صفحه 66 از 92 نخستنخست ... 16565758596061626364656667686970717273747576 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 915

موضوع: وسایل مهم برای سفر

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    من خودم پروازم جمعه است یکشنبه فریت کردم که تا جمعه برسه و برم تحویل بگیرم. شهرمم یه جای دیگه است. از فرانکفورت تحویل میگیرم با قطار یا ماشین میبرم شهر خودم. تا 48 ساعت پول انبار نمیگیرن. با همه این شرایط بازهم توصیه من به فریت هست. حتی اگر حمل بار با قطار سخت باشه ارزشش رو داره.
    درضمن تاجایی که من اطلاعات گرفتم از دوستان قطار به تعداد بار و وزنش کاری نداره...
    موفق باشید
    این فریت راه خیلی خوبیه. منظورم اینه که هزینه اش بهتره. جابجایی بعدش هم چه با قطار چه با تاکسی بهرحال باید انجام بشه. با این اوصاف میشه برنامه ریزی کرد که مقدار بیشتری خرت و پرت به درد بخور همراه خودمون ببریم و اونجا کمتر هزینه کنیم.

ممنون از اطلاعات مفیدتون. سفر خوش...

ApplyAbroad Veteran
    omid2015 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط delusional نمایش پست ها
    این فریت راه خیلی خوبیه. منظورم اینه که هزینه اش بهتره. جابجایی بعدش هم چه با قطار چه با تاکسی بهرحال باید انجام بشه. با این اوصاف میشه برنامه ریزی کرد که مقدار بیشتری خرت و پرت به درد بخور همراه خودمون ببریم و اونجا کمتر هزینه کنیم.

ممنون از اطلاعات مفیدتون. سفر خوش...
    سلام

نه دقیقا! بعد یه مدتی (حدود ۱-۲ ماه بعد ورود به آلمان) همه چی دستتون میاد و آوردن بعضی چیزها اصلا لازم نیست و اینجا می تونین با قیمت مناسب تهیه کنین ولی آوردن بعضی چیزها می تونه مفید باشه مثلا اینجا پتوی خوب و کلفت معمولا گرونه! یا داشتن دمپایی به نظر من خیلی ضروریه!
    Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover
    H. Jackson Brown Jr. - P.S. I Love You

.When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
    Unknown

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2015 نمایش پست ها
    سلام

نه دقیقا! بعد یه مدتی (حدود ۱-۲ ماه بعد ورود به آلمان) همه چی دستتون میاد و آوردن بعضی چیزها اصلا لازم نیست و اینجا می تونین با قیمت مناسب تهیه کنین ولی آوردن بعضی چیزها می تونه مفید باشه مثلا اینجا پتوی خوب و کلفت معمولا گرونه! یا داشتن دمپایی به نظر من خیلی ضروریه!
    سلام. چه خوب شد که اشاره کردید. این اهمیت دمپایی رو من شخصا تجربه کردم، واقعا جزو وسایل ضروری سفرهای خارجی هست. اگه مواردی دیگه ای هم به ذهنتون رسید، ممنون میشم اشاره کنید...

ApplyAbroad Veteran
    omid2015 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط delusional نمایش پست ها
    سلام. چه خوب شد که اشاره کردید. این اهمیت دمپایی رو من شخصا تجربه کردم، واقعا جزو وسایل ضروری سفرهای خارجی هست. اگه مواردی دیگه ای هم به ذهنتون رسید، ممنون میشم اشاره کنید...
    سلام مجدد!

البته خیلی موارد رو می شه بهش اشاره کرد ولی من سعی می کنم موارد مهم برای اکثر افراد رو بگم. یه موردی که من یادم افتاد لباس و کفش مناسب برای آب و هوای بارانی هست حداقل برای اونهایی که غرب و جنوب می رن داشتنش خیلی کمک می کنه. البته اینا رو می شه از اینجا هم تهیه کرد ولی یه خورده گرون درمیاد.
    Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover
    H. Jackson Brown Jr. - P.S. I Love You

.When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
    Unknown

نقل قول نوشته اصلی توسط TaBaC نمایش پست ها
    سلام !

من یکم نگران لپ تاپ هستم ، شاید قیمتاش یکی در بیاد ، ولی keyboard آلمانی خیلی اذیت کنه ! اونجا نمی شه کی بورد انگلیسی گیر آورد ؟؟؟؟ چقدر گرون تره ؟؟
    شما نیازی به کیبورد انگلیسی یا المانی نداری که می ری تو کنترل پنل کامپیوترت زبان آلمانی رو ادد می کنی ..... و از حروف زبان المانی استفاده می کنی
    Zivaralam

نقل قول نوشته اصلی توسط Zivaralam نمایش پست ها
    شما نیازی به کیبورد انگلیسی یا المانی نداری که می ری تو کنترل پنل کامپیوترت زبان آلمانی رو ادد می کنی ..... و از حروف زبان المانی استفاده می کنی
    نمیدونم سوال اصلی کی پرسیده شده بوده. ولی من باید بگم که اتفاقا این موضوع مهمی هست. توی آلمان کیبرد انگلیسی به سختی پیدا میکنید. شاید تک و توک توی بعضی فروشگاهها به چشمتون بخوره. ولی احتمال اینکه همون لپتاپ دلخواهتون باشه بسیار پایینه.
    اون تنظیمات کنترل پنل هم که شما اشاره کردین، متاسفانه راهنمایی خیلی خوبی نیست. بله میشه در تنظیمات سیستم عامل استاندارد کیبورد رو انتخاب کرد. اما چیزی که به صورت سخت افزاری (فیزیکی) روی کیبرد میبینین متاسفانه همواره آلمانی خواهد موند!!! مگر اینکه علاقمند باشید از برچسب استفاده کنید! (و فرق کیبورد آلمانی با آمریکایی فقط توی حروف Z و Y نیست. بسیاری از علائم جابجا هستن).

با تمام اینها، اینکه لپتاپ از ایران بخرید یا آلمان یک بحث دیگست. من فقط راجع به کیبرد خواستم که در جریان باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    تربیت بدنی.'گیلان

سلام من عضو جدید هستم میخواستم بدونم اینجا لب تاب بگیرم یا بیام المان بگیرم ؟ کدوم عقلانی تره ؟

منم همین سوالو برای موبایل دارم . همینجا بخریم بهتره یا از آلمان ؟
    هم اینکه کیفیت خود گوشی اینجا و اونجا ایا تفاوتی داره ؟ و قیمت.
    یه چیزایی هم درباره گوشی قسطی با سیم کارت شنیدم اگه کسی اطلاع دقیق داره ممنون میشم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

فکر کنم اگه بیاید اینجا موبایل و لپتاپ بخرید از لحاظ قیمت(نه در تمامی موارد) و گارانتی از ایران بهتره ولی اگه بخواهید قسطی یا شرایط از آلمان بخرید تا وقتی که ویزاتون رو تمدید نکنید نمیتونید قرارداد ببندید و بی گوشی و لپتاپ میمونید من خودم اگه پولشو داشته باشم ترجیح میدم نقدی بخرم چون هر ماه باید درگیری فکری پرداخت اقساط و اینا رو داشته باشید

قیمت ها رو هم میتونید از http://www.saturn.de/ چک بکنید

نقل قول نوشته اصلی توسط abadanastro نمایش پست ها
    منم همین سوالو برای موبایل دارم . همینجا بخریم بهتره یا از آلمان ؟
    هم اینکه کیفیت خود گوشی اینجا و اونجا ایا تفاوتی داره ؟ و قیمت.
    یه چیزایی هم درباره گوشی قسطی با سیم کارت شنیدم اگه کسی اطلاع دقیق داره ممنون میشم.

قراردادهای موبایل و سیم کارت
    http://www.eteleon.de/
    http://www.sparhandy.de/

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)