صفحه 201 از 290 نخستنخست ... 101151191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211251 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,001 تا 2,010 , از مجموع 2897

موضوع: پرسش و پاسخ در مورد شهر‌های امریکا

Senior Member

پیش فرض پاسخ : پرسش و پاسخ در مورد شهر‌های امریکا

وای چقدر از شیکاگو بد گفتین!توی دلم خالی شد.شنیده ام خلافکار زیاد داره بهرحال اولین مقصد منه بدبخته!حالا اون هیچی نظرتون در مورد زندگی دانشجویی در هیوستون چیه؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    وای چقدر از شیکاگو بد گفتین!توی دلم خالی شد.شنیده ام خلافکار زیاد داره بهرحال اولین مقصد منه بدبخته!حالا اون هیچی نظرتون در مورد زندگی دانشجویی در هیوستون چیه؟؟
    شيكاگو شهر بسيار زيبا و خوبيه. همه جور امكانات و تفريحات و مسائل علمي و هنري رو در دسترستون خواهيد داشت. حمل و نقل عمومي بسيار منظم و خوب. اجاره خونه ها يه كم بالاست ولي با در نظرگرفتن بزرگي و امكانات شهر، همچنان هزينه ها كمتر از شهرهاي مشابه مثل نيويورك، سانفرانسيسكو يا لوس آنجلس هست.
    البته هر شهر بزرگي محله ها خطرناك يا مشكلاتي هم ممكنه داشته باشه. شما بايد در حد امكانتون جزييات و اطلاعات مربوط به محل كار و زندگي و هزينه ها و نحوه زندگي رو جمع كنيد و با ديد باز و اطلاعات كامل با رعايت احتياطات معمول به خوبي و خوشي زندگي كنيد. هر محيط جديدي استرسها و مسائل خودش رو داره. ولي در كل زندگي تو شيكاگو خيلي هم خوبه و مطمئناً وقتي بريد خودتون هم متوجه ميشيد. نگران نباشيد

Senior Member m_rond آواتار ها

هیوستون برخلاف سایر شهرهای بزرگ آمریکا، با اینکه شهر بزرگی هست اما هزینه هاش مث شهرهای بزرگ، بالا نیست و واسه زندگی دانشجویی از نظر هزینه تا حدودی مناسبه و ارزون بودن خونه بزرگترین مزیتش هست. تو یه تاپیک دیگه دیدم که به پرستاری علاقه مندین که از این نظر، تکزاس مدیکال سنتر که بزرگترین مرکز پزشکی دنیاست هم تو هیوستون هست و با داشتن بیش از 70-60 تا بیمارستان و انستیتو و مراکزدرمانی، ممکنه از نظر پیدا کردن کار، هم گزینه ی خوبی براتون باشه.
    Never Say Never

Senior Member

میدونید کدوم شهرها یا ایالتها هستند که بعد از مدتی مثلا یکسال دانشجو رو in state حساب میکنن؟تگزاس جزو اونا هست؟

ApplyAbroad Guru

میدونید کدوم شهرها یا ایالتها هستند که بعد از مدتی مثلا یکسال دانشجو رو in state حساب میکنن؟تگزاس جزو اونا هست؟
    شما باید گرین کارت داشته باشید تا بعد از یکسال in-state بشوید. بدون گرین کارت و بعنوان دانشجوی بین المللی هیچ جا in-state نمیشوید.

همونطور که دوستمون گفتند باید گرین کارت داشته باشید یا سیتیزن باشید. اگه این شرایط رو دارسد فکر میکنم برای همه ی ایالت ها این قضیه صادق باشه.

در غیر اینصورت در بعضی از دانشگاهها دانشجویان دکترای خارجی پس از گذروندن امتحان Qualifying یا Preliminary از دادن شهر غیر ابالتی معاف میشن. دانشگاههای University of California هم این قانون رو دارند و کسانی رو میشناسم که توی یکسال تونستند همه ی این امتحانها رو بدن.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

در برخي دانشگاهها اگه از دانشگاه هر نوع merit-based scholarship بگيريد (يعني اون اسكالرشيپ رو بر مبناي صلاحيتهاي آكادميك بهتون داده باشن) شهريه شما in-state حساب ميشه. Texas Woman University كه اتفاقا برنامه پرستاري خوبي هم داره يكي از اين دانشگاههاست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

یک سوال کلی داشتم از دوستانی که تجربه چند سال زندگی در شهرهای سرد رو دارند:

- سرما چقدر کیفیت زندگی رو پایین میاره؟ برای شهری مثل Rochester که جز شهرهای mid-size به حساب میاد، آیا indoor activity ها می‌تونه کیفیت زندگی رو در نیمه دوم سال که عملا همش برفه جبران کنه؟

توضیح: برای من راچستر از نظر دانشگاه و فاند و زمینه تحقیقاتی و غیره کاملا اکی هست ولی مشکلم با سرما و mid-size بودن شهرش هست. تا جایی که من سرچ کردم راچستر تئانر، موسیقی، سینما و نایت کلاب هاش در حد خوبی هستند. نه به فراوونی شهرهای خیلی بزرگ البته. ایرانی زیاد نداره ولی من هم فقط به هدف جمع‌های ایرانی نیستم.

ApplyAbroad Hero y2dark آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohad1987 نمایش پست ها
    یک سوال کلی داشتم از دوستانی که تجربه چند سال زندگی در شهرهای سرد رو دارند:

- سرما چقدر کیفیت زندگی رو پایین میاره؟ برای شهری مثل Rochester که جز شهرهای mid-size به حساب میاد، آیا indoor activity ها می‌تونه کیفیت زندگی رو در نیمه دوم سال که عملا همش برفه جبران کنه؟

توضیح: برای من راچستر از نظر دانشگاه و فاند و زمینه تحقیقاتی و غیره کاملا اکی هست ولی مشکلم با سرما و mid-size بودن شهرش هست. تا جایی که من سرچ کردم راچستر تئانر، موسیقی، سینما و نایت کلاب هاش در حد خوبی هستند. نه به فراوونی شهرهای خیلی بزرگ البته. ایرانی زیاد نداره ولی من هم فقط به هدف جمع‌های ایرانی نیستم.
    به هر صورت با توجه به اینکه اونجا حداقل 6 ماه از سال هوای سردی داره، فعالیتهای هوای آزاد کنسله! و معمولا شما توی اون 6 ماه سرما سرت در طول هفته خیلی شلوغه (مخصوصا یکی دو سال اول)، میمونه آخر هفته ها اگر بتونی دوستانی پیدا کنی که آخر هفته ها رو باهم خوش باشین مشکلی نخواهی داشت.
    از طرفی upstate نیویورک طبیعت بسیار بسیار زیبایی داره و اگر اهل طبیعت باشین تو تابستون خیلی جا برای رفتن دارین، تا فینگر لیکها تقریبا 2 ساعت راه حداکثر و تا بوفالو و نیاگرا 1 ساعت.

سلام من چندمين باره سوال ميپرسم اما اين سوالم كمى متفاوته،
    ميخواستم از دوستان مقايسه اى بين شهر بوستون امريكا و استكهلم سوئد از لحاظ آب و هوا و مراكز تفريحى و رستوران و هزينه زندگى و فاصله مناطق مسكونى از مركز شهر و سرزندگى محيط و.... داشته باشيد.
    با تشكر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)