صفحه 50 از 51 نخستنخست ... 404142434445464748495051 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 505

موضوع: بورس ER-GO (پست اول حتما مطالعه شود)

Moderator

پیش فرض پاسخ : بورس ER-GO (پست اول حتما مطالعه شود)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenard نمایش پست ها
    با سلام
    من خودم کارمندم و ازدواج هم کردم می خوام برم دانشگاه رم ساپینزا برای ارشد. و ملبغ کمی پس انداز دارم البته کفاف دو سال برای دو نفر را نمی کنه. می خواستم ببینم برای بورس اقدام کنم چیکار باید بکنم پدرم نمی تونه منو ساپورت کنه و اینکه لینک بورس برای شهر رم رو اگر کسی داره برام بفرسته ممنون و هر راهنمایی که برای استارت کار برام مفید باشه؟
    درود
    خودتون سرپرست خودتون هستی و سرپرست خانومت هم خودتی.
    یه ساپینزا یه ایمیل بزن و راجب بورس سوالت رو بپرس همه چی رو جواب میدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط heavenboy نمایش پست ها
    سلام
    دوستان اگه پدر شغلش آزاد باشه، یعنی فیش حقوقی نداشته باشه، و از طرفی پروانه کسب نداشته باشه تو صنف خودش که بخواد گواهی حقوقی بگیره، ایا باز هم راهی هست که بتونیم این گواهی یا گواهی مشابهی رو بگیریم یا کلا نمیتونیم برای این بورس با این شرابط اقدام کنیم ؟ (خواهشا دوستان مطلع جواب بدهند)
    پیشاپیش سپاسگذارم
    درود
    از یه شرکت خصوصی تهیه کن.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

با سلام
    آیا می شه این بورس رو یک جوری دریافت کنیم که از همون ترم اول بهمون پرداخت بشه و نخواهیم هزینه های ترم یک رو خودمون پرداخت کنیم . از طرفی اگه بعد از یک ترم نتیجه منفی باشه و بورس بهمون تعلق نگیره مجبوریم برگردیم البته کلی هم هزینمون شده؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil_gh نمایش پست ها
    با سلام
    آیا می شه این بورس رو یک جوری دریافت کنیم که از همون ترم اول بهمون پرداخت بشه و نخواهیم هزینه های ترم یک رو خودمون پرداخت کنیم . از طرفی اگه بعد از یک ترم نتیجه منفی باشه و بورس بهمون تعلق نگیره مجبوریم برگردیم البته کلی هم هزینمون شده؟
    درود
    دو سه ماه بعد اینکه درستون شروع میشه نتیجش معلوم میشه و قسمتی از شهریه رو ازتون میگیرن تا بورس تعلق بگیره.
    نه راهی وجود نداره.
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

سلام به همه

با تشکر از زحماتتون , و با توجه به اینکه راهنمایی فرموده بودید که مدارک مربوط به بورس رو به تایید سفارت برسونیم بنابراین اجاره نامه باید محضری باشه و اگر بخوایم محضر بریم تاریخ به روز میشه. حالا سوالی که من دارم اینه آیا نباید تاریخ اجاره مربوط به سال 2014 باشه؟ در اینصورت میشه که تاریخ قرارداد رو مربوط به قبل بزنیم و تاریخ محضر فقط به روز باشه؟ میشه راهنمایی بفرمایید لطفا

تشکر فراوان
    موفق باشید

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط MEHA_89 نمایش پست ها
    سلام به همه

با تشکر از زحماتتون , و با توجه به اینکه راهنمایی فرموده بودید که مدارک مربوط به بورس رو به تایید سفارت برسونیم بنابراین اجاره نامه باید محضری باشه و اگر بخوایم محضر بریم تاریخ به روز میشه. حالا سوالی که من دارم اینه آیا نباید تاریخ اجاره مربوط به سال 2014 باشه؟ در اینصورت میشه که تاریخ قرارداد رو مربوط به قبل بزنیم و تاریخ محضر فقط به روز باشه؟ میشه راهنمایی بفرمایید لطفا

تشکر فراوان
    موفق باشید
    درود
    شما برین دفترخونه بگین از چند ماه قبل بزنه تا دو سه سال دیگه مشکلی نداره.

Junior Member

سلام
    سال نوی همگی مبارک
    من از دانشگاه فلورانس تو رشته ی ECONOMIC AND DEVELPMENT پذیرش گرفتم ولی نمیدونم بورس بهم تعلق میگیره یا نه ؟و ایا این دانشگاه خوبه؟ و زندگی توی این شهر؟
    چون من بدون بورس نمیتونم برم
    ممنون

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط zara1 نمایش پست ها
    سلام
    سال نوی همگی مبارک
    من از دانشگاه فلورانس تو رشته ی ECONOMIC AND DEVELPMENT پذیرش گرفتم ولی نمیدونم بورس بهم تعلق میگیره یا نه ؟و ایا این دانشگاه خوبه؟ و زندگی توی این شهر؟
    چون من بدون بورس نمیتونم برم
    ممنون
    درود
    سال نو مبارک
    بابت پذیرش هم تبریک میگم.
    باید به اداره بورس ایمیل بزنی و بپرسی همه چی رو بهت میگن بله شاملت میشه چرا که نه مدارکت رو آماده کنی و نقصی نباشه میگیری.
    من یه تاپیک راجب فلورانس زدم اگه بد بود که نمیزدم :دی

Senior Member

دوستان من قصد دارم برای MBA ایتالیا اپلای کنم و خودشون یه سری اسکالرشیپ به یه تعداد معدودی میدن
    سوالم اینه که میشه هم بورس از ایران همین ER-GO رو بگیریم هم اسکالرشیپ رو؟ چون پارشال هست و پوشش نمیده کل هزینه ها رو. ممنون میشم راهنمایی کنین.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط SayeRoshan نمایش پست ها
    دوستان من قصد دارم برای MBA ایتالیا اپلای کنم و خودشون یه سری اسکالرشیپ به یه تعداد معدودی میدن
    سوالم اینه که میشه هم بورس از ایران همین ER-GO رو بگیریم هم اسکالرشیپ رو؟ چون پارشال هست و پوشش نمیده کل هزینه ها رو. ممنون میشم راهنمایی کنین.
    بستگی داره چه مقدار بهت بورس میدن یه حدی داره که باید با اداره بورس هماهنگ بشی بگی من اینقدر بورس میگیرم میتونم شرکت کنم یا نه که میگن میشه یا نه.
    بر فرض مثال تو میلان سیلور بگیری میشه ولی گلد بگیری نمیشه.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    بستگی داره چه مقدار بهت بورس میدن یه حدی داره که باید با اداره بورس هماهنگ بشی بگی من اینقدر بورس میگیرم میتونم شرکت کنم یا نه که میگن میشه یا نه.
    بر فرض مثال تو میلان سیلور بگیری میشه ولی گلد بگیری نمیشه.
    مرسی پس اول باید پذیرش بیاد بعد برای بورس اقدام کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)