صفحه 63 از 83 نخستنخست ... 13535455565758596061626364656667686970717273 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 621 تا 630 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

دوستان واسه نامینیت شدن در استان ها، حتما جاب آفر لازمه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط azadeh2014 نمایش پست ها
    ﻣﻦ اﺯ ﺁﻟﺒﺮﺗﺎﮔﺮﻓﺘﻢ و ﺭﺷﺘﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﻫﺴﺘﻢ
    سلام امکانش هست بفرمایید Job Offer گرفتید از آلبرتا؟ و اگر بله در چه مرحله ای هستید؟ آیا برای LMIA اقدام فرمودید؟

با سلام خدمت دوستان:
    کسی میدونه در قسمت social insurance number برای تشکیل پروفایل job bank چی باید وارد کنیم؟؟؟؟؟ ممنون میشم از عزیزان کسی راهنمایی کنه (البته من گزینه express entry رو پیدا نکردم بالای صفحه)

Junior Member

سلام من الیجیبل بودم، یه تغییر تو پروفایل دادم ایمیل اومد که دیگه الیجیبل نیستی و دیگه هم نمیشه پروفایل رو تغییر داد. الان چیکار کنم؟!!
    بنظرم این یه باگ تو سیستمشونه! راهی هست واسه اینکه این باگ رو بهشون گزارش کنیم؟
    ویرایش توسط a_zaresani : January 18th, 2015 در ساعت 08:14 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Stephenwilson نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان:
    کسی میدونه در قسمت social insurance number برای تشکیل پروفایل job bank چی باید وارد کنیم؟؟؟؟؟ ممنون میشم از عزیزان کسی راهنمایی کنه (البته من گزینه express entry رو پیدا نکردم بالای صفحه)
    این واسه کسیه که تو کاناداست شما باید رو اون لینک کلیک کنید که میگه من شماره express Entry دارم. تو همون صفحه با دقت نگاه کن پیداش می کنی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a_zaresani نمایش پست ها
    سلام من الیجیبل بودم، یه تغییر تو پروفایل دادم ایمیل اومد که دیگه الیجیبل نیستی و دیگه هم نمیشه پروفایل رو تغییر داد. الان چیکار کنم؟!!
    بنظرم این یه باگ تو سیستمشونه! راهی هست واسه اینکه این باگ رو بهشون گزارش کنیم؟
    Withdraw کن دوباره بساز

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan25 نمایش پست ها
    خير دوست عزيز كسي جز كانادايي ها فعلا نميتونه تو job bank پروفايل با cv داشته باشه سيستم از ٢٦ ژانويه قراره راه اندازي بشه
    من متوجه پارالل اقدام كردن نميشم منظورتون چيه
    استان ها مثل قبل برنامه PNP رو دارند اما تحت عنوان EE من تا جايي كه ميدونم نوااسكوشيا الان برنامه EE رو شروع كرده جزء به جزء فرايند رو اطلاعي ندارم كه فرايند جديدشون به صورت الكترونيك هست يا كاغذي مثل قديم اما روش اينه كه شما نامينيشن رو جدا ميگيري و بعد در پروفايلتون مشخصات و شمارش رو ميزني و امتياز رو ميگيري
    حالت دوم اينه كه استانها پروفايل شما رو چك ميكنند اگر خواستند بهتون نامينيشن ميدن( احتمالش كمه به نظر من)
    شما مي توانيد نوااسكوشيا رو اقدام كنيد چون برنامش شروع شده تعدادش هم محدوده خيلي و كد رشته داره مثل سال پيش حالا اگر فرض كنيم ٣ ماه طول بكشه در اين زمان پروفايل شما به صورت بدون PNP در pool خواهد بود و اگر در اين مدت دعوتنامه گرفتين ديگه نيازي بهش نخواهيد داشت

ممنون این سوال من هم بود .فقط هنوز نمیدونم برای ارسال پرونده کاغذی به استان نوا اسکوشیا باید طبق چه دستورالعملی مدارک رو حاضر کنم. من در EE هم ثبت نام کردم ولی نمیدونم آیا ارسال پرونده به استان نوا اسکوشیا احتمال پذیرش بالاتری داره نسبت به EE یا نه؟

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط mafa نمایش پست ها
    ممنون این سوال من هم بود .فقط هنوز نمیدونم برای ارسال پرونده کاغذی به استان نوا اسکوشیا باید طبق چه دستورالعملی مدارک رو حاضر کنم. من در EE هم ثبت نام کردم ولی نمیدونم آیا ارسال پرونده به استان نوا اسکوشیا احتمال پذیرش بالاتری داره نسبت به EE یا نه؟
    دوستانی که در مورد نامینیشن استانی در برنامه EE هنوز سوالاتی دارند لطفا مقاله زیر را به دقت مطالعه کنند همه توضیحات داده شده
    Introducing Nova Scotia Demand:Express Entry
    بقیه استان ها هم به زودی برنامه خود رو تحت EEاعلام خواهند کرد که شرایط همینه

ببينيد شما يا از طريق استان جداگانه اقدام ميكنيد كه زمانبندي خودش رو داره يا اينكه نامينيشن رو كه گرفتين در پروفايل اعلام ميكنيد ٦٠٠ امتياز به امتيازاتتون اضافه شده در اولين draw دعوت ميشيد و بعد از ارسال مدارك ٦ ماه يا كمتر پروندتون تكميل ميشه
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط solarisan2 نمایش پست ها
    Withdraw کن دوباره بساز
    دکمه ویدراو هم برداشته شده و فقط میشه اپلیکیشن رو ویو کرد!! هیچ آپدیت و تغییریم نمیشه داد و نوشته شما الیجیبل نیستید! کاش میشد یجوری این باگ رو به اطلاعشون برسونم!

Member amir_za آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    عمران، مدیریت ساخت - علم و صنعت ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط a_zaresani نمایش پست ها
    دکمه ویدراو هم برداشته شده و فقط میشه اپلیکیشن رو ویو کرد!! هیچ آپدیت و تغییریم نمیشه داد و نوشته شما الیجیبل نیستید! کاش میشد یجوری این باگ رو به اطلاعشون برسونم!
    راحت ترین راه ریووک کردن اکانتتون هست و بعد دوباره یه ای دی جدید بسازید و پروفایل جدید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)