صفحه 25 از 41 نخستنخست ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

Smile پاسخ : Virginia Tech

سلام. ددلاین دانشگاه کی هست؟ددلاین برقش البته. بی زحمت لینک صفحه استاداش و پذیرش تحصیلات تکمیلیشم میذارین؟
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

Banned

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

این دانشگاه هم دپارتمان Mechanical Engineering داره و هم Engineering Science and Mechanics که استادهای مشترک هم ندارند. از دوستانی که اونجا هستند کسی اطلاع داره کدومشون راحت تر پذیرش می دهند؟

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

نقل قول نوشته اصلی توسط baghi نمایش پست ها
    من خودم پارسال غیر رسمی اسکن کردم و اصلا پست نکردم. مشکلی نبود. وقتی اومدم اینجا مدارکه اصلیمو بهشون دادم. فکر نکنم مشکلی باشه.
    دوست عزیز از دپارتمان مهندسی معدن این دانشگاه اطلاعاتی دارید؟ به نظر که فعال میان.
    راستی رزومه من رو در حد اینجا می بینید؟

ممنون...
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

Junior Member

سلام دوستان من 3 تا سوال فوری دارم واسه ویرجینیا تک
    1. این یعنی چی؟ Are you applying as an accelerated undergraduate/graduate or dual student applicant?
    2. واسه قسمت کارنامه، باید فارسی اش را هم آپلود کنیم؟
    3. اشکال نداره با کارنامه، ترجمه رتبه دانشگاهی را هم آپلود کنم؟

خیلی خیلی ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Lexus2014 نمایش پست ها
    این دانشگاه هم دپارتمان Mechanical Engineering داره و هم Engineering Science and Mechanics که استادهای مشترک هم ندارند. از دوستانی که اونجا هستند کسی اطلاع داره کدومشون راحت تر پذیرش می دهند؟
    من رشتم مکانیک نیست ولی شنیدم ESM پولدار تر است و ایرانی زیاد داره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hirt-01 نمایش پست ها
    دوست عزیز از دپارتمان مهندسی معدن این دانشگاه اطلاعاتی دارید؟ به نظر که فعال میان.
    راستی رزومه من رو در حد اینجا می بینید؟

ممنون...
    من اطلاعی ندارم شرمنده ام

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sasa86 نمایش پست ها
    سلام دوستان من 3 تا سوال فوری دارم واسه ویرجینیا تک
    1. این یعنی چی؟ Are you applying as an accelerated undergraduate/graduate or dual student applicant?
    2. واسه قسمت کارنامه، باید فارسی اش را هم آپلود کنیم؟
    3. اشکال نداره با کارنامه، ترجمه رتبه دانشگاهی را هم آپلود کنم؟

خیلی خیلی ممنونم
    2- نه
    (من که نکردم)
    3- فکر کنم مفید باشه

Junior Member

دوستان ددلاین این دانشگاه کی هستش؟ من نمره gre پایینی دارم ولی بقیه رزومم خوبه، فاندای این دانشگاه چطوره؟ چون من الان یه دانشگاه استرالیا با رنک عمران حدود 40 به صورت فول فاند و کلیه هزینه های ویزا و بیمه و بلیط هواپیما و هزینه تز قبول شدم. یکمی هم میتونم پس انداز کنم. اینم رزومم:

- دانشگاه لیسانس: دولتی خوب شهرستان-مهندسی مکانیک-معدل 17 (رتبه دوم)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس:
    دولتی خوب شهرستان-مهندسی مکانیک-معدل 18.5 (رتبه اول)
    ۳- نمره
    آيلتس: 6.5 (R7, L7, W6, S6.5)
    ۴- نمره GRE: کل 303، V=143 Q=160 W=3.5
    ۵-
    مقاله:1 مقاله ISI توی Elsevier با ایمپکت 1.33 یک مقاله ریوایز خورده در یکی از بهترین مجلات الزویر- 2 کنفرانس داخلی- 1 کنفرانس دوسالانه ASME کانادا با H-Index=10 که از خیلی از مجلات ISI بالاتره. 3 تا هم تحت بررسی ISI (همه مقالات ذکر شده از پایان نامه کارشناسی و ارشد)
    ۶-
    سابقه تدریس: 4 سال حق التدریس در دانشگاه دولتی خوب شهرستان- شروع کار به عنوان جوانترین مدرس دانشگاه
    7-
    PhD عمران و اگه قبول بشم مکانیک اپلای میکنم چون تز ارشدم عمرانی بود. (سازه کامپوزیتی FRP-Steel بار گذاری انفجاری و شبه استاتیکی)

بهتره موقع اپلای توی قسمت honors and awards داخل CV ذکر کنم که اسکلارشیپ فلان دانشگاهو بردم یا به دانشگاهی که قبول شدم خبر میدن؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Khayyam نمایش پست ها
    دوستان ددلاین این دانشگاه کی هستش؟ من نمره gre پایینی دارم ولی بقیه رزومم خوبه، فاندای این دانشگاه چطوره؟ چون من الان یه دانشگاه استرالیا با رنک عمران حدود 40 به صورت فول فاند و کلیه هزینه های ویزا و بیمه و بلیط هواپیما و هزینه تز قبول شدم. یکمی هم میتونم پس انداز کنم. اینم رزومم:

- دانشگاه لیسانس: دولتی خوب شهرستان-مهندسی مکانیک-معدل 17 (رتبه دوم)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس:
    دولتی خوب شهرستان-مهندسی مکانیک-معدل 18.5 (رتبه اول)
    ۳- نمره
    آيلتس: 6.5 (R7, L7, W6, S6.5)
    ۴- نمره GRE: کل 303، V=143 Q=160 W=3.5
    ۵-
    مقاله:1 مقاله ISI توی Elsevier با ایمپکت 1.33 یک مقاله ریوایز خورده در یکی از بهترین مجلات الزویر- 2 کنفرانس داخلی- 1 کنفرانس دوسالانه ASME کانادا با H-Index=10 که از خیلی از مجلات ISI بالاتره. 3 تا هم تحت بررسی ISI (همه مقالات ذکر شده از پایان نامه کارشناسی و ارشد)
    ۶-
    سابقه تدریس: 4 سال حق التدریس در دانشگاه دولتی خوب شهرستان- شروع کار به عنوان جوانترین مدرس دانشگاه
    7-
    PhD عمران و اگه قبول بشم مکانیک اپلای میکنم چون تز ارشدم عمرانی بود. (سازه کامپوزیتی FRP-Steel بار گذاری انفجاری و شبه استاتیکی)

بهتره موقع اپلای توی قسمت honors and awards داخل CV ذکر کنم که اسکلارشیپ فلان دانشگاهو بردم یا به دانشگاهی که قبول شدم خبر میدن؟
    Students seeking assistantships for funding should submit all required admissions materials by January 15th for full consideration. - See more at: http://graduateschool.vt.edu/applyin....0xFQXMzs.dpuf

شما ممکنه از اینجا ریجکت شید ولی از یه دانشگاه بهتر با همون رزومه پذبرش بگیرین. در مورد فاند: دانشکده های مختلف مقدار فاند مختلفی می دن. در کل چون شهر کوچیکی داره خرجه زندگی دانشجویی پایینه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    SUT - Mech

نقل قول نوشته اصلی توسط Lexus2014 نمایش پست ها
    من رشتم مکانیکه و در پاسخ شما ذکر چنذ نکته رو مفید میدونم:

1. تعداد اساتید، تعداد آزمایشگاه ها و تنوع موضوعات تحقیقاتی دپارتمان Mechanical Engineering بیشتر از ESM هست
    2.مینیمم تافل مورد نیاز برای ME 105 و برای ESM 80 هست که تفاوت قابل توجهیه
    3.من از یکی از دوستانم که دانشکده مکانیک VT دکتری میخونه شنیدم که ESM نسبت به ME راحت تر پذیرش میده.
    4. از نظر مالی، قطعا ME نسبت به ESM پولدارتره (بر اساس US News بودجه تحقیقاتی سال تحصیلی 2012-2013 دانشکده مکانیک حدود 170 میلیون دلار بوده)
    5. خود من دوسال پیش (پاییز 2013) واسه ESM اقدام کردم و ریجکت شدم و امسال واسه ME اپلای کردم تا شانسم رو واسه این دانشکده هم امتحان کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)