صفحه 235 از 245 نخستنخست ... 135185225226227228229230231232233234235236237238239240241242243244 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,341 تا 2,350 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط RahAAA17 نمایش پست ها
    دوستان میشه شانس منم برا ی بورسیه فوق بگین؟

من الان یکی دو سال دیگه لیسانسمو میگیرم شما فرض کنید من لیسانسمو با معدل 18 به بالا بگیرم چون تا الان 18 به بالا هستم یه مقاله هم دارم و تافل پی بی تی 580 و دارم برای آیلتز هم میخونم زبانم خوبه میتونم 5 و نیم به بالا بگیرم حالا اگه معدل لیسانس 18 ب بالا داشته باشم و یک مقاله و تافل 580 و آیلتز 5.5 و البته یک سال سایقه کار چه قد برای بورسیه شانس دارم؟
    با شرایطی که شما گفتین، معدلتون ایده ال خواهد بود. نمره تافل IBT باید بالاتر از 95 (برخی موارد بالای 100) باشه تا بشه به فاند ارشد امید داشت، نمره ایلتس که گفتین 5.5 هست اصلا راهگشا نیست و نکته منفی حساب میشه باید ایلتس اکادمیک بالای 6.5 داشته (برای اطمینان 7) داشته باشید. سابقه کار به چه عنوان؟ اگر کار در ازمایشگاه یکی از اساتید باشه و به عنوان دستیار تحقیقاتی بسیار راهگشا خواهد بود. بدون نمره GRE که بالای 310 هم باشه شانستون پایین خواهد بود. تلاش برای مقاله های بیشتر رو هم فراموش نکنید که اگر باشه به شدت رزومتون وزین خواهد شد. موفق باشید.
    ویرایش توسط mahdi_iau : March 24th, 2015 در ساعت 02:19 PM

Member starblue7750 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical & Electronic Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام

کاردانی المترونیک - دانشگاه ازاد شهرستان - 13.48
    کارشناسی مهندسی تکنولوژی الکترونیک -دانشگاه ازاد شهرستان - 13.88
    ارشد برق و الکترونیک - ترکیه - (بین 3 تا 3.5 - در حال تحصیل)
    هدف : دکتری الکترونیک یا مهندسی پزشکی

مقاله و زبان و gre ندارم.
    زبانم خوبه می تونم حداقل 90 بیارم

من یکسالم مونده برا اتمام ارشد
    با فرض داشتن زبان بالای 100 و GRE متوسط رو ب بالا اگه بخوام اقدام کنم شانس دارم برا فاند؟ (دانشگاهای تاپ مد نظر نیستند)
    معدل لیسانسم حیلی کمه. این تا جه حد می تونه برام مشکل ساز باشه؟(البته فقط دو ترم اول کارشناسیم پایین بود و بهدش بالای 14 و 15 شد)

تا اتمام ارشد ب جه مدارک و چه زمینه هایی تمرکز کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط starblue7750 نمایش پست ها
    سلام

کاردانی المترونیک - دانشگاه ازاد شهرستان - 13.48
    کارشناسی مهندسی تکنولوژی الکترونیک -دانشگاه ازاد شهرستان - 13.88
    ارشد برق و الکترونیک - ترکیه - (بین 3 تا 3.5 - در حال تحصیل)
    هدف : دکتری الکترونیک یا مهندسی پزشکی

مقاله و زبان و gre ندارم.
    زبانم خوبه می تونم حداقل 90 بیارم

من یکسالم مونده برا اتمام ارشد
    با فرض داشتن زبان بالای 100 و GRE متوسط رو ب بالا اگه بخوام اقدام کنم شانس دارم برا فاند؟ (دانشگاهای تاپ مد نظر نیستند)
    معدل لیسانسم حیلی کمه. این تا جه حد می تونه برام مشکل ساز باشه؟(البته فقط دو ترم اول کارشناسیم پایین بود و بهدش بالای 14 و 15 شد)

تا اتمام ارشد ب جه مدارک و چه زمینه هایی تمرکز کنم؟
    معدل لیسانس یکی از مهمترین آیتمها در رزومه آکادمیک افراد می باشد که برای دانشگاهها بسیار مهم هستند. وزن معدل کارشناسی به مراتب بسیار بالاتر از معدل کارشناسی ارشد میباشد. پس بهتر است قبل از انتخاب دانشگاه، مینیمم معدل مورد قبول اون دانشگاه چک گردد. بدون مقاله دریافت پذیرش برای مقطع دکترا که یک دوره مبتنی بر پژوهش است بسیار سخت و بعید است پس حتما برای داشتن حداقل یک مقاله تلاش گردد. با فرض زبان بالای 100 و GRE بالای 310 و داشتن حداقل یک مقاله میتوان به دریافت پذیرش از دانشگاهها غیر تاپ امیدوار بود. موفق باشید.

Junior Member

سلام
    کاردانی دانشگاه دولتی -مکانیک 12.22
    کارشناسی مکانیک سیالات ازاد 15.88
    ارشد : در حال تحصیل در علوم و تحقیقات تهران
    نمره زبان و gre ندارم
    مقاله ندارم و تازه دارم اماده میکنم
    سابقه : 7 سال نیروگاه برق
    کارگروه نمونه کشوری در زمینه مکانیک
    با این وضعیت اگر نمره زبان متوسط بیارم، با توجه به سابقه کارم شانس پذیرش برای ارشد یا دکتری؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi7947 نمایش پست ها
    سلام
    کاردانی دانشگاه دولتی -مکانیک 12.22
    کارشناسی مکانیک سیالات ازاد 15.88
    ارشد : در حال تحصیل در علوم و تحقیقات تهران
    نمره زبان و gre ندارم
    مقاله ندارم و تازه دارم اماده میکنم
    سابقه : 7 سال نیروگاه برق
    کارگروه نمونه کشوری در زمینه مکانیک
    با این وضعیت اگر نمره زبان متوسط بیارم، با توجه به سابقه کارم شانس پذیرش برای ارشد یا دکتری؟
    سلام
    دوست عزیر با اطلاعات ارسالی شما نیشه اظهار نظری در این مورد کرد. معدل کارشناسی ارشد؟ نمره زبان؟ GRE? مقاله؟ نمره زبان متوسط از نظر شما چند تلقی میشه؟؟!! متوسط اصلا کلمه و معیار مناسبی جهت اعلام وضعیت نمره زبان نیست. سابقه کار اگر کاملا مرتبط با فیلدی باشه که میخواین توی دکترا کار کنید مفیده در غیر این صورت مهم تلقی نمیشه البته ذکر کنید در رزومتون. موفق باشید.

Junior Member

با سلام. من سال 2010 مدرک فوقم رو گرفتم و ازاون موقع 200-300 جا اپلای کردم همه جای دنیا. فقط از 2-3 جا تو استرالیا و نیوزلند پذیرش بدون فاند گرفتم. لطفا بهم بگین ایراد کارم کجاست؟!اکثر جاهایی که اپلای کردم رنکینگ بالای 150 داشتن

- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل فیزیک کاربردی دانشگاه آزاد تبریز معدل 14.1
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:پرتوپزشکی آزاد علوم تحقیقات تهران-17.5
    ۳- نمره زبان :تافل iBT 94- لیسنینگ 25- بقیه مهارت ها 23
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing134/150/3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:2 تا مقاله ISI با ایمپکت فاکتور 1.05-5 تا کنفرانس خارجی با travel grant
    ۶- سابقه کار مرتبط27 ماه سابقه کار مرتبط با بیمه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر :اصلا مهم نیس -با هر رنکینگی-فقط فاندش مهمه
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقهmedical radiation, medical optics, biophysics
    ۹- نیم‌سال مورد نظر:هر چه زودتر بهتر!
    ۱۰- موارد دیگر :1 سال تی ای بودم تو آزمایشگاه فیزیک

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Nasrinbk نمایش پست ها
    با سلام. من سال 2010 مدرک فوقم رو گرفتم و ازاون موقع 200-300 جا اپلای کردم همه جای دنیا. فقط از 2-3 جا تو استرالیا و نیوزلند پذیرش بدون فاند گرفتم. لطفا بهم بگین ایراد کارم کجاست؟!اکثر جاهایی که اپلای کردم رنکینگ بالای 150 داشتن

- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل فیزیک کاربردی دانشگاه آزاد تبریز معدل 14.1
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:پرتوپزشکی آزاد علوم تحقیقات تهران-17.5
    ۳- نمره زبان :تافل iBT 94- لیسنینگ 25- بقیه مهارت ها 23
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing134/150/3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:2 تا مقاله ISI با ایمپکت فاکتور 1.05-5 تا کنفرانس خارجی با travel grant
    ۶- سابقه کار مرتبط27 ماه سابقه کار مرتبط با بیمه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر :اصلا مهم نیس -با هر رنکینگی-فقط فاندش مهمه
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقهmedical radiation, medical optics, biophysics
    ۹- نیم‌سال مورد نظر:هر چه زودتر بهتر!
    ۱۰- موارد دیگر :1 سال تی ای بودم تو آزمایشگاه فیزیک
    رزومه تون متوسط است ولی نکته درخشانی هم نداره که پذیرش تون رو تضمین کنه. نمرهGRE تون خیلی پایینه. شاید با امتحان مجدد GRE و همینطور امتحان GRE SUBJECT بتونید شانس خودتون رو بالا ببرید.

Junior Member

با سلام من رشتم مهندسی عمران هست
    لیسانس: علم و صنعت (14.2)
    ارشد: امیرکبیر(پلی تکنیک) (16.5)
    3 تا مقاله isi دارم اماده می کنم که بفرستم.
    توصیه نامه:بهد لازم از اساتید به نام رشته خودم(استاد تزم تئوری هاش داره در دنیا تدریس می شه)
    از شما سوالم اینه که من 3 4 ماه دیگه وقت بذارم و 2 تا مقاله isi خیلی خوب بدم (یه قسمتی از کارای این دو تا مقاله رو کردم)یا بیشتر وقت بذارم تا زبانم رو بهتر کنم. در ضمن زبانمم خوبه و شاید تو همون 3 ماه بتونم در حد قابل قبولی جمعش کنم و الان هم وضعیتم بدون گذاشتن اون زمان 3 ماه خوبه و فکر کنم بتونم تافل 100 بگیرم.

Junior Member

با سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا در صورت امکان راهنماییم کنید:
    1- دانشگاه مازندران، مهندسی مکانیک جامدات،14.42
    ۲- دانشگاه ارومیه، مکانیک طراحی کاربردی ، 17.14
    ۳- فعلا نمره ای ندارم ولی تافل 90 به بالا رو میتونم بگیرم
    ۴- فعلا نمره ای ندارم
    ۵- 3تا مقاله ISC و یه مقاله ISI و دوتا مقاله داخلی کنفرانسی
    ۶- بیش از دو سال سابقه کار مرتبط
    ۷- فاند حتماً داشته باشه!
    ۸- دینامیک ارتعاشات و خصوصا MEMS
    ۹- پاییز 2015
    ۱۰- سابق تدریس تو دانشگاه آزاد و فنی حرفه ای و غیرانتفاعی و حل تمرین کارشناسی دانشگاه دولتی، 3تا مدرک جوش

Junior Member turkoghli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering_IAUT

۱- دانشگاه آزاد تبریز - مهندسی مکانیک 18/21
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس ندارم
    ۳- تاقل 110
    ۴- نمره (GRE (V : 158/Q : 167/W : 5
    ۵- 3 مقاله Si نویسنده اولش خودم بودم و 4 تا نویسنه اول نبودم (یکیش داخلی 2 تاش بین المللی
    ۶- مدرس زبان در کانون زبان برای یک و نیم سال
    ۷- UCLA,Uni of texas/austin,MIT/Berkly/georgia tech/caltech/texas A&M,Penn state,havard,..........
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه سیالات یا هوافضا(بیشتز مقاله هام در مورد ضنایع هوایی و هواپیما بوده)
    ۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی نداره

من بخاطر یه اشتباه بزرگ(گزینه اشتباه)مجبور شدم برم آزاد بخونم ولی تو اینجا هم تمام تلاشم رو کردم حالا م خوام بدونم با این رزومه(که فکر نکنم زیاد بد باشه)از دانشگاه هایی که نوشتم شانس دارم یا نه.
    و اگه شانسم کم باشه میشه بفرمایید این بخاطر دانشگاهه یا چیزای دیگه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)