مرسی
منم خب استانهایی که بیشتر امکان زندگی و کار داشتم انتخاب کردم :
Alberta, British Columbia, Ontario
کم نیست؟ شانسم پایین نمیاد؟
الان سابمیت کردم ..حالا کجا رو باید چک کنم که آیا وارد پول شدم یا نه؟
مرسی
منم خب استانهایی که بیشتر امکان زندگی و کار داشتم انتخاب کردم :
Alberta, British Columbia, Ontario
کم نیست؟ شانسم پایین نمیاد؟
الان سابمیت کردم ..حالا کجا رو باید چک کنم که آیا وارد پول شدم یا نه؟
سلام
خیلی خیلی ممنون از جوابتون.اما شرایط من تا یک حدی فرق میکنه.
من قانوناً مدیر عامل شرکت خودم هستم ولی خیلی از پروژه ها را با سازمانها قرارداد بستیم به نام شرکتم و نمایندگی خودم، بعد کار رو مثلاً در طول یکسال انجام دادم(یعنی پیمانکار اونجا بودم و کارمند اون سازمان نبودم)
حالا سوالی که پیش اومده برام اینه که:
1- با اون فرمتی که گفتین "بدینوسیله گواهی میشود اقای....کارمند شماره.... کارمند دایمی و تمام وقت شرکت .... میباشد." در مورد اون سازمانها صادق نیست اما مثلاً شاید بتونم همچین چیزی رو ازشون بگیرم "گواهی می شود شرکت .... به نمایندگی آقای ..... با شماره قرارداد .... موضوع .... از تاریخ ... تا .... به مدت 6 ماه در پروژه فلان با این سازمان قرارداد داشته اند و شرح وظایف ایشان به شرح ذیل می باشد.." این خوبه؟
2- اون نامه ای که شما گفتین رو می تونم از شرکت خودم که خودم توش کار می کردم بگیرم؟ مثلاً منیکه هم مدیرعامل بودم هم کل کارهارو انجام می دادم(شرکتمون کلاً 3 نفره با خانمم) خودم به خودم گواهی بدم درسته؟ یا مثلاً بدم یکی از اعضای شرکت امضاء کنه؟
3- کلاً مثلا ترجمه صفحه اول قراردادهای دولتی که به نام من و شرکتم بوده رو ترجمه کنم خوب نیست؟
4- کلاً اونا تو نامه دنبال چی می گردن و چی براشون مهمه؟مدت زمان؟حسن انجام کار؟
ممنون
تو برنامه پارسال اعلام کرده بودن در صورتی که کار مال خودتونه به چه سبکی باید سابقه کار بگیرید و در صورتی که برای کسی کار میکنید، به چه سبک. از اونجا که شما مدیر عامل هستید نباید به سبکی که دوستمون فرمود سابقه کار بگیرید. البته شما فعلا توی این سیستم جدید اپلای کنید بدون نامه سابقه کار، در صورتی که از پول در آمدید و دعوت شدید، اون زمان براتون یه چک لیست میدن که دقیقا توش ذکر کرده نامه سابقه کارتون باید چه فرمتی داشته باشه.
هرگونه نظر یا راهنمایی ارائه شده توسط بنده، صرفاً نظر شخصی بوده و مسئولیت استفاده از آن بر عهده خود شماست.
ممنون ولی من متوجه نشدم. آیا در مورد کارنامه ما سوالاتی پرسیده میشه یا فقط فعلا نمره از ما خواسته میشه و اینکه آیا بعدا با گرفتن نمره بهتر میشه اون اطلاعات رو تغییر داد؟
مرسی از کمکتون
این فرمتی که من گفتم بیشتر در مورد افرادیه که تو یه شرکن کار میکنن اما به این صورتیکه شما گفتین شاید فرمتش برای شما متفاوت باشه.
اون چیزی که اونا تو نامه براشون مهمه ایناست:
زمان کار : تمام وقت یا نیمه وقت
ساعات کار در هفته: این مشخص کننده تمام وقت یا نیمه وقت لودن کار شماست و در صورت نیمه وقت بودن از رو ساعاتی که شما میگین معادل تمام وقتش رو حساب میکنند.
کار شما حقوق داشته باشه: یعنی Paid Job باشه پس این موضوع باید یه جوری تایید بشه ( مثلا فیش حقوقی یا ذکرش تو نامه و.... )
شرح وظایف : باید شرح وظایف شما و کاری که انجام میدین مطابق شرح وظایفی باشه که تو کانادا برای اون شغل تعریف شده ( تو NOC)
این بخاطر اینه که مثلا ممکنه تو یه کشور به یه نفر که مثلا دکوراسیون مغازه طراحی میکنه بگن Architecture و اون بیاد با این شغل اقدام کنه.افسر شرح وظایف اش رو میخونه و میگه با اینکه اونجا به شما میگن آرشیتکت اما از نظر من قابل قبول نیست و شما آرشیتکت نیستی با این عنوان نمیتونی مهاجرت کنی.
چون کاری که انجام دادی با اون چیزی که تو کانادا باید یه نفر انجام بده تا بهش بگن آرشیتکت فرق میکنه ( مثلا باید یه ساحتمون واقعی رو طراحی کرده باشه ).
بنابراین، اینجا اهمیت این موضوع مشخص میشه که شما شرح وظایفتون مطابق با اون چیزی باشه که تو NOC کانادا جز وظایف اون شغل تعریف شده چون این اصلی ترین مرجعیه که آفیسر شرح وظایف شما رو باهاش مطابقت میده.
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
نمره شما تو هر مهارت به همراه شماره مرجع نتیجه آیلتس از شما پرسیده میشه.
اگه الان امتحان نداده باشین اون شماره رو قاعدتا ندارین که وارد کنین. اگه الان نتیجه آیلتس رو دارین همین رو وارد میکنین و هر زمان هم امتحان جدید داین و نمرتون بهتر شد میاین نمره امتحان جدید به همراه شماره مرجع اون رو وارد میکنین.
جواب کوتاه: بدون داشتن نتیجه آیلتس معتبر، امکان شرکت وجود نداره
ویرایش توسط sepehr_5566 : January 25th, 2015 در ساعت 01:50 PM
گاهی زندگی یعنی سخت کوشی برای رویایی، که هیچکس جز شما قادر به دیدنش نیست
دوستان در پروفایل باید national id رو هم که همون کارت ملی وارد کنیم؟(آخه تاریخ تنظیم و انقضا نداره!)
ترنسمیت پروفايل Express Entry : تاريخ 02/01/2015 ورود به Pool : تاريخ 03/01/2015
اسپردشیت جهانی برنامه EE / دستورالعمل اقدام برای Express Entry 2015
راه تشکر از کاربر استفاده از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر می باشد
علاقه مندی ها (Bookmarks)