صفحه 64 از 83 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 823

موضوع: مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا- روش Express Entry- فدرال 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط a_zaresani نمایش پست ها
    دکمه ویدراو هم برداشته شده و فقط میشه اپلیکیشن رو ویو کرد!! هیچ آپدیت و تغییریم نمیشه داد و نوشته شما الیجیبل نیستید! کاش میشد یجوری این باگ رو به اطلاعشون برسونم!
    بله این یک با هست که یکی دیگه از دوستان هم به این مشکل برخورد کرده بود و مجبور شد دوباره پروفایل بسازه
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

نقل قول نوشته اصلی توسط BlueOctober نمایش پست ها
    سلام امکانش هست بفرمایید Job Offer گرفتید از آلبرتا؟ و اگر بله در چه مرحله ای هستید؟ آیا برای LMIA اقدام فرمودید؟
    ﺑﻠﻪ ﻣﻦ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩم, ﺟﺎﺏ ﺁﻓﺮ ﺷﺮﻛﺖ ﻧﻴﺎﺯ ﻫﺴﺖ

Member amir_za آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    عمران، مدیریت ساخت - علم و صنعت ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan25 نمایش پست ها
    دوستان در برنامه جديد EE سيستم امتياز بندي تغيير كرده به نحوي كه امتيازات يك نفر تنها ١٢٠٠ امتياز ميتونه داشته باشه يك نفر با همسر هم ١٢٠٠ امتياز حالا اون ٦٠٠ امتياز اوليه كه به سن و مدرك تحصيلي و كار مربوطه در حالتي كه فرد ازدواج كرده normalize شده يعني شما دو نفري ٦٠٠ امتياز ميتونيد بياريد
    اينكه شما تكي امتيازت بالاتر بشه و يا با همسرت بستگي به اين داره كه همسرتون سطح نمرات سن و تحصيل و زبانش چقدره اگر كم باشه مشخصه كه امتياز دو نفريتون كمتر از تنهايي ميشه
    در فروم هاي خارجي جواب سوال شما اين بوده كه بله شما ميتونيد تكي اقدام كنيد به نظر منم حتما ميشه اما دقت كنيد كه در اينصورت در نهايت ويزا به همسر شما داده نميشه و نميدونم بعدش بگين همسر دارين نميگن چرا از اول نگفتي يا نه؟؟!! فكر ميكنم ريسك داره
    درود
    من سوال دارم که مگر نه اینکه الان با نامه بعد از پروفایل رفتیم در جاب بانک و یه شناسه هم اونجا ساختیم و متصلش کردیم به پروفایل GCkey خودمون؟ در واقع cv ما اتوماتیک الان در job bank هم آپ لود شده. درسته؟ پس بحث اپلود مجدد cv توسط خودمون چیه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a_zaresani نمایش پست ها
    سلام من الیجیبل بودم، یه تغییر تو پروفایل دادم ایمیل اومد که دیگه الیجیبل نیستی و دیگه هم نمیشه پروفایل رو تغییر داد. الان چیکار کنم؟!!
    بنظرم این یه باگ تو سیستمشونه! راهی هست واسه اینکه این باگ رو بهشون گزارش کنیم؟
    دوستانی که این مشکل رو داشتن لطف کنن با استفاده از دکمه "فیدبک" سایت سی آی سی (در قسمت آبی رنگ پایین صفحه اصلی، بالای ستون سمت راست) این باگ رو ریپورت کنن تا این مشکل حل شه و بشه اپلیکیشن رو ادیت کرد!

Junior Member

سلام
    من یه چندتا سوال داشتم
    یه برآورد از امتیازای خودم (مهندسی صنایع 30 ساله و 5 سال سابقه کار و آیلتس 6.5)و خانومم (ماما 31 ساله و 7 سال سالقه کار و آیلتس 6)داشتم .
    من 334 میشم و خانومم 309 میشه
    حالا سوال من اینه که 1- با این امتیاز اصلا شانسی داریم برای اقدام که تازه مدارک بفرستم برای ارزیابی یا اصلا بیخیال بشم و اقدام نکنم برای ارزیابی؟
    2- اصلا بدون پیشنهاد کاری میشه اقدام کرد؟ یا حتی بعد از وارد شدن به Pool هم کسایی که فقط پیشنهاد کاری دارن اتخاب میشن؟
    3- احتمال گرفتن پیشنهاد کاری برای رشته من بیشتره یا خانومم که مشخص کنیم کدوم Main applicant بشیم؟

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_za نمایش پست ها
    درود
    من سوال دارم که مگر نه اینکه الان با نامه بعد از پروفایل رفتیم در جاب بانک و یه شناسه هم اونجا ساختیم و متصلش کردیم به پروفایل GCkey خودمون؟ در واقع cv ما اتوماتیک الان در job bank هم آپ لود شده. درسته؟ پس بحث اپلود مجدد cv توسط خودمون چیه؟
    شما در هيچ كجا از پروفايلتون CV ندادين كه بخواد در job bank آپلود بشه
    همون بعد از راه اندازي كامل job bank شما بايدcv روآپلودكنيد و براي كار اپلاي كنيد
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
    اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
    راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط samnet3805 نمایش پست ها
    سلام
    من یه چندتا سوال داشتم
    یه برآورد از امتیازای خودم (مهندسی صنایع 30 ساله و 5 سال سابقه کار و آیلتس 6.5)و خانومم (ماما 31 ساله و 7 سال سالقه کار و آیلتس 6)داشتم .
    من 334 میشم و خانومم 309 میشه
    حالا سوال من اینه که 1- با این امتیاز اصلا شانسی داریم برای اقدام که تازه مدارک بفرستم برای ارزیابی یا اصلا بیخیال بشم و اقدام نکنم برای ارزیابی؟
    2- اصلا بدون پیشنهاد کاری میشه اقدام کرد؟ یا حتی بعد از وارد شدن به Pool هم کسایی که فقط پیشنهاد کاری دارن اتخاب میشن؟
    3- احتمال گرفتن پیشنهاد کاری برای رشته من بیشتره یا خانومم که مشخص کنیم کدوم Main applicant بشیم؟
    سلام دوست عزيز
    امتيازتون رو به عنوان main applicant نوشتين ٣٣٤ يا تنهايي؟
    البته زياد فرقي در جواب هاي من نميكنه
    ١- هيچ تخميني نميشه زد تا حداقل ٢ يا ٣ draw انجام بشه ببينيم واقعا چقدر امتياز بالاي ٤٠٠ تو pool هست در حال حاضر در جامعه ٤٥٠ نفره اسپردشيت جهاني نصف بيشتر ٣٧٥ امتياز به بالا دارند اما اين اصلا دليل نميشه چون تعداد نفرات داخل pool ميتونه خيلي بيشتر باشه و امتيازاي كمتري داشته باشن اين نظر منه البته شما منتظر باشين هفته اينده draw اول صورت ميگيره حداقل امتياز دعوتنامه مشخص خواهد شد
    ٢- بله بدون پيشنهاد كاري هم دعوتنامه ميگيرند افراد
    ٣- اين رو با يه سرچ كوچيك در اينترنت ميتونيد پيدا كنيد من فقط ميتونم بگم رشته شما مهندس صنايع در ليست نوااسكوشيا براي نامينيشن وجود داره
    ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015

Junior Member

سلام دوست عزيز
    امتيازتون رو به عنوان main applicant نوشتين ٣٣٤ يا تنهايي؟
    البته زياد فرقي در جواب هاي من نميكنه
    ١- هيچ تخميني نميشه زد تا حداقل ٢ يا ٣ draw انجام بشه ببينيم واقعا چقدر امتياز بالاي ٤٠٠ تو pool هست در حال حاضر در جامعه ٤٥٠ نفره اسپردشيت جهاني نصف بيشتر ٣٧٥ امتياز به بالا دارند اما اين اصلا دليل نميشه چون تعداد نفرات داخل pool ميتونه خيلي بيشتر باشه و امتيازاي كمتري داشته باشن اين نظر منه البته شما منتظر باشين هفته اينده draw اول صورت ميگيره حداقل امتياز دعوتنامه مشخص خواهد شد
    ٢- بله بدون پيشنهاد كاري هم دعوتنامه ميگيرند افراد
    ٣- اين رو با يه سرچ كوچيك در اينترنت ميتونيد پيدا كنيد من فقط ميتونم بگم رشته شما مهندس صنايع در ليست نوااسكوشيا براي نامينيشن وجود داره
    ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه من مهندسی صنایع خوندم و زمینه کاریم برنامه ریزی و کنترل پروژه بوده که تو ایران جز زمینه کاری مهندس صنایع هست ولی وقتی توی NOC چک میکنم زمینه کاری های دیگه ای برای مهندس صنایع قرار داده
    من چطوری میتونم بدونم که توی کدوم NOC قرار میگیرم؟
    آیا رشته مهمه یا زمینه کاری؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط samnet3805 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه من مهندسی صنایع خوندم و زمینه کاریم برنامه ریزی و کنترل پروژه بوده که تو ایران جز زمینه کاری مهندس صنایع هست ولی وقتی توی NOC چک میکنم زمینه کاری های دیگه ای برای مهندس صنایع قرار داده
    من چطوری میتونم بدونم که توی کدوم NOC قرار میگیرم؟
    آیا رشته مهمه یا زمینه کاری؟
    شما بر اساس كاري كه انجام داديد noc رو پيدا كنيد و وارد كنيد، كلا رشته تحصيلي ملاك انتخاب NOC نيست
    شرح كار وظايف شما در نامه كارتون بايد با شرح NOC يكي باشه حتما

Junior Member

شما بر اساس كاري كه انجام داديد noc رو پيدا كنيد و وارد كنيد، كلا رشته تحصيلي ملاك انتخاب NOC نيست
    شرح كار وظايف شما در نامه كارتون بايد با شرح NOC يكي باشه حتما
    ای بابا
    آخه اینجوری که نمیشه. همچین چیزی معادل زمینه کاری من نیست اونجا تو لیست
    یعنی مهندسای صنایعی که تو ایران تو این زمینه کار کردن که تعدادشونم کم نیست هیچ شانسی ندارن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)