صفحه 46 از 83 نخستنخست ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

*********ظاهرا چند مورد پیش اومده، اما به عقیده من،میتونه به این دلیل این باشه که دوستان تو مرحله اول،شاید تو پاسخ سوالها خوب دقت نکردن و Eligible شناخته شدن یا جوری جواب دادن که سیستم بهشون اون عدد رو بده اما تو مرحله بعد که درست به همه موارد جواب دادن،چون پاسخ اشتباه براشون مسولیت داره،بنابراین Eligible شناخته نشدن. ***********

خیر دوست عزیز اینطور نیست چک با دقت کامل پر شده است.

البته از همان اول شک برانگیز بود چون با نمره 5.5 یک مهارت هم برای دوستان درمرحله چک eligible اعلام میشه!!!؟؟؟

دوستان!!!! کسی هست که نمره زیر 6 داشته باشه و در دو مرحله چک اولیه و همچنین پس از تکمیل پروفایل و سابمیت، eligible شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_5566 نمایش پست ها
    کارت ملی ممکنه بیشتر هم طول بکشه بنابراین بهتره از الان اقدام کنین.زمان دقیق صدور رو بپرسین اگه امکان داره خیلی طول بکشه شاید بهتر باشه اول یه ترجمه ازش داشته باشین بعد اقدام کنین برا تعویض که اگه به موقع به هردلیلی طولانی شد شما یه ترجمه ازش داشته باشین.

باید به فکر حساب بانکی باشین. بهره از الان یه خساب باز کنین که سود خوبی میده، مثلا روز شمار 23 درصد یکی از بانکای خصوصی، که اگه لازم شد بعدا پول لازم جهت مهاجرت رو تو این حساب بزارین و بهش دست نزنین حداقل بهش سود خوب تعلق بگیره و زمانی که گواهی بانکی ازتون میخوان از افتتاح حساب اون بهتره حداقل 6 ماه گذشته باشه.پس حداقل برین الان حساب رو افتتاح کنین.

اگه به رول سابق باشه شما به نامه شرح وظایف از شرکتتون نیاز خواهید داشت بنابراین برین شرح کار مربوط به NOC مد نظرتون رو مطالعه کنین که بعدا نامه ای که میخوایین از ریستون یا شرکتتون بیگیرین،مواردی که توش ذکر میشه مطابق موارد ذکر شده اونجا باشه و دقت کنین اون موارد رو تو نامه اعمال کرده باشین.
    از الان رو فرمت و موارد نامه تون کار و مطالعه کنین.
    بله به احتمال قوي مدارك مورد نياز پس از دعوتنامه مانند برنامه هاي سال اينده خواهد بود ( در سايت CIC نوشته)
    من حساب بانكي كوتاه مدت دارم و يك روز هم پول توش بمونه واسه كانادا كافيه
    نامه شركت رو هم آماده كردم تقريبا اما كارت ملي از همه ناجور تره و ممكنه خيلي طول بكشه از شنبه ميرم دنبالش
    ممنون از جوابتون
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan25 نمایش پست ها
    بله به احتمال قوي مدارك مورد نياز پس از دعوتنامه مانند برنامه هاي سال اينده خواهد بود ( در سايت CIC نوشته)
    نامه شركت رو هم آماده كردم تقريبا اما كارت ملي از همه ناجور تره و ممكنه خيلي طول بكشه از شنبه ميرم دنبالش
    ممنون از جوابتون
    این حساب بانکی که دوستان و شما بهش اشاره کردین باید حتما به اسم خودمون باشه؟!

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan25 نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    طبق تجربه برنامه FSW2014 دوستان که ویزا آفیسشون پاریس بوده، اکثرا فقط یک گزارش موجودی حساب ارایه کرده بودند و همین کفایت کرده بوده و چیز دیگه ای ازشون درخواست نشده بود اما در سالهای قبل اینطور نبود.

در سالهای قبل تر اما از دوستان گزارش گردش مالی 6 ماهه حساب رو هم خواسته بودند و اونجا اگه کسی پول رو مثلا روز قبل گزارش ریخته بود به حساب،این موضوع شک بر انگیز بود و آفیسر میگفت که این پول میبایست در طی 6 ماه همواره در حساب شما موجود باشه و میخواست که دلیل موضوع رو توضیح بدن که چرا این پول یک دفعه به حساب شما اومده.
    اینجا آفیسر ممکن بود شک کنه که احتمالن این پول متعلق به حودتون نباشه و اون رو از کسی قرض گرفته باشین.

که حالا دوستان برای این موضوع راه حل های مختلف داشتن مثلا گواهی فروش سکه و ... اریه میگردن.

بنابراین،میخوام بگم توجه داشته باشین که این موضوع که حتی اگه یه روز هم پول تو حساب باشه برای کانادا کافیه با اما و اگر همراهه.

شاید بهتر باشه اگه کسی مبلغ رو داره، در آینده اگه دعوت نامه در یافت کرد اون رو تو حسابش تو اون 6 ماه داشته باشه.درغیر اینصورت میبایست مد نظر داشته باشه که اگه احتمالا گردش حساب خواستن بتونه دلیلش رو توضیح بده.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 8th, 2015 در ساعت 07:40 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

sepehr_5566 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
    این حساب بانکی که دوستان و شما بهش اشاره کردین باید حتما به اسم خودمون باشه؟!
    بله باید به نام خود شخص باشه.
    اما خاطرم هست تو صحبت ها گفته شده بود اگه به نام همسر متقاضی هم باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
    باز بقیه دوستان متاهل اگه تجربه ای داشته باشن بهتر میتونن راهنمایی کنن.
    ویرایش توسط sepehr_5566 : January 8th, 2015 در ساعت 07:21 PM
    گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_5566 نمایش پست ها
    طبق تجربه دوستان FSW2014 دوستان که ویزا آفیسشون پاریس بوده، اکثرا فقط یک گزارش موجودی حساب ارایه کرده بودند و همین کفایت کرده بوده و چیز دیگه ای ازشون درخواست نشده بود اما در سالهای قبل اینطور نبود.

اما در سالهای قبل تر از از دوستان گزارش گردش مالی 6 ماهه حساب رو خواسته بودند و اونجا اگه کسی پول رو مثلا روز قبل ریخته بود به حساب. آفیسر میگفت که این پول میبایست در این 6 ماه در حسابشون موجود باشه میخواست که دلیل موضوع رو توضیح بدن که چرا این پول دفعه اومده.چون ممکن بود شک کنن که احتمالن این پول رو از کسی قرض گرفته باشین.

که حالا دوستان راه حل های مختلف داشتن برای این موضوع م گواهی فروش سکه و ... اریه میگردن.بنابراین،میخوام بگم این که حتی اگه یه روز هم تو حساب باشه کافیه با اما و اگر همراهه. شاید بهتر باشه اگه کسی مبلغ رو داره، در آینده اگه دعوت نامه در یافت کرد اون رو تو حسابش داشته باشه.
    بله سپهر عزيز كاملا حق با شماست
    من صحبت ها و اطلاعاتم از اونجاييه كه تقريبا ١٠ نفر رو در فاميل و دوستان داشتم كه كبك و فدرال پرونده داشتن و دارن درست ميگي شما ٢٠١٠ ٦ ماهه پرينت مي خواست كه راه حل فروش طلا وجود داشت اما از اونجايي كه شما هم درست اشاره كردي معلوم نيست چه مدت بخوان و چقدر حتي بخوان قبول دارم كه بايد تو حساب بمونه
    هرچند من خودم انقدر نداشتم كه٦ ماه بذارم تو حساب

نگرانيه من كارت مليه با توجه به اينكه ايلتس من با شماره ملي هست
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

Member amir_za آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    عمران، مدیریت ساخت - علم و صنعت ایران

دوستان ظاهرا در مرحله ارزیابی اگر همراه اپلای کننده اصلی فامیل درجه یک در کانادا داشته باشه، اصلا نمی پرسه فقط برای نفر اصلی را می پرسه؟! و در نتیجه بر خلاف سیستم 2014 امتیازی نداره؟ درسته؟

Member
    رشته و دانشگاه
    electronics engineering

من همه صفحات را خوندم و دیدم خیلی از دوستانی که برای 2014 اقدام کردند برای 2015 هم اقدام کردند ولی نظر یکی از وکلا اینه که باید تا دریافت فایل نامبر صبر کرد من مدارکم رو برای اخرای دسامبر فرستادم و خیلی طول میکشه تا تکلیفم روشن شه از طزفی هم میترسم اگر اقدام کنم رو پروندم تاثیز بذاره چکار کنم؟
    سن 30سال و 10ماه امتیاز 30 رو داره یا 31 رو؟

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab00 نمایش پست ها
    من همه صفحات را خوندم و دیدم خیلی از دوستانی که برای 2014 اقدام کردند برای 2015 هم اقدام کردند ولی نظر یکی از وکلا اینه که باید تا دریافت فایل نامبر صبر کرد من مدارکم رو برای اخرای دسامبر فرستادم و خیلی طول میکشه تا تکلیفم روشن شه از طزفی هم میترسم اگر اقدام کنم رو پروندم تاثیز بذاره چکار کنم؟
    سن 30سال و 10ماه امتیاز 30 رو داره یا 31 رو؟
    تا زمانی که به شما شماره پرونده ندادند شما مجازید که برای سیستم جدید اپلای کنید.
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Junior Member

دوستان عزیز کسی میدونه با این برنامه جدید پزشک ها هم میتونن اقدام کنن؟(با توجه به اینکه نمیتونن جاب افر داشته باشن).من متخصص پزشکی هستم ایلتس 3 تا 6 دارم لیسنینگ 5.5

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)