صفحه 29 از 41 نخستنخست ... 192021222324252627282930313233343536373839 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexanderEE نمایش پست ها
    اسم دپارتمان Aerospace and Ocean Engineering هست منتهی در I20 به این صورت میاد: PhD in in Aerospace Engineering
    دپارتمان مکانیک ویرجینیا تک کارهای فوق العاده حساس انجام می دهند دپارتمان هوافضاش که دیگه جای خود داره. شما اگه جای آفیسر باشید این صفحه را ببینید آیا به متقاضی ویزا می دهید؟!
    دانشگاه های خوبی اپلای کرده اید اگر از برکلی، میشیگان، ایرواین، تورنتو پذیرش بگیرید که خب دیگه نیازی به ویرجینیا تک نیست اما اگر ویرجینیا تک تاپ ترین گزینه شما باشد به نظر من بهتر هست با I20 این دانشگاه به سفارت نروید به جاش ببینید آیا موافقت می کنند که یک ترم پذیرش با فاند شما را دیفر کنند و سپس با I20 دانشگاه دیگر ویزا را بگیرید و بعد از یک ترم ترنسفر کنید. ترنسفر بلافاصله پس از ورود به آمریکا هم در صورتی که دانشگاهی که I20 را صادر کرده است موافقت کند و ویزای شما هم به موقع بیاید امکان پذیر هست اما اینکه شما از دو جا پذیرش با فاند قبول کرده باشید طبق CGS ممکن است به مشکل بخورید. برای رفع این مشکل می توانید با I20 بدون فاند دانشگاهی که ترنسفر را در بدو ورود قبول می کند به سفارت بروید (که البته ممکن است به خاطر بدون فاند با 214 ریجکت شوید) در صورتی که ویزای شما زودتر از تاریخ I20 هر دو دانشگاه بیاید می توانید پس از ورود به آمریکا کار ترنسفر را انجام دهید. کلا تمامی این آپشن ها ریسک های خودش دارند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط kianoosh_py نمایش پست ها
    مرسي از جواب كاملتون

دقيقا حق با شماست، تو فرم I20 مينويسه PhD in Aerospace Engineering. من جاي افيسر بودم بخدا ويزا ميدادم ولي حيف . از تورنتو و ايرواين جواب هاي خوبي دارم ، بايد صبر كنم تا جوابشون بياد ، ولي فاند ويرجينيا تك خيلي دندون گيره (٢٢٢٠$)، حالا ايشالله ببينيم چي ميشه. همه روشهاي كه لطف كردين توضيح دادين ريسك داره كاملا قبول دارم ولي اگه اين بهترين جوابم بشه شايد به امتحانشون بيارزه.

بازم ممنون از جوابتون، نتيجه ها كامل مشخص شه حتما به راهنماييتون احتياج دارم، مرسي
    من منطق شما رو متوجه نمیشم که اینکه خیلی راحت ایشون رو از ویزا گرفتن ریجکت می کنید! بهتره با دلیل و مستندات نظر بدید و نه فقط بخاطر اینکه دپارتمان هوا فضا در VT کارهای حساس انجام میده پس شما ریجکت هستی! خیلی پروژه ها هم هستند که هزینه هاش از منابع غیر نظامی یا غیر حساس تامین میشه و ممکنه پروژه ایشون هم همچین چیزی باشه. صفحه ای هم که گذاشتید از سایت ویرجینیا تک دقیقا همین رو میگه، پس فقط به عکس ها نگاه نکنید و متن رو هم بخونید!

اگه فاند شما RA هستش بهتره با استاد تماس بگیرید و ببینید پروژه ای که قراره کار کنید آیا از سمت وزارت دفاع یا ارتش یا جاهایه دیگه ساپورت میشه یا نه! ممکنه فقط یک فاند ساده از NSF باشه که ممکنه کابرد نظامی هم داشته باشه. در این صورت میتونید به استادتون بگید که براتون research plan بنویسه و بهش تاکید کنید که جوری بنویسه که حساسیت بوجود نیاره برای سفارت. اگر هم که فاندتون TA هست که خوب دیگه هیچ مشکلی نیست.

Banned

اولا من تنها نظر خودم رو گفتم و تو این فروم همه آزادند که نظرات خودشون بیان کنند و من هم نگفتم که حتما اگر ایشون اقدام کنند ریجکت خواهند شد. ثانیا رشته شما مربوط به چوب می شود و بدون کلیرنس ویزا گرفتید و به نظر می رسد که هیچ گونه دیدی نسبت به رشته های حساس منجمله هوافضا ندارید. برای دلایل و مستندات بهتر است نگاهی به دیتابیس بیندازید و ببینید که چندین نفر به خاطر دکترای هوافضا ریجکت شده اند بعضی هاشون حتی مقاله هم نداشتن. دلیل اینکه بچه ها با رشته هوافضا برای دکترای مکانیک اپلای می کنند چیست؟! اتفاقا پذیرش از دانشکده هوافضا خیلی راحت تر از مکانیک هست فاند های خوبی هم می دهند. طبق این سایت پارسال یک نفر تونست تو رشته هوافضا در دانشگاه ویچیتا پذیرش بگیره که زمینه کاری آیندش مربوط به حرکت سیال (خون) در رگ بود که من صحتش نمی تونم تایید بکنم که آیا واقعا ویزا گرفت یا نه. اتفاقا فاند خیلی از پروژه های دانشکده های هوافضا از جاهای حساس مثل DOD، NASA، DARPA، ONR، AFOSR تامین می شود که تمامیشون کاربردهای نظامی دارند. فاندهایی هم که از طریق NSF برای دانشکده هوافضا تامین می شوند با اینکه بیشترشون مربوط به کارهای تئوری است ولی همین کارهای تئوری هم خطرناک هستند.
    در مورد ریسرچ پلن فکر کردید استاد همین که بنویسه این دانشجو رو پروژه ای با فاند NSF که امن است کار خواهد کرد کافیست؟! وقتی متقاضی ای با رشته حساس مثل هوافضا وارد پروسه کلیرنس می شود و Visas Mantis بهش می خوره زیر و بم خودش و استادش در میارن که قبلا چه پروژه هایی گرفته و الان چه پروپوزال هایی داده، در خارج از دانشگاه با کدوم شرکت ها قرارداد داره. در مورد TA هم فکر نکنید مثل دانشکده های دیگه مثل مکانیک باشه که آفیسر کوتاه بیاد و بگه خب این که قراره فعلا TA باشه و نیازی به RP نیست. اتفاقا داشتن RP امن بهتر از نداشتنش هست حتی اگر TA باشه چون در غیر این صورت میرن آمار تمامی استادهای دپارتمان در میارن و وقتی میبینن که تو ریسرچ اینترست های همشون کلید واژه های حساس وجود داره ردش می کنند بالاخره این دانشجو قراره با یکیشون کار کنه. مورد داشتیم که زمینه کاری گذشتش کاملا امن بوده و دپارتمان مکانیک می رفته و هیچ حرفی از استاد آیندش به سفارت نگفته بود و خودش RP امنی نوشته بود بعد از 5 ماه با بند 212 ردش کردند چون کلا دانشکده کارهای حساس انجام می داد. من در جایی خونده بودم که حتی اگر پروژه آینده متقاضی امن باشه ولی آفیسر احساس کنه که قراره این فرد تو محیطی باشه که ممکنه در معرض تکنولوژی حساس (مثلا آزمایشگاه همسایه) قرار بگیره می تونه ردش بکنه. ضمنا شما که در حال حاضر مشغول تحصیل در دانشگاه ویرجینیا تک هستید آمارش دربیارید که طی 2-3 سال گذشته چند نفر از ایران تونستند با I20 دانشکده هوافضای این دانشگاه ویزا بگیریند.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexanderEE نمایش پست ها
    اولا من تنها نظر خودم رو گفتم و تو این فروم همه آزادند که نظرات خودشون بیان کنند و من هم نگفتم که حتما اگر ایشون اقدام کنند ریجکت خواهند شد. ثانیا رشته شما مربوط به چوب می شود و بدون کلیرنس ویزا گرفتید و به نظر می رسد که هیچ گونه دیدی نسبت به رشته های حساس منجمله هوافضا ندارید. برای دلایل و مستندات بهتر است نگاهی به دیتابیس بیندازید و ببینید که چندین نفر به خاطر دکترای هوافضا ریجکت شده اند بعضی هاشون حتی مقاله هم نداشتن. دلیل اینکه بچه ها با رشته هوافضا برای دکترای مکانیک اپلای می کنند چیست؟! اتفاقا پذیرش از دانشکده هوافضا خیلی راحت تر از مکانیک هست فاند های خوبی هم می دهند. طبق این سایت پارسال یک نفر تونست تو رشته هوافضا در دانشگاه ویچیتا پذیرش بگیره که زمینه کاری آیندش مربوط به حرکت سیال (خون) در رگ بود که من صحتش نمی تونم تایید بکنم که آیا واقعا ویزا گرفت یا نه. اتفاقا فاند خیلی از پروژه های دانشکده های هوافضا از جاهای حساس مثل DOD، NASA، DARPA، ONR، AFOSR تامین می شود که تمامیشون کاربردهای نظامی دارند. فاندهایی هم که از طریق NSF برای دانشکده هوافضا تامین می شوند با اینکه بیشترشون مربوط به کارهای تئوری است ولی همین کارهای تئوری هم خطرناک هستند.
    در مورد ریسرچ پلن فکر کردید استاد همین که بنویسه این دانشجو رو پروژه ای با فاند NSF که امن است کار خواهد کرد کافیست؟! وقتی متقاضی ای با رشته حساس مثل هوافضا وارد پروسه کلیرنس می شود و Visas Mantis بهش می خوره زیر و بم خودش و استادش در میارن که قبلا چه پروژه هایی گرفته و الان چه پروپوزال هایی داده، در خارج از دانشگاه با کدوم شرکت ها قرارداد داره. در مورد TA هم فکر نکنید مثل دانشکده های دیگه مثل مکانیک باشه که آفیسر کوتاه بیاد و بگه خب این که قراره فعلا TA باشه و نیازی به RP نیست. اتفاقا داشتن RP امن بهتر از نداشتنش هست حتی اگر TA باشه چون در غیر این صورت میرن آمار تمامی استادهای دپارتمان در میارن و وقتی میبینن که تو ریسرچ اینترست های همشون کلید واژه های حساس وجود داره ردش می کنند بالاخره این دانشجو قراره با یکیشون کار کنه. مورد داشتیم که زمینه کاری گذشتش کاملا امن بوده و دپارتمان مکانیک می رفته و هیچ حرفی از استاد آیندش به سفارت نگفته بود و خودش RP امنی نوشته بود بعد از 5 ماه با بند 212 ردش کردند چون کلا دانشکده کارهای حساس انجام می داد. من در جایی خونده بودم که حتی اگر پروژه آینده متقاضی امن باشه ولی آفیسر احساس کنه که قراره این فرد تو محیطی باشه که ممکنه در معرض تکنولوژی حساس (مثلا آزمایشگاه همسایه) قرار بگیره می تونه ردش بکنه. ضمنا شما که در حال حاضر مشغول تحصیل در دانشگاه ویرجینیا تک هستید آمارش دربیارید که طی 2-3 سال گذشته چند نفر از ایران تونستند با I20 دانشکده هوافضای این دانشگاه ویزا بگیریند.
    از حرف شما اینجوری برداشت میشد که در مقام افیسر ایشون رو ریجکت کردی . بحث اینه که نمیشه در مورد ویزا کلی و فقط بر اساس رشته نظر داد، کسانی که ریجکت شدن با رشته مکانیک بیشتر از هوافضا هستند. ویزا گرفتن به موارد زیادی از جمله، سابقه فرد، موضوع تحقیقاتی که قبلا کار میکرده در دوران مستر، سربازی رفته یا نه، سابقه کار داشته یا نه، از چه دانشگاهی پذیرش گرفته، بورسیه کامل هست یا نه، با چه استادی قراره کار کنه، در چه زمینه ای و فاند از کجا تامین میشه بستگی داره. پس یک بسته کامله نه فقط اسم رشته و احتمال. دوستی داشتم رشته اش مکانیک بود و 3-4 بار برای مصاحبه رفته بود و ریجکت شده بود، هیچ موقع هم به کسی نگفت برای چی ریجکت میشه، پس از مدت ها فهمیدم جناب در شرکتی کار میکردن که زیر مجموعه سپاه بوده و سعی داشته که پنهان کنه و اونها هم فهمیده بودن، پس چنین فردی هیچ موقع دلیل ریجکت شدنش رو نمیگه، و فقط مینویسه مکانیک سیالات، ریجکت. البته با پشت کاری که داشت بالاخره ویزا گرفت و الان هم استنفورد دکتری میخونه!
    استاد دانشگاه و RP که نوشته میشه خیلی مهمه، استاد هیچ موقع به سفارت برای داشتن یک دانشجو دروغ نمیگه و اونها هم اینو میدونن، فقط بهتره بهش بگید طوری بنویسه که حساسیت کمتر بشه. مورد کلی دیگه در همه دانشکده های VT اینه که ترجیح داده میشه که اول کسی که در VT لیسانس خونده رو بگیرن، بعد میرن سراق آمریکا و بعد برای حفظ diversity کمی هم اینترنشنال. ضمنا چون تعداد آمریکایی ها که phd میخونن انگشت شماره، پس احتمال گرفتن international ها برای phd بیشتره، پس دلیل اینکه به ندرت کسی رو میبینید که برای فوق پذیرش گرفته اینه. اتفاقا دانشکده هوافضا ی ویرجینیا تک سخت تر از مکانیک و ESM پذیرش میده و این دلیل اینه که دوستان بیشتر اونجا اپلای میکنن.

مورد آخر اینه که اگه زمینه کاری کسی حساس باشه و حتی هم نباشه ولی کاربرد حساس داشته باشه، از مرحله ویزا هم رد بشه، مشکل اصلی رو زمان فارغ التحصیلی باهاش روبرو میشه. جاهایی که خوب تلقی میشن، مثل ناسا و غیره خیلی راحت فقط عزیزان سیتیزن رو جذب میکنن و کسانی مثل ما باید در شرکت های کوچک تر یا دانشگاه مشغول به کار بشن. پس کلیرنس اصلی موقع کار به شما میخوره و سفارت هم اینو خوب میدونه.

در نهایت اگه رزومه پاکی دارید، کاری که میخواهید بکنید اینجا به موارد نظامی مربوط نیست (به دلیل احتمال برگشت به ایران و استفاده این دانش) و کار حساس هم قبلا نکردید، با هر پذیرشی که دارید برید برای مصاحبه (البته سفارت رو بهتره هوشمندانه انتخاب کنید)

موفق باشید.

Junior Member

سلام. من وقتی میخوام توی hokiespa لاگین کنم این خطا رو میده:
    com.sghe.sso.exception.ApplicationException: UDC Id not available
    کسی هست به همچین مشکلی برخورده باشه؟چطور حل میشه مشکل؟
    پیشاپیش سپاس

دوستان من برای track کردن وضعیتم باید از کدوم یکی از این دو تا استفاده کنم؟؟
    https://gradapp.stl.vt.edu
    https://banweb.banner.vt.edu

ممنون
    Applied, Admitted Awaiting for Funding, Rejected, Admitted with Full Fund

Duke University, Penn State University, Vanderbilt University, UCSD, Columbia University, Caltech, University of Vermont, Virginia Tech, Michigan Tech, ETH

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashkamaly69 نمایش پست ها
    دوستان من برای track کردن وضعیتم باید از کدوم یکی از این دو تا استفاده کنم؟؟
    https://gradapp.stl.vt.edu
    https://banweb.banner.vt.edu

ممنون
    سلام، برای من ایمیل اومد که وضعیتتو چک کن. توی همون banweb که نوشتید. البته یه پیغام که قبول شدم هم توی همون ایمیل اومده بود.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط kiancivil نمایش پست ها
    سلام، برای من ایمیل اومد که وضعیتتو چک کن. توی همون banweb که نوشتید. البته یه پیغام که قبول شدم هم توی همون ایمیل اومده بود.
    موفق باشید.
    ممنون از پاسختون که به نظر میاد هم رشته ای هم باشیم
    من توی banweb که میرم واسه transcriptهام تیک نخورده گفتم شاید ناقص باشه ولی از طرف دیگه توی ایمیل فقط گفته بودن که یکی از ریکامندیشن هات نیومده که وقتی رسید گفتن که فرستادیم واسه departmental review. حالا به نظرتون مشکلی که نباید باشه دیگه درسته؟
    Applied, Admitted Awaiting for Funding, Rejected, Admitted with Full Fund

Duke University, Penn State University, Vanderbilt University, UCSD, Columbia University, Caltech, University of Vermont, Virginia Tech, Michigan Tech, ETH

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashkamaly69 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون که به نظر میاد هم رشته ای هم باشیم
    من توی banweb که میرم واسه transcriptهام تیک نخورده گفتم شاید ناقص باشه ولی از طرف دیگه توی ایمیل فقط گفته بودن که یکی از ریکامندیشن هات نیومده که وقتی رسید گفتن که فرستادیم واسه departmental review. حالا به نظرتون مشکلی که نباید باشه دیگه درسته؟
    خواهش میکنم. نخیر هیچ مشکلی نیست. ریزنمرات من هم تیک نخورده بود و "آن آفیشال" بود ولی مشکلی نبود. اون تیک وقتی میخوره که شما بعد ایشالا قبولیتون ریزنمرات "آفیشال" رو بهشون بدید.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط kiancivil نمایش پست ها
    سلام. من وقتی میخوام توی hokiespa لاگین کنم این خطا رو میده:
    com.sghe.sso.exception.ApplicationException: UDC Id not available
    کسی هست به همچین مشکلی برخورده باشه؟چطور حل میشه مشکل؟
    پیشاپیش سپاس
    ID شما رو نمیشناسه. جای usermane چی وارد می کنید? باید ایمیلتون رو وارد کنید. مثلا اگه ایمیلتون kiancivil@vt.edu هستش فقط بزنید kiancivil

Junior Member

سلام دوستان لطف میکنید جواب بدین.
    من کلا 5 تا دانشگاه اپلای کردم تو امریکا که از این 5 تا یکیش واسه اینکه استادم فراموش کرده بود ریکام بده ریجکت شدم و از یکی دگ به علت سهل انگاری و اشتباهی که کردم ریز نمره هام پست مکردم و از ددلاسن گذشته و گفتن باید دیفر کنم خلاصه سه تا فرصت بیشتر ندارم. میخواستم برای ویرجینیا تک اپلای کنم با توجه به اینکه ددلاینش april 1 است. ولی استادی ندارم که هوام داشته باشه. حالا همینجوری اپلای کنم؟ اصولا تا قبل ددلاین که نمیفرستن به کمیته برای بررسی؟
    شرایطم:

کارشناسی : عمران دانشگاه باهنر معدل 15
    ارشد: عمران-محیط زیست. دانشگاه صنعتی اصفهان معدل 16.67
    دو تا ISI سابمیت شده و یه مقاله کنفرانسی داخل دارم
    تافل: 97
    GRE: Q=158, V=144, W=3
    سابقه کار دارم تو شرکت عمرانی
    و TA دو تا درسم بودم

شانسی دارم اپلای کنم یا نه
    پیشنهادتون چیه
    ممنون میشم خیلی جواب بدین

علاقه مندی ها (Bookmarks)