نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 603 از 805 نخستنخست ... 103503553593594595596597598599600601602603604605606607608609610611612613653703 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,021 تا 6,030 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام دوستان،

برای سوال زیر تو فرم DS-160 باید عضویت تو انجمن های علمی رو بنویسیم؟ من عضو انجمن مهندسی مکانیک ایران، عضو انجمن مهندسی مکانیک آمریکا، باشگاه پژوهشگران جوان و بنیاد ملی نخبگان هستم، اینا رو باید تو جواب این سوال بنویسم یا نه؟

Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?

مرسی

و یک سوال دیگه،

برای سوال Person/Entity Paying for Your Trip هم عزیزانی که فاند دارن و فاندشون RA هست که مشخصا باید اسم استاد رو بدن. اما اونایی که TA هستن تو این قسمت باید ادرس و مشخصات کجا رو بدن: 1. آدرس و مشخصات دانشگاه و یا 2. آدرس و مشخصات دپارتمانی که فاند TA داده. (میدونم واسه دوستانی که فول فاند هستن فرقی نداره که کدوم بنویسن ولی دنبال جواب دقیق هستم برای این سوال)

همچنین در ادامه این قسمت و برای سوال Relation to you با توجه به مطالبی که توی این تاپیک خوندم گزینه های متفاوتی میشه نوشت: Employer, University, School Official و یکی از دوستان هم پیشنهاد کرده که اسم و مسولیت اون کسی که پای نامه قاند رو امضا کرده بنویسیم. به نظر دوستان با تجربه، برای بچه های فول فاند کدوم میتونه انتخاب دقیق تری باشه؟

مرسی

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kianoosh_py نمایش پست ها
    سلام دوستان،

برای سوال زیر تو فرم DS-160 باید عضویت تو انجمن های علمی رو بنویسیم؟ من عضو انجمن مهندسی مکانیک ایران، عضو انجمن مهندسی مکانیک آمریکا، باشگاه پژوهشگران جوان و بنیاد ملی نخبگان هستم، اینا رو باید تو جواب این سوال بنویسم یا نه؟

Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?

مرسی
    خیر ننویس. من جای شما بودم نمی‌نوشتم. از توی CV هم حذفش کن.
    ویرایش توسط emeliano : April 30th, 2015 در ساعت 01:53 PM

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kianoosh_py نمایش پست ها
    و یک سوال دیگه،

برای سوال Person/Entity Paying for Your Trip هم عزیزانی که فاند دارن و فاندشون RA هست که مشخصا باید اسم استاد رو بدن. اما اونایی که TA هستن تو این قسمت باید ادرس و مشخصات کجا رو بدن: 1. آدرس و مشخصات دانشگاه و یا 2. آدرس و مشخصات دپارتمانی که فاند TA داده. (میدونم واسه دوستانی که فول فاند هستن فرقی نداره که کدوم بنویسن ولی دنبال جواب دقیق هستم برای این سوال)

همچنین در ادامه این قسمت و برای سوال Relation to you با توجه به مطالبی که توی این تاپیک خوندم گزینه های متفاوتی میشه نوشت: Employer, University, School Official و یکی از دوستان هم پیشنهاد کرده که اسم و مسولیت اون کسی که پای نامه قاند رو امضا کرده بنویسیم. به نظر دوستان با تجربه، برای بچه های فول فاند کدوم میتونه انتخاب دقیق تری باشه؟

مرسی
    Person/Entity Paying for Your Trip رو بذار روی Self

برای US Point of contact information هم آدرس دپارتمان رو بده و اسم Graduate coordinator یا مثلا اسم اونی که زیر I-20 رو امضا زده (خیییلی فرقی نداره کدوم رو بدین). برای Relation to you هم بزنید School Official

نقل قول نوشته اصلی توسط alighadr نمایش پست ها
    با درود،
    دوستان من لیسانس دارم و میخوام برای Master برم. پذیرش بدون فاند دارم. یه گپ تحصیلی 9 ساله قبل از ورودم به دانشگاه دارم که یه شغل غیر حساس داشتم. اما شغلم هیچ ارتباطی با رشته دانشگاهیم (مترجمی زبان انگلیسی) نداشت و بیمه هم نبودم. حالا به نظرتون تو فرم DS-160 همون شغل را برای Employment information ذکر کنم یا بگم مثلا تدریس خصوصی می کردم؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟
    امیدوارم با دید مثبت راهنماییم کنید. پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان عزیز بینهایت سپاسگزارم. با آرزوی موفقیت برای همه شما.
    ننویسید. چون استخدام رسمی نبودید. ولی اگر توی سفارت ازتون پرسیدند -بگید که چه شغلی داشته اید. البته اگر اصلاااا شغلتون حساس نبوده!

پیش فرض پاسخ : سوال: فرم DS-160

سلام دوستان
    وقتتون بخیر

من دفعه دوممه که میرم سفادت. بار اول چهار سال پیش رفتم و بنابه یه سری مشکلات خانوادگی نرفتم امریکا.

امسال طبق روال معمول یه ds 160 پرکردم و سابمیت هم کردم.
    الان مشکلی که ست اینکه من یادم نبود اونا تو سفارت انگشتنگاری میکنن و سوالی که پرسیده بود Have you been ten printed رو تو جواب No زدم و همین امروز که فروم رو میخوندم و بچه ها بحث انگشتنگاریو نوشته بودن من یادم افتاد
    حالا چکار کنم بنظرتون؟

چجوری میشه اینو تغییر داد طوری که وقتم از دست نره؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط starspring70 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    وقتتون بخیر

من دفعه دوممه که میرم سفادت. بار اول چهار سال پیش رفتم و بنابه یه سری مشکلات خانوادگی نرفتم امریکا.

امسال طبق روال معمول یه ds 160 پرکردم و سابمیت هم کردم.
    الان مشکلی که ست اینکه من یادم نبود اونا تو سفارت انگشتنگاری میکنن و سوالی که پرسیده بود Have you been ten printed رو تو جواب No زدم و همین امروز که فروم رو میخوندم و بچه ها بحث انگشتنگاریو نوشته بودن من یادم افتاد
    حالا چکار کنم بنظرتون؟

چجوری میشه اینو تغییر داد طوری که وقتم از دست نره؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
    والا دوست عزیز من که توی عمرم 5 تا ds پر کردم توی هیچ کدوم همچین سوالی نبوده! اگر هم بوده و شما اشتباه جواب دادی که اصلاااااااا مهم نیست. اگر خیلییییییییی وسواس داری یک فرم جدید پر کن و توی صفحه سفارت مورد نظرتون شماره ds رو تغییر بده!

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    والا دوست عزیز من که توی عمرم 5 تا ds پر کردم توی هیچ کدوم همچین سوالی نبوده! اگر هم بوده و شما اشتباه جواب دادی که اصلاااااااا مهم نیست. اگر خیلییییییییی وسواس داری یک فرم جدید پر کن و توی صفحه سفارت مورد نظرتون شماره ds رو تغییر بده!
    ممنون از پاسختون. چطور میشه شماره ds رو تو سایت دوبی عوض کرد؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط starspring70 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. چطور میشه شماره ds رو تو سایت دوبی عوض کرد؟؟؟؟
    توضیحات کامل در لینک زیر:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1583736

سلام

فول فاندم TA

Person/Entity Paying for Your Tripd چی بزنم؟ فعلا زدم اسم دانشگا مو زدم

واسه relationship to you نمیدونم چی بنویسم؟ فعلا زدم MY UNIVERSITY IN PHD PROGRAM

برای contact person in US اسم استادم و دادم . حلا نمی دونم کدوم گزینه و برای Relationship to you انتخاب کنم. من زدم other ولی گزینه های دیگری هم مثل Employer, School Official
    داره چی بزنم؟ خواهشا کمک کنید زیاد وقت ندارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)