهندسی پزشکی هم فاند میده!؟ من که گیج شدم !!
    توجه داشته باشن دوستان که من فاندم TA هست و از جای خاصی نمیاد که ناجور باشه
    منم فکر نمیکنم مشکلی باشه.
    در مورد اینکه وزارت دفاع آمریکا چرا به مهندسی پزشکی فاند میده: معمولا وزارت دفاع آمریکا روی همه ی پروژه های ملی و مهم کشورشون که ممکنه هزینه ی خیلی زیادی لازم داشته باشه، سرمایه گذاری میکنه و بعد از اینکه به جاهای خوبی رسید، کارها سپرده میشه به شرکتهای خصوصی شون. ضمن اینکه تحقیقات پزشکی میتونه به پدافند غیرعامل هم مربوط باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdimehrabi نمایش پست ها
    ٤٥ روز قبلش يعني همون روز مصاحبه رزومه رو براشون فرستادم كه روز بعدش ايميل تاييديه اون رو برام فرستادن، يعني ممكنه براي اون باشه؟
    نه اصولا بعد از ارسال هر مدرک جدید سایت واشنگتن آپدیت میشه. یعنی هر وقت پرونده تون باز و بسته بشه.
    انشالا گذاشتن دم دستشون. شما یه ایمیل بهشون بزنید ضرر نداره.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirez3 نمایش پست ها
    نه اصولا بعد از ارسال هر مدرک جدید سایت واشنگتن آپدیت میشه. یعنی هر وقت پرونده تون باز و بسته بشه.
    انشالا گذاشتن دم دستشون. شما یه ایمیل بهشون بزنید ضرر نداره.
    با سلام،
    دوست من، من تا بحال چند بار مدرک جدید ارسال کردم براشون، که دو بارش رو خودشون درخواست داده بودن ولی سایت واشنگتن هنوز تاریخ مصاحبه که حدود هشت ماه پیش بود رو نشون میده.
    "اصولا" که گفتی برام جالب بود!
    Just smile and do it!

Junior Member

سلام دوستان. من می خواستم ویزام رو خودم حضوری از دبی پیکاپ کنم. می خواستم بدونم کسی میدونه چه روزهایی ایمپست پاسپورت ها رو تحویل میگیره؟فقط روزهای یکشنبه؟ یا هر روزی ببرم ایمپست مشکلی نداره؟ چون من دوشنبه میرم دبی و پاسپورتم رو تحویل ایمپست میدم.ممنونم از راهنماییتون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)