سلام
من یه چندتا سوال داشتم
یه برآورد از امتیازای خودم (مهندسی صنایع 30 ساله و 5 سال سابقه کار و آیلتس 6.5)و خانومم (ماما 31 ساله و 7 سال سالقه کار و آیلتس 6)داشتم .
من 334 میشم و خانومم 309 میشه
حالا سوال من اینه که 1- با این امتیاز اصلا شانسی داریم برای اقدام که تازه مدارک بفرستم برای ارزیابی یا اصلا بیخیال بشم و اقدام نکنم برای ارزیابی؟
2- اصلا بدون پیشنهاد کاری میشه اقدام کرد؟ یا حتی بعد از وارد شدن به Pool هم کسایی که فقط پیشنهاد کاری دارن اتخاب میشن؟
3- احتمال گرفتن پیشنهاد کاری برای رشته من بیشتره یا خانومم که مشخص کنیم کدوم Main applicant بشیم؟
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
سلام دوست عزيز
امتيازتون رو به عنوان main applicant نوشتين ٣٣٤ يا تنهايي؟
البته زياد فرقي در جواب هاي من نميكنه
١- هيچ تخميني نميشه زد تا حداقل ٢ يا ٣ draw انجام بشه ببينيم واقعا چقدر امتياز بالاي ٤٠٠ تو pool هست در حال حاضر در جامعه ٤٥٠ نفره اسپردشيت جهاني نصف بيشتر ٣٧٥ امتياز به بالا دارند اما اين اصلا دليل نميشه چون تعداد نفرات داخل pool ميتونه خيلي بيشتر باشه و امتيازاي كمتري داشته باشن اين نظر منه البته شما منتظر باشين هفته اينده draw اول صورت ميگيره حداقل امتياز دعوتنامه مشخص خواهد شد
٢- بله بدون پيشنهاد كاري هم دعوتنامه ميگيرند افراد
٣- اين رو با يه سرچ كوچيك در اينترنت ميتونيد پيدا كنيد من فقط ميتونم بگم رشته شما مهندس صنايع در ليست نوااسكوشيا براي نامينيشن وجود داره
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه من مهندسی صنایع خوندم و زمینه کاریم برنامه ریزی و کنترل پروژه بوده که تو ایران جز زمینه کاری مهندس صنایع هست ولی وقتی توی NOC چک میکنم زمینه کاری های دیگه ای برای مهندس صنایع قرار داده
من چطوری میتونم بدونم که توی کدوم NOC قرار میگیرم؟
آیا رشته مهمه یا زمینه کاری؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)