صفحه 237 از 245 نخستنخست ... 137187227228229230231232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,361 تا 2,370 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط masterofsience نمایش پست ها
    با سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    1)کارشناسی ازاد شهرستان معدل16.80 عمران
    2)کارناسی ارشد ازاد شهرستان معدل 18.60 عمران ژئوتکنیک
    3)یک مقاله isi ازپایان نامه سابمیت کردم
    4)نمره تافل 92
    بافرض یک نمره خوب در ازمون gre لطفاپاسخ بدید.
    a)مهمترین موضوع برام گرفتنه فاند هست و ایا با توجه به اینکه سطحه دانشگاهی که تحصیل کردم پایینه ایا میتونم تو دانشگاههای متوسطه امریکا(رنک 70تا150 us news )فاند بگیرم؟؟
    b)دانشگاههایی مثله:کنتاکی/درکسل/نوادارنو/مارکت/میسییپی استیت و....؟
    c)واگه دانشگاههایی رو هم میشناسید که به رزومم میخوره برای گرفتن فاند لطفامعرفی کنید
    سلام
    معدل کارشناسی شما خوب هست و مشکلی رو برای شما ایجاد نمیکنه. معدل کارشناسی ارشد شما بسیار خوب هست و به شما کمک خواهد کرد. مقاله ISI شما اگر Accept بشه و مجله ایمپکت بالایی داشته باشه بسیاز خوب خواهد بود. نمره تافل شما مینیمم برخی دانشگاهها رو داره، اما هر چه بالاتر باشه رزومه شما درخشانتر میشه و شانس گرفتن فاندهایی مثل TA در صورت گرفتن نمره اسپیکینگ بالا (بالای 25) بسیار افزایش پیدا میکنه، توصیه می کنم برای تافل 100 و بالاتر دوباره تلاش کنید. نمره GRE شما در فرایند فاند گرفتن نقش مهمی بازی میکنه پس توصیه اکید میشه برای گرفتن نمره GRE هر چه نزدیکتر به 330 (نمره بالای کوانت، بالای 160) تمام تلاش خودتون را به کار ببندید. اگر پایان نامه شما سطحش بالا باشه و مقاله ISI شما با ایمپکت بالا باشه و همچنین GRE نزدیک به 330 باشه میتونه معروف نبودن دانشگاهتون رو پوشش بده. توصیه اکید میکنم برای چاپ یک مقاله دیگر از پایان نامه کاملا تلاش کنید که خیلی به نفع شما هستش. تماس با اساتید هم زمینه رو فراموش نکنید. با انجام موارد ذکر شده، پذیرش شما از یک دانشگاه متوسط کاملا امکان پذیر هست. امیدوار و موفق باشید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (لیسانس حقوق مجتمع اموزشی قم وابسته به دانشگاه تهران 2.28 از 4)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (فوق لیسانس حقوق بشر از دانشگاه تهران با معدل 17.50 و فوق لیسانس تاریخ 16.25
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing اینو نرفتم
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.
    ۶- سابقه کار مرتبط بازنشسته اموزش پرورش دبیر تاریخ
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) یکی از ایالت ها فرقی ندارد
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه ادامه تحصیل در دکترای حقوق بشر یا تاریخ آمریکا
    ۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی ندارد
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)

متولد 1331

Junior Member

سلام دوستان
    ١-ليسانس مهندسي it آزاد قزوين با معدل ١٢/٢٠
    ٢-فوق ليسانس مديريت سيستمهاي اطلاعاتي آزاد با معدل ١٨/٤٠
    ٣-يك مقاله isi كه هنوز اكسپتش نيومده ،
    ٤- آيلتس 6 دارم،
    ٥- gre هنوز ندادم
    ٦- ١ سال سابقه كار تدريس در دانشگاه علمي كاربردي دارم و ٥ سال سابقه مديريتي
    ٧ -دانشگاه خاصي را در نظر ندارم فقط ويزا بدن
    ٨- فاند گرفتن هم برام مهم نيست
    فكر مي كنيد شانسم چطوره مي تونم اميدوار باشم
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

Junior Member

سلام
    1.سراسری تهران داروسازی(عمومی)+ 19.14
    3.....
    4. V:164 Q:164 W:4
    5. 2 تا کنفرانس داخلی 2 مقاله isi
    7.top 30 آمریکا اگه بشه، حتما با فاند
    من می خوام برای علوم پایهاقدام کنم، یعنی فوق و دکتری علوم پایه، مدرک داروسازی من رو قبول می کنن یا حتما باید لیسانس علوم پایه داشته باشم؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید.

Junior Member thejoker آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط jido نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (لیسانس حقوق مجتمع اموزشی قم وابسته به دانشگاه تهران 2.28 از 4)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (فوق لیسانس حقوق بشر از دانشگاه تهران با معدل 17.50 و فوق لیسانس تاریخ 16.25
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing اینو نرفتم
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.
    ۶- سابقه کار مرتبط بازنشسته اموزش پرورش دبیر تاریخ
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) یکی از ایالت ها فرقی ندارد
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه ادامه تحصیل در دکترای حقوق بشر یا تاریخ آمریکا
    ۹- نیم‌سال مورد نظر فرقی ندارد
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)

متولد 1331
    حتما باید نمره ی زبان و GRE داشته باشید. اگر مشکلی درباره ی هزینه های آن نداشته باشید ممکنه با زبان بالا و GRE خوب پذیرش بگیرید. چند نفر را در اینجا با شرایط نزدیک به شما دیدم که در حال تحصیل هستند(البته ایرانی نیستند).
    .We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope

Junior Member thejoker آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط Shinta نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ١-ليسانس مهندسي it آزاد قزوين با معدل ١٢/٢٠
    ٢-فوق ليسانس مديريت سيستمهاي اطلاعاتي آزاد با معدل ١٨/٤٠
    ٣-يك مقاله isi كه هنوز اكسپتش نيومده ،
    ٤- آيلتس 6 دارم،
    ٥- gre هنوز ندادم
    ٦- ١ سال سابقه كار تدريس در دانشگاه علمي كاربردي دارم و ٥ سال سابقه مديريتي
    ٧ -دانشگاه خاصي را در نظر ندارم فقط ويزا بدن
    ٨- فاند گرفتن هم برام مهم نيست
    فكر مي كنيد شانسم چطوره مي تونم اميدوار باشم
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    برای پدیرش معدل لیسانس نسبتا مهمه. میانگین دروس تخصصی و یا 60 واحد آخر چقدره؟ آیلتس شما متوسط رو به پایینه. اگر بتوانید GRE بالایی بیاورید و آیلتس را ارتفا دهید با توجه به اینکه فاند نمی خواهید ممکنه بتوانید پذیرش بگیرید.
    .We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری علم و فرهنگ

رشته معماری
    1- کاردانی : دانشگاه آراد رودسر معدل 18.36
    2-کارشناسی : دانشگاه علم و فرهنگ رشت معدل 18/.....
    3-آزمون زبان ندادم ولی میتونم به 90 خودمو برسونم
    4-TA ریاضی و استاتیک و مقاومت مصالح بودم الان هم به مدت یکسال و نیم TA طراحی فنی هستم .. استادهایی که دستیارشونم برام توصیه نامه مینویسن البته میخوان توصیه نامه رو به صورت یکجا با هم بنویسن و به تایید ریاست دانشگاه برسونن که من نمیدونم ینی چی!!
    5-سابقه کار اجرایی هم دارم که مربوط میشه به ساخت یک ویلا که طراحی و اجراش کار خودمه و چندتا طراحی داخلی
    فاند برام مهمه...
    با این شرایطی که دارم آیا میتونم از دانشگاه خوب و معتبری پذیرش بگیرم ..
    ویرایش توسط saeedasg : April 2nd, 2015 در ساعت 03:06 PM

Junior Member

رشته علوم و مهندسی آب
    1-کارشناسی : دانشگاه شهرستان معدل 15.16
    2-کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران معدل 17
    3-هنوز امتحان ندادم ولی شما فرض کنید در حد مطلوب
    4-هنوز امتحان ندادم ولی شما فرض کنید در حد مطلوب
    5- 1 مقاله isi و 3 مقاله همایشی داخلی
    6-........
    7-دانشگاه آریزونا ( University Of Arizona )
    واسه مقطع دکترا می خوام اقدام کنم ، فاند هم واسم خیلی مهمه.
    با تشکر
    ویرایش توسط babakd92 : April 3rd, 2015 در ساعت 10:19 AM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electronics Engineering

0-کاردانی: روزانه دانشکده فنی مهندسی شیراز. الکترونیک. معدل: 14.77
    ۱- دانشگاه آزاد مرودشت. مهندسی الکترونیک.
    معدل: 16.32
    ۲- Kyungpook National University (کره جنوبی) + ترم 1 مهندسی الکترونیک + در حال حاضر دانشجو ی Master هستم و موفق شدم Full Scholarship بگیرم.
    ۳- آیلتس 6.5. W=5.5, R=6.5, L=6.5, S=7
    و دوباره امتحان خواهم داد و برای نمره ی بالاتر تلاش می کنم.
    ۴- ندارم هنوز! اما در حال برنامه ریزی هستم برای سال بعد.
    ۵- 5 مقاله بین المللی در زمینه کنترل( با زمینه ی کاری الانم مرتبط نیست) و هیچکدوم هم ISI نیستن!
    ۶- در حال حاضر در لابراتوار به عنوان researcher کار می کنم. زمینه ی کاری: bio-sensor based on quantum dots
    ۷- پیشنهاد شما چه دانشگاههایی هست؟
    ۸- قصدم برای Ph.D هست و می خوام بدونم شانسم برای فول فاند چقدر هست. زمینه ی مورد علاقه ام الکترونیک و bio-sensors based on quantum dots, sensor based on nano structural materials
    ۹- 2017-2018

ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط babakd92 نمایش پست ها
    رشته علوم و مهندسی آب
    1-کارشناسی : دانشگاه شهرستان معدل 15.16
    2-کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران معدل 17
    3-هنوز امتحان ندادم ولی شما فرض کنید در حد مطلوب
    4-هنوز امتحان ندادم ولی شما فرض کنید در حد مطلوب
    5- 1 مقاله isi و 3 مقاله همایشی داخلی
    6-........
    7-دانشگاه آریزونا ( University Of Arizona )
    واسه مقطع دکترا می خوام اقدام کنم ، فاند هم واسم خیلی مهمه.
    با تشکر
    سلام

معدل کارشناسی شما مینیمم اکثر دانشگاهها رو داره، اما رقابتی نیست و مزیتی برای شما ایجاد نمیکنه. معدل کارشناسی ارشد شما خوب هستش و دانشگاهتون هم شناخته شده هست. دارای یک مقاله ISI هستین که داشتن 1 عدد مقاله برای دانشجوی ارشد واجب هستش و اکثرا دارن برای افزایش شانستون سعی کنید 1 مقاله ISI دیگر نیز به رزومتون اضافه کنین تا وزین تر بشه، مقالات داخلی کمکی به شما نخواهد کرد. با این شرایط باید برای نمره تافل بالای 95 (بهتره بالای 100 باشه) تلاش کنید و همچنین تمرکز کنید برای نمره GRE هر چه نزدیکتر به 320. در پایان در صورت کسب نمرات اشاره شده احتمالا شانس بالایی در دریافت پذیرش با فاند از دانشگاههایی با رنک 40-80 خواهید داشت. برای اپلای فقط یک دانشگاه را در نظر نگیرید و در بازه های رنکی مختلف دانشگاههای مختلفی را در نظر بگیرید. امیدوار و موفق باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)