صفحه 56 از 66 نخستنخست ... 64647484950515253545556575859606162636465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط rahattar نمایش پست ها
    در تایید یا تعریض فرمایش ایشون باید اشاره کنم که GASP در واقع پوشش هزینه شهریه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی هست که یکی از اشکال فاند RA یا TA رو داشته باشند. در واقع اگه شما فاند داشته باشین و حداقل 9 واحد در ترم اخذ کنید، شامل GASP می شین و شهریه تون در واقع wave میشه و دانشکده یا استاد فقط باید هزینه زندگی شما رو از طریق دانشگاه بهتون پرداخت کنه.
    خیلی ممنون از اطلاعاتتون...
    فقط این مورد برا مستر ها هم وجود داره ؟ (GASP) چون شنیدم که برا مسترهای این دانشگاه به هیچ وجه امکان waive شدن شهریه وجود نداره.

Member rahattar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Mechanical Eng. UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    فقط این مورد برا مستر ها هم وجود داره ؟ (GASP) چون شنیدم که برا مسترهای این دانشگاه به هیچ وجه امکان waive شدن شهریه وجود نداره.
    اگه دانشجوی مستر هم فاند RA یا TA داشته باشه میشه.
    The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rahattar نمایش پست ها
    در تایید یا تعریض فرمایش ایشون باید اشاره کنم که GASP در واقع پوشش هزینه شهریه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی هست که یکی از اشکال فاند RA یا TA رو داشته باشند. در واقع اگه شما فاند داشته باشین و حداقل 9 واحد در ترم اخذ کنید، شامل GASP می شین و شهریه تون در واقع wave میشه و دانشکده یا استاد فقط باید هزینه زندگی شما رو از طریق دانشگاه بهتون پرداخت کنه.
    نصف TA/RA هم برای resume شدن GASP کفایت می کنه. مثلا استاد 3200 دلار هم ترمی بده برای دانشکده برق شما می تونید half RA بشید. (per semester)
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsankeshtegar نمایش پست ها
    سَلام دوستان

من رشتم مهندسی عمران-نقشه برداری بوده و برای دپارتمان Geography-GIScience پذیرش گرفتم با فول فاند 36430.
    اگه سوالی بود در خدمتم.
    یه نکته دیگه، برای هم خونه ای اگه کسی هست و علاقه داره کارامونو باهم پیش ببریم خوشحال میشم خبر بده.
    موفق باشید
    آقا مبارکه. میشه بدونم تو چه زمینه ای کار کردی و استادت تو خواجه نصیر کی بوده؟ الان با کدوم استاد قراره کار کنی؟ اگرم دوست داشتی تو پیغام خصوصی جواب بده.

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    نه دوست عزیز. GASP مختص دانشجوهای دکتری است. دانشجوهای مستر در صورت داشتن RA یا TA کمک هزینه 500-1000 دلاری دریافت میکنند.
    یک موردی هم هست به اسم Exceptional New Master’s Student Tuition Award که هزینه ثبت نام سال اول رو پوشش میده ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که بتونه بگیره. اصلا روش حساب نکنید. در مورد کمک هزینه ثبت نام لینک زیر رو ببینید:
    http://graduateschool.uncc.edu/fundi...tuition-awards

نقل قول نوشته اصلی توسط mafia2770 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من امروز برا مستر کامپیوتر از این دانشگاه پذیرش گرفتم که فاند هنوز معلوم نیست. دو تا مشکل دارم که ممنون میشم پاسخ بدید :
    1- تو نامه پذیرش برا من یه استاد معلوم کردند که باهاش تماس بگیرم. مشکل اینه که زمینه این استاد اصلا به من نمیخوره. میخواستم ببینم چجوری بهشون این مطلب رو برسونم. ایمیل بزنم به graduate office یا به خود استاده بگم.
    2- دانشکده کامپیوتر این دانشگاه چطور هست؟! کسی تجربه داره ممنون میشم بگه.

با تشکر
    کدوم استاد رو براتون معلوم کردند؟ زمینه کاری شما چیه؟
    نکات زیر رو من میتونم بهتون راهنمایی کنم:
    1- هیچ لزومی نداره که تماس بگیرید با اون استاد.
    2- به عنوان دانشجوی مستر، اگر تز نداشته باشید کار زیادی با اون استاد ندارید. صرفا ایشون چک میکنند که واحداتون رو بر اساس نیازهای فارغ التحصیل شدن درست بردارید.
    3- به راحتی میتونید استادتون رو عوض کنید.
    4- به عنوان دانشجوی مستر دانشگاه بعیده فاندی واسه شما در نظر بگیره، خودتون باید با استادا کنار بیاید. حتی اگرم فاند بگیرید، ثبت نام پای خودتونه.
    5-دانشکده تو بعضی زمینه ها خیلی قویه و داره قوی ترم میشه. ولی تو بعضی زمینه ها معمولیه. بستگی به این داره تو چه زمینه ای کار میکنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط h_hematialam نمایش پست ها
    کدوم استاد رو براتون معلوم کردند؟ زمینه کاری شما چیه؟
    نکات زیر رو من میتونم بهتون راهنمایی کنم:
    1- هیچ لزومی نداره که تماس بگیرید با اون استاد.
    2- به عنوان دانشجوی مستر، اگر تز نداشته باشید کار زیادی با اون استاد ندارید. صرفا ایشون چک میکنند که واحداتون رو بر اساس نیازهای فارغ التحصیل شدن درست بردارید.
    3- به راحتی میتونید استادتون رو عوض کنید.
    4- به عنوان دانشجوی مستر دانشگاه بعیده فاندی واسه شما در نظر بگیره، خودتون باید با استادا کنار بیاید. حتی اگرم فاند بگیرید، ثبت نام پای خودتونه.
    5-دانشکده تو بعضی زمینه ها خیلی قویه و داره قوی ترم میشه. ولی تو بعضی زمینه ها معمولیه. بستگی به این داره تو چه زمینه ای کار میکنید.
    مرسی از پاسختون،
    اسم استاده اینه : Richard Souvenir
    من تو زمینه مهندسی نرم افزار و بعدش امنیت سیستم های موبایل کار میکنم.
    پس بچه هایی که برای مستر فاند TA میگیرن، از چه طریقی اقدام میکنند.
    اینکه گفتید باید با استادها کنار بیایید و ثبت نام پای خودتونه، منظورتون چیه؟!
    بازم ممنون ( متاسفانه دانشکده ایمیلی جواب نمیده )

نقل قول نوشته اصلی توسط mafia2770 نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون،
    اسم استاده اینه : Richard Souvenir
    من تو زمینه مهندسی نرم افزار و بعدش امنیت سیستم های موبایل کار میکنم.
    پس بچه هایی که برای مستر فاند TA میگیرن، از چه طریقی اقدام میکنند.
    اینکه گفتید باید با استادها کنار بیایید و ثبت نام پای خودتونه، منظورتون چیه؟!
    بازم ممنون ( متاسفانه دانشکده ایمیلی جواب نمیده )
    این استادی که میگی الان مرخصیه و فکر میکنم ترم بعد هم نیست(مطمئن نیستم)
    اگر سوال آموزشی داشتی به Nathaisa (Na-ha-sha) Jones ایمیل بزن: nrbanks@uncc.edu. مسئول اصلیش مریضه و در دسترس نیست.
    با استادها کنار بیاید یعنی برای فاند باید با استاد صحبت کنی. بچه هایی هم که TA میگیرند عموما با استاد صحبت میکنند. روال معمولش اینه که استادا از دانشجوهای خوب ترمای قبل استفاده میکنند.
    منظورم از ثبت نام، هزینه ثبت نام بود. به پست قبلیم مراجعه کن.
    موضوع کاری شما به دپارتمان SIS مربوطه. لیست استادای دپارتمان رو نگاه کن، احتمالا استاد مناسبت رو پیدا میکنی. تو زمینه امنیت دانشجوهای زیادی کار میکنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط h_hematialam نمایش پست ها
    این استادی که میگی الان مرخصیه و فکر میکنم ترم بعد هم نیست(مطمئن نیستم)
    اگر سوال آموزشی داشتی به Nathaisa (Na-ha-sha) Jones ایمیل بزن: nrbanks@uncc.edu. مسئول اصلیش مریضه و در دسترس نیست.
    با استادها کنار بیاید یعنی برای فاند باید با استاد صحبت کنی. بچه هایی هم که TA میگیرند عموما با استاد صحبت میکنند. روال معمولش اینه که استادا از دانشجوهای خوب ترمای قبل استفاده میکنند.
    منظورم از ثبت نام، هزینه ثبت نام بود. به پست قبلیم مراجعه کن.
    موضوع کاری شما به دپارتمان SIS مربوطه. لیست استادای دپارتمان رو نگاه کن، احتمالا استاد مناسبت رو پیدا میکنی. تو زمینه امنیت دانشجوهای زیادی کار میکنند.
    متشکر،
    1- سوالی که الان برام پیش اومده اینه که من پذیرش مستر CS دارم، یعنی از دپارتمان CS . حالا من اگر با استادهای SIS ایمیل بزنم، مشکلی نداره؟!
    2- پس کلا برای فاند، من به استادها ایمیل بزنم؟! و اینکه استادها فقط فاند TA میدن؟!( من به این خانم ایمیل زدم، گفت برای TA به Program cordinater for MS CS آقای
    Dr. Chenایمیل بزن.
    3- و اینکه چقدر وفت دارم که Accept یا Decline کنم؟
    بازم ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد زمین شناسی مهندسی

سلام دوستان،
    من منتظر نتیجه این دانشگاه هستم، دیپارتمان عمران. از جای دیگه پذیرش دارم ولی میخوامم نتیجه این رو بدونم. راهی هست بشه پرسید؟ کلاً اوکیه که تماس بگیری و جویای نتیجه بشی؟ یا بقیه می تونن برن و حضوری بپرسن؟

ممنون.