سلام دوستان
منم تو بازه ي ٤ مي ٢٠١٤ تا آخر آگوست كه ويزام ريجكت شد، بعدش دوباره يه ادميشن واسه اسپرينگ ٢٠١٥ از يه دانشگاه بهتر با فاند ريسرچ اسيستنس گرفتم و با كلي اميد رفتم ايروان. ايندفعه پروژه ي شبيه سازيه قلب بودش كه با ٢١٤ بي دررررجا در سفارت ريجكتم كردن! تاريخ ٥ نوامبر ٢٠١٤ وقت سفارت تو ايروان داشتم. بعدش سريع واسه ٥ روز بعدش تو آنكارا گرفتم اونا هم درجا ريجكتم كردن!!! تو فروم ٢٠١٤ خوندم بعضي از دوستان كه منتظر بودن مثل خانم جليلوند، رفته آنكارا و پروندشو تو دوبي كنسل كرده! يه روحيه ي كوچولو خواستم بدم اگر اتفاق مشابه مثه من واستون افتاد سعي كنين از نظر روحي كنترل كنين خودتونواتفاق اخير اينكه من بدون اينكه خودم بخوام، تازگي از يه دانشگاهي كه تاپ-٥ هست و سال ٢٠١٢ اپلاي كرده بودمو ريجكت شده بودم، پذيرش اومده برام واسه دكتراي مكانيك! در واقع يه استاد باز گويا پرونده هاي قبليو رو خونده! ولي اين دفعه غرور مليم اجازه ندادبعد از ٣ بار ريجكتي با پذيرشهاي مختلف، وقت سفارت بگيرم! فقط اميدوارم روزي برسه ما به ايراني بودنمون خيييييييلي زياد افتخار كنيم..
يا حق

اتفاق اخير اينكه من بدون اينكه خودم بخوام، تازگي از يه دانشگاهي كه تاپ-٥ هست و سال ٢٠١٢ اپلاي كرده بودمو ريجكت شده بودم، پذيرش اومده برام واسه دكتراي مكانيك! در واقع يه استاد باز گويا پرونده هاي قبليو رو خونده! ولي اين دفعه غرور مليم اجازه ندادبعد از ٣ بار ريجكتي با پذيرشهاي مختلف، وقت سفارت بگيرم! فقط اميدوارم روزي برسه ما به ايراني بودنمون خيييييييلي زياد افتخار كنيم..

علاقه مندی ها (Bookmarks)