سلام دوستان،
پرونده طبق روش FSW2014 اقدام کردم و متاسفانه یا خوشبختانه نمی دونم کدومش، پروندم به جای آفیس پاریس رفته ورشو، آخه کلیه پرونده های ایرانی رو تحت برنامه FSW2014 تا الان فرستادند پاریس ولی پرونده من رفته ورشوحالا یه سوال دارم از دوستان، آفیس ورشو به چه مواردی بیشتر گیر میده؟ بیمه؟ حساب بانکی؟ و....
پیشاپیش ممنون از جوابتون.
سلام دوستان. دو تا سوال دارم ممنون میشم که اگه تجربه ای دارین بهم پاسخ بدین .من ویزام برای گرفتن PR دسامبر اومد و چون تا اکتبر2015 اعتبار داشت می خواستم تابستون برای لند کردن برم و زودی بر گردم ایران .حالا سوالم :
1. من برای البرتا اپلای کردم و توی برگه لندینگ هم البرتا خورده .ایا میتونم برای لند کردن ایالت دیگه برم.مثلا BC? در اینصورت مشکلی پیش نمی اد؟
2. ایا میتونم قبل از اومدن PR برگردم ایران.میدونم قبلا خیلی ها اینکار رو میکردن و PR اصولا براشون پست میشد ولی از یکی از دوستان شنیدم که ممکنه اخیرا PRرو موقع خروج از کانادا از ادم بخوان و اگه PR با ادم نباشه مشکل ساز میشه. کسی اخیرا همچین تجربه ای داشته؟؟ سپاسگزار میشم اگر تجربه هاتون رو در اختیارم بگدارین.
سلام به همه دوستان: برای من مصاحبه گذاشتن با اینکه من مین نیستم و این یکم عجیبه و گفتن اگر برای مصاحبه نییایی ما خودمون بر اساس مدارک موجود تصمیم میگیریم
آیا کسی تجربه ای داره یا چیزی راجع به مصاحبه برای اسکیل ورکر میدونه؟ ممنون میشم مطالبتونو برام بفرستین
براي مصاحبه آماده باشيد، تمام مداركتون و هر چيز ديگه كه به درد ميخوره ببرين و آمادگي داشته باشين تا از يكساعت تا سه ساعت ونيم مصاحبه طول بكشه، از دوران تحصيل تا آخرين روزهاي كاري رو ميپرسن و مي تونيد دو لينك ي كه خيلي قبل تر گذاشتم ببينيد شركتي كه توش كار مي كردين تحريميه يا نه.
من كه رفتم نميدونستم كه يكي از شركت هام تحريميه، يه شركت مشاور ساختموني خصوصي و تحريم كردن، كلا ٢٠ تا نيرو نداشت !!!!!
كد٠٧١١، ارسال مدارك:١٦نوامبر٢٠٠٩، دريافت مديكال از ورشو:٨آگوست٢٠١٣، دعوت به مصاحبه در آنكارا:٢٦جون٢٠١٤، پاسپورت ريكوست:؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان..فردا اول may می باشد یعنی 1 ماه ما دیسیژن مید شدیم. هیچ خبری نیست. آخه چیکارمی کنند؟ لطفا اگر از 38 شغله های گروه کسی prشدده خبر رسانی بفرمایید..با آرزوی موفقیت.
فایل نامبر 24 دسامبر 2012- اینپراسس 2 آگوست 2013- مدیکال 12 اکتبر 2014- پاس ریکوست 21 اپریل 2015 - لندینگ
الهی مرا آن ده که مرا آن به
بله...ما وکیل داریم..ایشان می گویند 2 یا 3 بار نامه پیگیری زدند..ولی جوابی ندادند...دیروز که دوباره با ایشان مکاتبه کردیم.. فدمودند دیگه زیاد هم نمی شه نامه زد ممکنه بدش بیاد...باید صبر کنیم...فرمودند احتمالا چک امنیتی ما طول کشیده...آخه من نمیدونم بعد از اینکه دیسیژن مید شدیم هم چک امنیتی وجود داره؟؟؟!!!!! خلاصه فکر کنم الکی یه چیزی گفت که خودشو راحت کنه....حالا به جز انتظار کاری نمی تونیم بکنیم.
سلام آیا اینجا کسی هست که با وجود وکیل خودش هم مستقیما نامه پیگیری بزنه؟ یا حتما باید وکیل عزل بشه؟ پیشنهاد وکیل ما ین است که کیپس یا فوس بگیریم که آن هم یک ماه طول می کشد. لطفا دوستان داهنمایی کنند. ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)