Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
با سلام
آیا می شه این بورس رو یک جوری دریافت کنیم که از همون ترم اول بهمون پرداخت بشه و نخواهیم هزینه های ترم یک رو خودمون پرداخت کنیم . از طرفی اگه بعد از یک ترم نتیجه منفی باشه و بورس بهمون تعلق نگیره مجبوریم برگردیم البته کلی هم هزینمون شده؟
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
سلام به همه
با تشکر از زحماتتون , و با توجه به اینکه راهنمایی فرموده بودید که مدارک مربوط به بورس رو به تایید سفارت برسونیم بنابراین اجاره نامه باید محضری باشه و اگر بخوایم محضر بریم تاریخ به روز میشه. حالا سوالی که من دارم اینه آیا نباید تاریخ اجاره مربوط به سال 2014 باشه؟ در اینصورت میشه که تاریخ قرارداد رو مربوط به قبل بزنیم و تاریخ محضر فقط به روز باشه؟ میشه راهنمایی بفرمایید لطفا
تشکر فراوان
موفق باشید
سلام
سال نوی همگی مبارک
من از دانشگاه فلورانس تو رشته ی ECONOMIC AND DEVELPMENT پذیرش گرفتم ولی نمیدونم بورس بهم تعلق میگیره یا نه ؟و ایا این دانشگاه خوبه؟ و زندگی توی این شهر؟
چون من بدون بورس نمیتونم برم
ممنون
درود
سال نو مبارک
بابت پذیرش هم تبریک میگم.
باید به اداره بورس ایمیل بزنی و بپرسی همه چی رو بهت میگن بله شاملت میشه چرا که نه مدارکت رو آماده کنی و نقصی نباشه میگیری.
من یه تاپیک راجب فلورانس زدم اگه بد بود که نمیزدم :دی
دوستان من قصد دارم برای MBA ایتالیا اپلای کنم و خودشون یه سری اسکالرشیپ به یه تعداد معدودی میدن
سوالم اینه که میشه هم بورس از ایران همین ER-GO رو بگیریم هم اسکالرشیپ رو؟ چون پارشال هست و پوشش نمیده کل هزینه ها رو. ممنون میشم راهنمایی کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)