ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
آیا جدولی مانند اسپرید شیت اسکیل وورکر وجود داره که بدونیم اوضاع امتیاز و ... چطوریه؟
Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
سپهر عزیز در پست 425 لینکشو گذاشته بود ..
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=506457303
بله اين اسپرد شيت جهاني وجود داره اما دوستان دقت كنيد كه اين امتيازات رو شخصا حساب كردن و قبل از پروفايل تهيه شده البته به تدريج امتيازات رو دارن آپديت ميكنند
و نكته بعدي اين كه اين اسپردشيت تا قبل از اولين draw معناي خاصي نداره و يك آمار كلي فقط به شما ميده
یکی از دوستان بزرگواری که تا آخر ثبت نام کرد 2015 میشه زحمت بکشه و یک تاپید قدم به قدم برای این برنامه بگذراه؟ بنظرم دوستان زیادی را دعاگوی خودش خواهد کرد
مینیمم زبان وجود دارد؟
فکر کنم اگه هر اسکیل زبان از 6 پایین تر باشه واجد شرایط نیستی
درسته؟
منبعی هست که توضیح داده باشه؟
ممنون دوستان کسی اما قاطعانه نمیگه که نمیشه همچین شخصی برای من job Offer بده یا نه! برای من که حسابدارم مثلا درخواست بده به این آقا با این رزومه احتیاج دارم یک شرکتی که تمامی مدارک مورد نیاز رو داره! سوال اولم فقط کسی نگفت که برای EE هم DeadLine داریم یا فرصت هست تا 3 ,4 ماه آینده ...مرسی
Language test result form or certificate number تو کارنامه ایلتس کدوم شماره هست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)