صفحه 24 از 83 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Senior Member shubizkumbuli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط kolman نمایش پست ها
    لینک رو اشتباه دادم این درسته .تا آخر پر کن http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/ee-start.asp
    ببین مثلاً من الان همه رو با آیلتس 5.5 زدم رفتم جلو و eligible شدم!! چون skill level ای که زدم B بود!

ولی قبول دارم که یه سری چیزایی اون پشت مشت ها هست! یعنی قانع شدم که شما هم بی ربط نمیگی!

مثلاً: اول میپرسه که تو سه سال گذشته چند سال کار مرتبط داشتی؟ بعد میپرسه تو 10 سال پیش چی؟! اگر 0 بزنی میندازتت بیرون میگه eligible نیستی!!!

و این که سوال راجع به فامیل پرسید!

یا همین که من با آیلتس 5.5 تست کردم رفتم جلو قبول کرد!

اگر این طور باشه که من به نتیجه رسیدم اینا خیلی داغونند که انقدر قوانین و تغییرات رو بد اعلام می کنند که همه دچار سر در گمی میشن و یه کسی مثل من که با این همه دقت همه چیز رو خوندم فهمیدم که الان اما و اگر هایی هم میتونه وجود داشته باشه!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    ممنون فکر نمی کردم به این سرعت در بیاد همچین چیزی!

اگر Bell Diagram هم داشت که عالی میشد که percentile ها رو ببینه آدم!

ولی اگر دقت کنید یک sheet پایین هست به نام NOC Hotness!!! اونجا نوشته که چه NOC هایی hot هستند.

باید دقت کرد که عملاً امتیاز در هر NOC مهمه!

مثلاً یک NOC مثل مهندسی مکانیک یا نرم افزار خیلی Hot هست و شاید 350 امتیاز شانسی برای کسی نزاره.. مخصوصاً بدون offer یا کاندید شدن!

ولی یک NOC معمولی خلوت... میتونه این معنی رو بده که با 200 تا هم طرف میتونه به راحتی بالای pool قرار بگیره!

در واقع به نظر من این سیستم جدید تو NOC ها شلوغ و HOT خیلی بهتر عمل می کنه و بهترین ها رو انتخاب می کنه!
    میگم این اسپردشیت جهانی Express Entry امتیازاش واقعیه؟ چون یک سری ها هفته پیش پر کردن. لطفا راهنمایی کنید.

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

نقل قول نوشته اصلی توسط milad86 نمایش پست ها
    حالا اگه رنك رو نشون بدن كه خب خوبه،،،،،

در مورد تفكيك noc هم اگر جايي رفرنس داريد لينكش رو بزاريد تا ما هم ببينيم،،،،
    اگر اينطور كه شما ميگين باشه،،،بايد براي هر رشته يك ظرفيت جداگانه در نظر بگيرند و در هر مرحله انتخاب افراد، بايد براي هر رشته جداگانه افراد انتخاب بشوند،،،،،
    و مثلا اگر در رشته من فقط ٥٠ نفر وجود داشته باشند،،،،،كه خب خيلي به نفع ادم ميشه،،،،،
    بهر حال اگر چنين بود مطمئن باشيد كه خيلي واضح اين موضوع را مينوشتند،،،

اگر رفرنس معتبر داريد عنوان كنيد تا ما هم روشن بشيم،،،،،اگر نه با حدس گمان خود بقيه رو به اشتباه نياندازيد
    اگر چیزی که شما میگید باشه که هر کسی با هر رشته بدرد بخور و بدرد نخوری اگر امتیازش زیاد باشه باید انتخاب شه!!!

فرض کن کانادا الان حسابدار نخواد... ولی یه حساب دار بره آیلتس 9 بیاره و سابقه کارش هم کامل باشه و همه امتیاز ها رو درو کنه و در صدر جدول جا بگیره! باید انتخاب شه!؟!؟؟!

و مثلاً یه نفر که رشتش in demand هست و مورد احتیاجه به خاطر امتیاز کمترش از pool خارج نشه!

شما فکر کنم با سیستم استرالیا آشنایی ندارید! سیستم جدید کانادا تا حدود خیلی زیادی شبیه به استرالیا شده! خودشون هم که گفتن ما modern اش کردیم مثل استرالیا!! تو استرالیا هم دقیقاً به همین صورت هست و بر اساس نوع سابقه کار (که اینجا میشه همون NOC) از pool خارج میشن!

این رو که فعلاً گفتند:
    13. Will there be a list of eligible occupations for Express Entry?

No. Express Entry will not include an eligible occupation list or occupation caps at the time of launch.

To be eligible to enter the pool, Express Entry candidates must have skilled work experience in a National Occupational Code (NOC) 0, A or B occupation.

فعلاً رشته های مورد نیاز رو اعلام نمی کنند!

You need to know the skill type of the job your work experience is in (as well as the job you plan to have in Canada, if they are different).You will use Canada’s job classification system (the National Occupational Classification or NOC) to find out whether your work experience is valid under one of the three federal programs.

استان چجوری کاندید می کنه؟

مثلاً یه استانی NOC 2171 میخوادی ولی یکی دیگه NOC 2232!!!

ApplyAbroad Senior Veteran
    sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad1983 نمایش پست ها
    میگم این اسپردشیت جهانی Express Entry امتیازاش واقعیه؟ چون یک سری ها هفته پیش پر کردن. لطفا راهنمایی کنید.
    اینا امتیازاتی بوده که افراد خودشون بر اساس جداول سایت CIC حساب کردن و اونجا نوشتن.
    بالای ستونها هم ذکر شده مثلا Self Age Point یعنی خود افراد محاسبه کردن.

احتمالن به تدیج که پروفایل میسازن تو روش جدید اگه اشکالی باشه میان و اصلاح میکنن . کلن به نظرمیاد میشه تا حدودی اطمینان کرد و تو اسپردشیت ها افراد اطلاعاتشون رو اغلب به درستی وارد میکنن.
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

Junior Member elisoly آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.S.Environmental engineer - Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran.

پس با این اوصاف انتخاب هوشمندانه noc خیلی مهم میشه چون مثلن من که مهندسی محیط زیست هستم توی خیلی از شاخه ها میتونم شامل بشم و اگه بدونم کدوما بیشتر مورد نیازن و متقاضی کمتری داره بهتر میشه؟
    واقعن بین انتخابش موندم چون همه اش به کارم میخوره آخه. خود مهندسی محیط زیست environmental engineering که زیر مجموعه civil engineering میشه اما inspector و officer هم میشه باشم همچنین consultant .....

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

بعله باید رشته به رشته باشه

بیخود نیست که تو اون فایل اکسل هم rank در NOC رو زدند!

برای مثال:

خفن ترین NOC فعلاً 2173 هست:

شخصی با نمره 467 امتیاز در 13% بالای NOC 2173 هستش! و شخصی دیگری علی رغم نمره 378 در وسط هست! یعنی 51% از بالا!!! یعنی از هر 100 نفر 49 نفر بالاتر و وضعیت بهتری ازش هستند!

حالا برای یک NOC دیگه که کمتر شلوغه و طرفدار نداره احتمالاً میتونه با 300 امتیاز تو 50% قرار بگیره. البته حتی اگر قرار نگیره... چون با تعداد کمتری رقابت می کنه.. تعداد کمتری بالا سرش هستند و احتمال قبول شدنش زیاد تره!

ولی چیزی که مسلم به نظر میرسه اینه که تو NOC ها شلوغ امتیاز زیر 400 شانس رو خیلی پایین میاره مگر این که خدا رحم کنه طرف کاندید استانی بشه!!! و حالا باید کدوم استان میشه!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_5566 نمایش پست ها
    اینا امتیازاتی بوده که افراد خودشون بر اساس جداول سایت CIC حساب کردن و اونجا نوشتن.
    بالای ستونها هم ذکر شده مثلا Self Age Point یعنی خود افراد محاسبه کردن.

احتمالن به تدیج که پروفایل میسازن تو روش جدید اگه اشکالی باشه میان و اصلاح میکنن . کلن به نظرمیاد میشه تا حدودی اطمینان کرد و تو اسپردشیت ها افراد اطلاعاتشون رو اغلب به درستی وارد میکنن.
    درسته ولی من هم این امتیازات رو خودم حساب کردم و به 461 رسیدم و امروز هم در سایت Canadavisa جساب کردم که شدم 363. ولی تو سایت CIC امتیاز واقعی من 409 شد. به خاطر همین میگم این امتیازها معتبر نیست.

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elisoly نمایش پست ها
    پس با این اوصاف انتخاب هوشمندانه noc خیلی مهم میشه چون مثلن من که مهندسی محیط زیست هستم توی خیلی از شاخه ها میتونم شامل بشم و اگه بدونم کدوما بیشتر مورد نیازن و متقاضی کمتری داره بهتر میشه؟
    واقعن بین انتخابش موندم چون همه اش به کارم میخوره آخه. خود مهندسی محیط زیست environmental engineering که زیر مجموعه civil engineering میشه اما inspector و officer هم میشه باشم همچنین consultant .....
    فعلن خیلی عجله نکنین دوست عزیز و با صبر و حوصله و مطالعه و بررسی همه جوانب اقدام کنین،بین امروز و یا فردا پر کردن پروفایل به نظر میرسه خیلی تفاوتی نباشه.
    فقط اگه میخوایم تو اولین Draw شانسمون رو امتحان کنیم بهتره تا مثلا اواسط ژانویه (تقریبی) و تا قبل draw پروفایل رو کامل و Submit کنیم.چون طبق اعلام قبلیشون قرار بود آخرهای ژانویه اولین Draw انجام بشه.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 2nd, 2015 در ساعت 07:15 PM

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shubizkumbuli نمایش پست ها
    بعله باید رشته به رشته باشه

بیخود نیست که تو اون فایل اکسل هم rank در NOC رو زدند!

برای مثال:

خفن ترین NOC فعلاً 2173 هست:

شخصی با نمره 467 امتیاز در 13% بالای NOC 2173 هستش! و شخصی دیگری علی رغم نمره 378 در وسط هست! یعنی 51% از بالا!!! یعنی از هر 100 نفر 49 نفر بالاتر و وضعیت بهتری ازش هستند!

حالا برای یک NOC دیگه که کمتر شلوغه و طرفدار نداره احتمالاً میتونه با 300 امتیاز تو 50% قرار بگیره. البته حتی اگر قرار نگیره... چون با تعداد کمتری رقابت می کنه.. تعداد کمتری بالا سرش هستند و احتمال قبول شدنش زیاد تره!

ولی چیزی که مسلم به نظر میرسه اینه که تو NOC ها شلوغ امتیاز زیر 400 شانس رو خیلی پایین میاره مگر این که خدا رحم کنه طرف کاندید استانی بشه!!! و حالا باید کدوم استان میشه!!!
    با این نکته ای که دوستمون farzad گفتن به نظر میرسه یکم باید در مورد امتیازهایی که تو اسپردشیت وارد شده بهش با احتیاط نگاه کنیم.
    شاید برنامه محاسبه امتیاز CanadaVisa که احتمالن اون افراد بیشتر ازش استفاده کردن باگ داشته باشه و امتیاز رو به درستی محاسبه نکنه.چون برای این دوستمون امتیازی که الان از سایت CIC گرفته ظاهرا با امتیازی که از کانادا ویزا گرفته با هم متفاوته.

از دوستان دیگه که امتیازشون رو حساب کردن کسی دیگه ای هم میتونه این موضوع رو تایید کنه ؟

رشته و دانشگاه
    شوبیز کومبولی

دوستانی که امتیازشون پایینه (زیر 350 تو رشته های شلوغ) خیلی عجله هم نکردید نکردید!!

چون باید به کاندید شدن استانی چشم داشته باشید.

سه تا استان بالایی کانادا که خیلی هم سرده با اون عظمتشون فقط و فقط و فقط 100 هزار نفر (اندازه استادیوم آزادی) جمعیت دارند!! اینجا رو ببینید اگر فکر می کنید اشتباه: http://en.wikipedia.org/wiki/Provinc...da#Territories

احتمالاً همین جاها کاندید می کنند دیگه! نمیرن BC و ON کاندید کنند که!

در مورد این سیستم جدید فعلاً تا اون job bank که گفته اواخر ژانویه return کنید تا پرش کنید آماده نشه فرقی نمی کنه امروز پر کنید یا فردا!

در ضمن اگر رشته خیلی شلوغی دارید مثل برق، مکانیک، عمران و کامپیوتر... بهتره عجله نکنید و مطالعه کنید و NOC های اصلیش رو انتخاب نکنید! چون عملاً با امتیاز پایین شانس کمتره!

مثلا: کسی که مکانیک با امتیاز کم هست شاید بهتر باشه به جای 2132 با 2232 که تکنولوژیست هست اقدام کنه که راحت تر از pool خارج شه!

یا کسی که عمران هست به جای civil با زمینه های دیگه مرتبط با ساخت که خلوت تر هستند اقدام کنه!

یا کامپیوتری ها به جای NOC اصلیشون با کارشناس شبکه یا database اقدام کنند!

البته اینم باز ریسک داره که demand داشته باشه یا نه که باز به نظرم ریسکش برای همه رشته ها برابره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)