صفحه 233 از 245 نخستنخست ... 133183223224225226227228229230231232233234235236237238239240241242243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,321 تا 2,330 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام خدمت دوستان عزیز رزومه خودمو در زیر قرار دادم و در حال حاضر سرباز هستم و خدمتم پاییز تموم میشه. باتوجه ب اینکه میتونم تو شرکت های نفت و گاز داخل استخدام شم آیا بنظرتون اپلای کنم؟؟ راستش مردد هستم که اپلای کنم ب این دلیل ک می ترسم بعد از تحصیل در خارج از کشور هم اوضاع کار چندان مساعد نباشه و یجورایی از اینور رونده و ازونور مونده شم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 17.50
    نمره تافل 94
    4 تا مقاله ISI که دوتاش آزمایشگاهی در زمینه کاتالیست بوده و دوتاش مدلینگ با MATLAB اما همیشه نویسنده همکار بودم اسم دوم و سوم چهارم

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط whiteelephant نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه تهران + طراحی صنعتی + 16.20
    ۲- -
    ۳- آیلتس 6.5 و تک تک بخشها هم 6.5
    ۴- GRE لازم نبود.
    ۵- مقاله ندارم.
    ۶- سابقه کار مرتبط: خیلی کم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (SCAD, Pratt, Art Center, College for Creative Studies, California College of the Arts)
    از Academy of Art پذیرش گرفتم و همچنین از دانشگاه Syracuse برای Collaborative Design پذیرش با 25درصد اسکالرشیپ گرفتم.
    ۸-Industrial Design
    ۹- Fall 2015
    سلام. خب واسه فال 2015 که زمان گذشته دیگه و شما ظاهرا اپلای کردید و نتیجه هم گرفتید . مبارکه . درسته ؟
    So ?
    اگه واسه سال آینده میخواید نتیجه بهترتر بگیرید حتما جی آر ای بدید . (حتی اگه نخواد چند تا دانشگاه هم !)
    موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط victoraniyeli نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز رزومه خودمو در زیر قرار دادم و در حال حاضر سرباز هستم و خدمتم پاییز تموم میشه. باتوجه ب اینکه میتونم تو شرکت های نفت و گاز داخل استخدام شم آیا بنظرتون اپلای کنم؟؟ راستش مردد هستم که اپلای کنم ب این دلیل ک می ترسم بعد از تحصیل در خارج از کشور هم اوضاع کار چندان مساعد نباشه و یجورایی از اینور رونده و ازونور مونده شم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
    لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 17.50
    نمره تافل 94
    4 تا مقاله ISI که دوتاش آزمایشگاهی در زمینه کاتالیست بوده و دوتاش مدلینگ با MATLAB اما همیشه نویسنده همکار بودم اسم دوم و سوم چهارم
    سلام. با سابقه کار تو شرکت نفت و مرتبط با آن , تو ویزا آمریکا به مشکل برخواهید خورد بعدا شاید. اگه هدفتون واقعا اپلای و اومدنه ,معدل, مقاله و تافلت خوبه. پس بیخیال چند ماه کار کردن تو اونجاها شید و به جا اون, وقت زیاد بذارید رو جی آر ای . با نمره خووب جی آر ای شانس دارید . کشورها دیگه را هم مدنظر داشته باشید . موفق باشید
    ویرایش توسط javad1200 : March 21st, 2015 در ساعت 10:10 AM

Junior Member

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.) دانشگاه تبریز- مهندسی فناوری اطلاعات- 14.73 تا ترم 7
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.) -----
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل:101 رایتینگ:30 لیستینینگ:21 اسپیکینگ: 24 ریدینگ:26
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing وربال:150 کوانتیتیو :156 رایتینگ 3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند. -----
    ۶- سابقه کار مرتبط نداشتم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) Rochester institute of technology, clarkson university, nyit, illinois state university
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه MBA , Marketing
    ۹- نیم‌سال مورد نظر Fall-2015
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) نکته ی خاصی فک نکنم داشته باشم فقط اینکه یه دونه فروشگاه اینترنتی ساختم و مدیریتش میکنم جدیدا

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

نقل قول نوشته اصلی توسط nazaninj72 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.) دانشگاه تبریز- مهندسی فناوری اطلاعات- 14.73 تا ترم 7
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.) -----
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل:101 رایتینگ:30 لیستینینگ:21 اسپیکینگ: 24 ریدینگ:26
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing وربال:150 کوانتیتیو :156 رایتینگ 3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند. -----
    ۶- سابقه کار مرتبط نداشتم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) Rochester institute of technology, clarkson university, nyit, illinois state university
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه MBA , Marketing
    ۹- نیم‌سال مورد نظر Fall-2015
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) نکته ی خاصی فک نکنم داشته باشم فقط اینکه یه دونه فروشگاه اینترنتی ساختم و مدیریتش میکنم جدیدا
    معدلتون متوسط رو به پایین هست. باید دید نمره ی درس های اختصاصی به چه صورته.
    نمره ی تافل خوبه، تنها نکته ی منفی لیسنینگ هست که البته شاید قابل چشم پوشی باشه.
    نمره ی کل GRE متوسطه اما نکته ی منفی نمره ی کوانت پایین هست. پیشنهاد من اینه که دوباره امتحان بدید.
    برای دانشگاه هایی که گفتید، برای مستر بدون فاند شانس دارید. اگر میخواید وارد فاز مدیریتی بشید، داستان فرق می کنه. مثلا شاید نیاز باشه GMAT بدید. همچنین توجه کنید که معمولا هزینه ی دوره های مدیریتی مخصوصا MBA بالا هست و امکان کمک هزینه هم کمتر هست. ددلاین اکثر دانشگاها هم برای 2015 گذشته. پیشنهاد بنده اینه که اول مکاتبات لازم با دانشگاها رو انجام بدید و ببینید برای شما GRE بهتره یا GMAT. و بعد دوباره اون امتحان رو بدید و برای 2016 اقدام کنید.
    کامروا باشید
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

Junior Member Setareh1998 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics, Sao paulo

نقل قول نوشته اصلی توسط hpmoner نمایش پست ها
    معدلتون متوسط رو به پایین هست. باید دید نمره ی درس های اختصاصی به چه صورته.
    نمره ی تافل خوبه، تنها نکته ی منفی لیسنینگ هست که البته شاید قابل چشم پوشی باشه.
    نمره ی کل GRE متوسطه اما نکته ی منفی نمره ی کوانت پایین هست. پیشنهاد من اینه که دوباره امتحان بدید.
    برای دانشگاه هایی که گفتید، برای مستر بدون فاند شانس دارید. اگر میخواید وارد فاز مدیریتی بشید، داستان فرق می کنه. مثلا شاید نیاز باشه GMAT بدید. همچنین توجه کنید که معمولا هزینه ی دوره های مدیریتی مخصوصا MBA بالا هست و امکان کمک هزینه هم کمتر هست. ددلاین اکثر دانشگاها هم برای 2015 گذشته. پیشنهاد بنده اینه که اول مکاتبات لازم با دانشگاها رو انجام بدید و ببینید برای شما GRE بهتره یا GMAT. و بعد دوباره اون امتحان رو بدید و برای 2016 اقدام کنید.
    کامروا باشید
    سلام دوست عزیز نمیخوام نا امیدتون کنم شما میتونید پذیرش بگیرین اما فاند نه.

موفق باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Setareh1998 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز نمیخوام نا امیدتون کنم شما میتونید پذیرش بگیرین اما فاند نه.

موفق باشید.
    ممنون معدل تخصصیم 15 به بالاس معدل ترمای آخرمم خیلی خوبه نمیدونم این میتونه به چشم بیاد یا نه این دانشگاه هایی هم که گفتم هم جی مت قبول میکنن هم جی آر ای

Junior Member Setareh1998 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics, Sao paulo

ممنون معدل تخصصیم 15 به بالاس معدل ترمای آخرمم خیلی خوبه نمیدونم این میتونه به چشم بیاد یا نه این دانشگاه هایی هم که گفتم هم جی مت قبول میکنن هم جی آر ای
    آخه GPA کلتون پایینه متناسب با رشتتون که اینو میتونین با مقاله و نمره خوب زبان جبرانش کرد.حالا اقدام کنید شاید فان بگیرین.
    موفق باشید

Member mhmd123 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Power

ببینید کلا احتمال پذیرش با فاند در دوره ارشد خیلی کمه حتی برای کسایی که معدل و زبان و مقاله داشته باشن. اگر بدون فاند بخواین پذیرش بگیرید بله شانس دارین. اما با فاند حتی برای رزومه های خیلی بهتر از شما هم مشکل هست. اگر فاند براتون مهمه پیشنهاد میکنم ارشد رو ایران بخونید و با تقویت رزومه برای دکتری تلاش کنید.

Junior Member

سلام خسته نباشید فقط خواهش میکنم جواب بدید خیلی ممنون.
    1-علمی - کاربردی - مهندسی تکنولوژی بسته بندی + 15.67
    2- ندارم
    3- تافل نمره 90
    4- VER-150 & QUANT-160 & WRIT 3.5
    5- ندارم
    6- یکسال سابقه کار در ماهنامه صنعت بسته بندی
    7- (Michigan state university (school of packaging
    Rochester Institute of technology
    Clemson university
    Virginia Polytechnic and State Institue
    University of Illinois at Urbana Champaingn
    ویا هر جایی دیگری که بشه پذیرش گرفت.
    8 - packaging technology
    Food science and technology
    9 - fall یا هر زمان دیگه بشه پذیرش گرفت.
    10 با توجه به اینکه رشته من خاص هست و من اولین فارغ التحصیل این رشته در ایران هستم. میخواستم بدونم شانس پذیرش و فاند برای ارشد دارم یا خیر؟ خواهشا جواب بدید. از زحماتی که میکشید کمال تشکر را دارم.
    ویرایش توسط mohsendd : March 22nd, 2015 در ساعت 07:40 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)