صفحه 5462 از 5471 نخستنخست ... 446249625362541254525453545454555456545754585459546054615462546354645465546654675468546954705471 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 54,611 تا 54,620 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    الان که فرمودین رفتم دوباره چک کردم که ببینم دقیقا کجا رو دیدم که اینو خدمتتون گفتم. چون خیلی هم برای خودم واضح بود و الان متوجه شدم که خوب واسه منم مثل شما و صفحه ی قبلیش همین تاریخه که می فرمایید! جالب اینجاست که انقدر مطمئن بودم که ایمیل هم زدم و گفتم من حدود دو هفته پیش DM شدم و لطفا اطلاع بدین چه Decision ای Made فرمودین

من خیلی عذر می خوام بابت گیج کردن شما البته با اینکه اونجا این رو ننوشته اما خیلی وقتا من چیزا رو همینجوری میبینم که درسته در واقع. یعنی در مورد کیس خودم می دونم که همون تاریخی که دیدم و گویا توی صفحه نبوده! درست باشه
    سلام دوست عزیر..خیلی تشکر از اینکه یاری کردید تا متوجه بشم..حالا مهم اینه که دیسیژن مید شدید...با هم منتظر پاس ریکویست هستیم.حالا خدا میدونه کی؟؟؟ما هم ارسال به سیدنی 20/1/2010 هستیم..مثل خودتان....با آرزوی موفقیت همه دوستان و شما...

Junior Member

سلام دوستان،
    پرونده طبق روش FSW2014 اقدام کردم و متاسفانه یا خوشبختانه نمی دونم کدومش، پروندم به جای آفیس پاریس رفته ورشو، آخه کلیه پرونده های ایرانی رو تحت برنامه FSW2014 تا الان فرستادند پاریس ولی پرونده من رفته ورشوحالا یه سوال دارم از دوستان، آفیس ورشو به چه مواردی بیشتر گیر میده؟ بیمه؟ حساب بانکی؟ و....
    پیشاپیش ممنون از جوابتون.

Junior Member

سلام دوستان. دو تا سوال دارم ممنون میشم که اگه تجربه ای دارین بهم پاسخ بدین .من ویزام برای گرفتن PR دسامبر اومد و چون تا اکتبر2015 اعتبار داشت می خواستم تابستون برای لند کردن برم و زودی بر گردم ایران .حالا سوالم :
    1. من برای البرتا اپلای کردم و توی برگه لندینگ هم البرتا خورده .ایا میتونم برای لند کردن ایالت دیگه برم.مثلا BC? در اینصورت مشکلی پیش نمی اد؟
    2. ایا میتونم قبل از اومدن PR برگردم ایران.میدونم قبلا خیلی ها اینکار رو میکردن و PR اصولا براشون پست میشد ولی از یکی از دوستان شنیدم که ممکنه اخیرا PRرو موقع خروج از کانادا از ادم بخوان و اگه PR با ادم نباشه مشکل ساز میشه. کسی اخیرا همچین تجربه ای داشته؟؟ سپاسگزار میشم اگر تجربه هاتون رو در اختیارم بگدارین.

نقل قول نوشته اصلی توسط nasir1112 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    پرونده طبق روش FSW2014 اقدام کردم و متاسفانه یا خوشبختانه نمی دونم کدومش، پروندم به جای آفیس پاریس رفته ورشو، آخه کلیه پرونده های ایرانی رو تحت برنامه FSW2014 تا الان فرستادند پاریس ولی پرونده من رفته ورشوحالا یه سوال دارم از دوستان، آفیس ورشو به چه مواردی بیشتر گیر میده؟ بیمه؟ حساب بانکی؟ و....
    پیشاپیش ممنون از جوابتون.
    سلام دوست عزیز،

ورشو جای سخت گیری نیست ولی از خیلی ها بیمه می خواد و روی سابقه کار و تطابق با NOC دقت می کنه. ولی کلا سخت گیری های بیجا کم انجام می ده

Junior Member

سلام به همه دوستان: برای من مصاحبه گذاشتن با اینکه من مین نیستم و این یکم عجیبه و گفتن اگر برای مصاحبه نییایی ما خودمون بر اساس مدارک موجود تصمیم میگیریم
    آیا کسی تجربه ای داره یا چیزی راجع به مصاحبه برای اسکیل ورکر میدونه؟ ممنون میشم مطالبتونو برام بفرستین

Junior Member

براي مصاحبه آماده باشيد، تمام مداركتون و هر چيز ديگه كه به درد ميخوره ببرين و آمادگي داشته باشين تا از يكساعت تا سه ساعت ونيم مصاحبه طول بكشه، از دوران تحصيل تا آخرين روزهاي كاري رو ميپرسن و مي تونيد دو لينك ي كه خيلي قبل تر گذاشتم ببينيد شركتي كه توش كار مي كردين تحريميه يا نه.
    من كه رفتم نميدونستم كه يكي از شركت هام تحريميه، يه شركت مشاور ساختموني خصوصي و تحريم كردن، كلا ٢٠ تا نيرو نداشت !!!!!
    كد٠٧١١، ارسال مدارك:١٦نوامبر٢٠٠٩، دريافت مديكال از ورشو:٨آگوست٢٠١٣، دعوت به مصاحبه در آنكارا:٢٦جون٢٠١٤، پاسپورت ريكوست:؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان..فردا اول may می باشد یعنی 1 ماه ما دیسیژن مید شدیم. هیچ خبری نیست. آخه چیکارمی کنند؟ لطفا اگر از 38 شغله های گروه کسی prشدده خبر رسانی بفرمایید..با آرزوی موفقیت.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک- دانشگاه مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط mosaferyalda نمایش پست ها
    سلام دوستان..فردا اول may می باشد یعنی 1 ماه ما دیسیژن مید شدیم. هیچ خبری نیست. آخه چیکارمی کنند؟ لطفا اگر از 38 شغله های گروه کسی prشدده خبر رسانی بفرمایید..با آرزوی موفقیت.
    سلام نامه زدید؟ پیگیری کردید؟
    عجیبه. من دو تا نامه زدم تا جواب دادان و پس از 20 روز پاس ریکویست شدم.
    حتمن پیگیری کنید.
    فایل نامبر 24 دسامبر 2012- اینپراسس 2 آگوست 2013- مدیکال 12 اکتبر 2014- پاس ریکوست 21 اپریل 2015 - لندینگ

الهی مرا آن ده که مرا آن به

نقل قول نوشته اصلی توسط noroozi1578 نمایش پست ها
    سلام نامه زدید؟ پیگیری کردید؟
    عجیبه. من دو تا نامه زدم تا جواب دادان و پس از 20 روز پاس ریکویست شدم.
    حتمن پیگیری کنید.
    بله...ما وکیل داریم..ایشان می گویند 2 یا 3 بار نامه پیگیری زدند..ولی جوابی ندادند...دیروز که دوباره با ایشان مکاتبه کردیم.. فدمودند دیگه زیاد هم نمی شه نامه زد ممکنه بدش بیاد...باید صبر کنیم...فرمودند احتمالا چک امنیتی ما طول کشیده...آخه من نمیدونم بعد از اینکه دیسیژن مید شدیم هم چک امنیتی وجود داره؟؟؟!!!!! خلاصه فکر کنم الکی یه چیزی گفت که خودشو راحت کنه....حالا به جز انتظار کاری نمی تونیم بکنیم.

سلام آیا اینجا کسی هست که با وجود وکیل خودش هم مستقیما نامه پیگیری بزنه؟ یا حتما باید وکیل عزل بشه؟ پیشنهاد وکیل ما ین است که کیپس یا فوس بگیریم که آن هم یک ماه طول می کشد. لطفا دوستان داهنمایی کنند. ممنون.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)