صفحه 11 از 35 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    City College of New York, Chemical Eng

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط farhan6155 نمایش پست ها
    استراتژي كه در اين مورد به نظر من كارا مي رسه اينه كه:
    اگه كسي در مورد اپلاي‌هايي كه انجام داده، خوب تحقيق و مطالعه كرده باشه،
    1- مسلما از اولين دانشگاهي (A) كه پذيرش بگيره بايد قبولش كنه (در اين مرحله ميزان فاند را ناديده مي گيريم) بنابراين I20 براش صادر ميشه.

2- پذيرش دانشگاه بعدي(B) رو كه مي گيره با شرايط دانشگاه دانشگاه قبلي (A) مقايسه كنه.

3- اگه شرايط B بهتر بود i20 دانشگاه A رو پس بفرسته (بهشون اطلاع هم بده تا از ليست احتمالي حذفش كنن) و A=B

4- اگه دوباره از دانشگاه ديگه‌اي پذيرش گرفت برو به 2

5- اگه پذيرش ديگه‌اي نبود برو به سفارت

حالا اين وسط هر كسي بسته به شرايطي كه داره مي تونه يه چيزايي به الگوريتمش اضافه يا از اون كم كنه.

لطفا نظرتونو بدين.
    سلام.من تا الان 4 تا پذیرش فول فاند دارم و هنوز منتظر جواب رنک های بالاتر هستم. مسئله اینه که من برای گرفتن وقت سفارت I20 لازم دارم ولی از اونجایی که منتظر جواب های بهتری هستم هنوز هیچ آفری رو قبول نکردم. از طرفی می ترسم اگه تا اومدن همه جواب ها صبر کنم هیچ وقت خالی پیدا نکنم. حالا به نظر شما بهترین کاری که من می تونم بکنم چیه؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehrazavi نمایش پست ها
    سلام.من تا الان 4 تا پذیرش فول فاند دارم و هنوز منتظر جواب رنک های بالاتر هستم. مسئله اینه که من برای گرفتن وقت سفارت I20 لازم دارم ولی از اونجایی که منتظر جواب های بهتری هستم هنوز هیچ آفری رو قبول نکردم. از طرفی می ترسم اگه تا اومدن همه جواب ها صبر کنم هیچ وقت خالی پیدا نکنم. حالا به نظر شما بهترین کاری که من می تونم بکنم چیه؟
    برای گرفتن وقت سفارت به ای 20 نیازی نیست. چرا دوستان سایتو مطالعه نمی کنن؟ برای گرفتن وقت فوری به ای 20 نیاز هست.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Junior Member

I have a question about changing the university while waiting for clearance(after visa interview and before visa issuance). As I have read in this post, some people say that it is not possible to do this, and actually the second interview is needed. I have not seen any body doing this and I will appreciate if those who have experiences provide me with recommendations. e. g. is it possible to inform the US consulate about the decision of changing university, sending the new I-20 and ask them to change the SEVIS information and make any other corrections needed for visa case?
    Thanks in advance.

Junior Member

I think the only way to do that is cancelling the current visa case, and begin a new visa process. If anyone has some other experience or comment, it will be appreciated.

Member atish آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فارغ التحصيل مكانيك ـ‌كارشناسي ارشد ـ علم وصنعت ايران

در مورد اين جمله كه دوستمون گفته كسي نظري داره؟ منظورم اينه كه درسته يا غلطه؟
    يعني با يك I20 براي ويزا بريم سفارت و بعد از اينكه ويزا اومد با I20 دانشگاه ديگه اي به آمريكا رفت؟؟؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط salehe1 نمایش پست ها
    Yes as Mina told I heard that there is not negative point in accepting more than one offer
    but of course you should explain for them your situation when you want to deny your offer
    it is really negative point to not be honest about this point
    Any way...you should apply with one I-20 and also until getting visa (after clearance) you can change your I-20 if you receive a better offer
    But try to check it to have confidence on that matter

Regards
    گل بکاریم بیا، تا مجال علف هرز فراهم نشود
    بی گل آرایی ذهن، نازنین، نازنین، هرگز آدم،آدم نشود.

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط atish نمایش پست ها
    در مورد اين جمله كه دوستمون گفته كسي نظري داره؟ منظورم اينه كه درسته يا غلطه؟
    يعني با يك I20 براي ويزا بريم سفارت و بعد از اينكه ويزا اومد با I20 دانشگاه ديگه اي به آمريكا رفت؟؟؟!!!
    این کار اگر هم امکانش باشه به احتمال زیاد applicant رو وارد پروسه ریکلیرنس می کنه. به نظر من بعد از ورود به آمریکا عوض کردن دانشگاه بهتر از این کار هست. البته اگر اون هم امکانش باشه.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Junior Member

I have a question about changing the university while waiting for clearance(after visa interview and before visa issuance). As I have read in this post, some people say that it is not possible to do this, and actually the second interview is needed. I have not seen any body doing this and I will appreciate if those who have experiences provide me with recommendations. e. g. is it possible to inform the US consulate about the decision of changing university, sending the new I-20 and ask them to change the SEVIS information and make any other corrections needed for visa case?
    Thanks in advance
    این سؤال من هم هست. من از یک دانشگاه پذیرش برای ترم تابستان دارم ولی جواب بقیه که برای ترم پاییز هست هنوز نرسیده. به این خاطر باید برای این پذیرش سریع برم سفارت. آیا من می تونم بعد از انجام مصاحبه دانشگاهم را عوض کنم و چگونه؟ لطفاً کسانی که تجربه دارند نظر بدند.
    متشکرم.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Reason نمایش پست ها

این سؤال من هم هست. من از یک دانشگاه پذیرش برای ترم تابستان دارم ولی جواب بقیه که برای ترم پاییز هست هنوز نرسیده. به این خاطر باید برای این پذیرش سریع برم سفارت. آیا من می تونم بعد از انجام مصاحبه دانشگاهم را عوض کنم و چگونه؟ لطفاً کسانی که تجربه دارند نظر بدند.
    متشکرم.
    این کار محاله دوست عزیز. مگر اینکه بخواهید کلیرنس مجدد یا مصاحبه مجدد را بگذرونید و یا کلا قید ویزا رو بزنید. نامه ای بیست دست دانشگاه نیست . دست وزارت امنیت داخلیه. دانشگاهها فقط به این سیستم دسترسی دارند. پس هر نامه ای از هر جا برات صادر بشه سفارت در جریانه. شما اینجا هم ایاید واحدهایی که برمی دارید و آدرس شما ثبت میشه. بعضا برای مسافرت های طولانی باید سویس آفیس رو در جریان بذارید.
    دوستان عزیز من متاسفانه نمی تونم خیلی منظم بیام فروم. پس در پاسخ به پیغامهای خصوصیتون تاخیر اگه دیدید پیشاپیش عذر میخوام.

سلام دوستان.

من با صحبت هایی که در مورد پذیرش fund شنیدم یه کم نگران شدم و خواهش می کنم حتما من رو راهنمایی کنید. من به دلیل اینکه پاسپورت نداشتم و فارغ التحصیل هستم برای گرفتن پاسپورت نیاز به I-20 داشتم بنابراین بی درنگ فول فاند TA از دانشگاه Virginia Tech رو پذیرفتم و قرار داد رو امضا و اسکن و ایمیل کردم حتی بهشون اصرار کردم که سریع برام I-20 رو پست کنند! اون ها هم سریع این کار رو انجام دادند و تا یه هفته دیگه میرسه ! حالا مساله اینه که مثلا اگه من از Northwestern پذیرش بگیرم Virginia رو نمی خوام و اگه یه وقت از Berkeley به احتمال 1% پذیرش بگیرم دیگه فقط اونو می خوام. اما یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که Illinois (Urbana) b و Cornell هر دو به من فرصت دادند تا قبل از June دوباره تافل بدم تا بهم پذیرش بدن. بنابر این اگه جواب Berkeley منفی باشه و مثلا جواب Northwestern مثبت باز من تا قبل از June باید تکلیفشو روشن کنم در حالی که تکلیف Illinois و Cornell بعد از June معلوم می شه! حالا بگید من چه کنم؟!! اولویت دانشگاه ها برای من به ترتیب از چپ به راست Berkeley, Illinois, Northwestern, Cornell, Virginia Tech هست.

یه سوال جدید: آیا ممکنه دانشگاه های دیگه بفهمند من accept کردم و بهم پذیرش ندن؟؟

و سوال آخر: برای وزارت علوم و نظام وظیفه تغییر نام دانشگاه ملاک هست یا کشور؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط bana نمایش پست ها
    سلام دوستان.

من با صحبت هایی که در مورد پذیرش fund شنیدم یه کم نگران شدم و خواهش می کنم حتما من رو راهنمایی کنید. من به دلیل اینکه پاسپورت نداشتم و فارغ التحصیل هستم برای گرفتن پاسپورت نیاز به I-20 داشتم بنابراین بی درنگ فول فاند TA از دانشگاه Virginia Tech رو پذیرفتم و قرار داد رو امضا و اسکن و ایمیل کردم حتی بهشون اصرار کردم که سریع برام I-20 رو پست کنند! اون ها هم سریع این کار رو انجام دادند و تا یه هفته دیگه میرسه ! حالا مساله اینه که مثلا اگه من از Northwestern پذیرش بگیرم Virginia رو نمی خوام و اگه یه وقت از Berkeley به احتمال 1% پذیرش بگیرم دیگه فقط اونو می خوام. اما یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که Illinois (Urbana) b و Cornell هر دو به من فرصت دادند تا قبل از June دوباره تافل بدم تا بهم پذیرش بدن. بنابر این اگه جواب Berkeley منفی باشه و مثلا جواب Northwestern مثبت باز من تا قبل از June باید تکلیفشو روشن کنم در حالی که تکلیف Illinois و Cornell بعد از June معلوم می شه! حالا بگید من چه کنم؟!! اولویت دانشگاه ها برای من به ترتیب از چپ به راست Berkeley, Illinois, Northwestern, Cornell, Virginia Tech هست.

یه سوال جدید: آیا ممکنه دانشگاه های دیگه بفهمند من accept کردم و بهم پذیرش ندن؟؟

و سوال آخر: برای وزارت علوم و نظام وظیفه تغییر نام دانشگاه ملاک هست یا کشور؟
    قسمت اول سوالتو تو پ.خ. جواب دادم. قسمت دوم سوالت رو جاش اینجا نیست. اما چون من خودم از طریق وزارت علوم اقدام کردم جواب اینه که بله ملاک دانشگاه هست. اگر دانشگاه عوض شد باید پروندتو عوض کنی. و یکبار این حق رو داری خوب فکراتو بکن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)