نوشته اصلی توسط
merl
سلام دوستان
من هم خواستم دین خودم و به این سایت و بچه های زحمت کش ادا کنم، من و همسرم روز پنجشنبه صبح مصاحبه داشتیم براب ویزای f1 ,f2 با آقای مو بور چشم آبی که خیلی هم خوب بود نکته مهم استرس نداشتن و صادق بودن هست چون آفیسر مشکل شخصی نداره و بیخود رد نمیکنه، از همسرم پرسید چب میخوای بخونی و اینکه مستر یا دکترا؟ بعد در مورد سربازی پرسید و مدارک خواست، بعد پرسید درست تموم شد چی کا میکنی ، و اینکه هزینت و کی پرداخت میکنه و مدارک مالی و خواست چون همیرم گفت از شرکتشون اسکالرشیپ هم داره اون مدرکم خواست، از من هم پرسید فامیل داری اونجا گفتم بله خالم، گفت کجا بعد گفت کجا میمونین که گفتیم خوابگاه ودر جا برگه تبریک رو داد و گفت پاستون رو از پست بگیرید امروز هم پاسهارو از پستخونه گرفتیم و فردا برمیگردیم، در مورد بقیه کیسها قبل از ما یه خانم برای توریستی بود که ازش پرسید شرکت دولتی هستی اونم گفت نه نیمه دولتی با س،پ،ا،ه کار میکنه شرکتمون و کلیرنس خورد،یه آقایی هم دکتر بود که تحصیلی میخواست بره کلیرنس خورد،یه آقایی برای دکترا بود اون ریجکت شد و یه خانمی هم توریستی میخواست بره دیدن پسرش که در جا گرفت، این بود داستان ما اگر دوستان سوالی دارن خوشحال میشم راهنمایی کنم،در ضکن همسرم پذیرش کاندیشنال داشت برای یک برنامه مهمدسی کوتاه مدت یکساله...
علاقه مندی ها (Bookmarks)