نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 605 از 805 نخستنخست ... 105505555595596597598599600601602603604605606607608609610611612613614615655705 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,041 تا 6,050 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkanmath نمایش پست ها
    سلام

فول فاندم TA

Person/Entity Paying for Your Tripd چی بزنم؟ فعلا زدم اسم دانشگا مو زدم

واسه relationship to you نمیدونم چی بنویسم؟ فعلا زدم MY UNIVERSITY IN PHD PROGRAM

برای contact person in US اسم استادم و دادم . حلا نمی دونم کدوم گزینه و برای Relationship to you انتخاب کنم. من زدم other ولی گزینه های دیگری هم مثل Employer, School Official
    داره چی بزنم؟ خواهشا کمک کنید زیاد وقت ندارم.
    سلام
    جواب سوال اول
    کسانی که فول فاند هستن همون طور که خودتون درست زدین باید اسم دانشگاه رو بزنن. Relationship رو هم من زدم My University.حالا به نظرم اینم که شما خودت زدی درسته. School Official هم به نظرم درسته.

جواب سوال دوم
    مشخصات کسی که I20 رو صادر کرده بزن. دقیقا عین چیزایی که توی فرمت نوشته

سلام نه مشکلی نداره نمیپزه پولتون.
    میتونین دوباره با همون پولی که دادین وارد اکانت بشین و وقت بگیرین
    موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidina نمایش پست ها
    سلام
    مشخصات پاسپورتم رو بعد از گرفتن وقت سفارت باید عوض کنم. چون پاسپورتم رو عوض کردم. یک بار تماس گرفتم میگن کنسل کن و عوض کن. کسی میدونه اگه کنسل کنم باز باید پول بدم یا نه ؟ تلفنی با اطمینان میگفت لازم نیست پول بدی و همون وقت رو میتونی بگیری. اما شک دارم. سه نفریم و 480 دلار میپره اگه کنسل کنم و باز لازم باشه پول بدم. کسی تجربه داره که مشخصاتش رو بعد گرفتن وقت سفارت به دلیل تغییر پاسپورت عوض کرده باشه؟

سلام دوستان
    من میخوام برا سفارت وقت بگیرم ولی الان عکس جدید ندارم که آپلود کنم تا 2 روز هم تعطیله نمیتونم زودتر عکس بگیرم. (عکسم برا 2 سال پیشه ). سوالم این بود که میشه فرم و پر کنم کامل و وقت و بگیرم و چند روز دیگه عکس و تو سایت آپلود کنم؟

خیلی ممنون

Junior Member a1b2 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    سلام
    جواب سوال اول
    کسانی که فول فاند هستن همون طور که خودتون درست زدین باید اسم دانشگاه رو بزنن. Relationship رو هم من زدم My University.حالا به نظرم اینم که شما خودت زدی درسته. School Official هم به نظرم درسته.
    منظورش از این Person/Entity Paying for Your Trip مگه هزینه بلیت نیست؟ من پدر و مادرم زدم با اینکه فول فاندم. دانشگاه که هزینه بلیت نمیده!

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام برا سفارت وقت بگیرم ولی الان عکس جدید ندارم که آپلود کنم تا 2 روز هم تعطیله نمیتونم زودتر عکس بگیرم. (عکسم برا 2 سال پیشه ). سوالم این بود که میشه فرم و پر کنم کامل و وقت و بگیرم و چند روز دیگه عکس و تو سایت آپلود کنم؟

خیلی ممنون
    سلام
    آره میشه؛ فرم رو پر کن ولی submit نکن. عکس هم نمیخواد فعلا آپلود کنی.

فقط یادت باشه که application Id رو فراموش نکنی. چون شما قراره همین اپلیکیشن آی دی رو که میزنی برای وقت سفارت همین رو بیای آپدید کنی یعنی یکشنبه بری عکس بگیری و آپلود کنی .
    بعد از اینکه وقت گرفتی همون فرم رو که Id ایش رو زده بودی برای سفارت برو توش عکست رو آپلود کن و بعد سابمیت کن.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط a1b2 نمایش پست ها
    منظورش از این Person/Entity Paying for Your Trip مگه هزینه بلیت نیست؟ من پدر و مادرم زدم با اینکه فول فاندم. دانشگاه که هزینه بلیت نمیده!
    نه دوست گلم
    بعضی از دوستان متاسفانه اشتباه میکنن تو این قسمت.

آخه برا چی باید بیان از شما بپرسن که کی پول بلیط رو میده؟ فایدش چیه؟
    اگه دقت کنی بالاش از شما میپرسه چند وقت میخوای اونجا بمونی. بعد شما میگی 5 سال. بعد طرف داره میگه توی این 5 سال کی میخواد هزینت رو بده.

آخه مگه پول بلیط چه قدر میشه. برا چی باید بیان سوال کنن؟ ولی نگا کن پول 5 سال زندگی کردن خیلی زیاده و مهمه که کی میخواد پولش رو بده

Junior Member

بچه ها من اوایل سال 2014 از ارشد فارغالتحصیل شدم و تا آخر 2014 هم داشتم واسه تاقل و GRE میخوندم بعدشم مشغول نوشتن مقاله بودم که یکیشم در ژورنال معتبر به تازگی چاپ شده واقعا نمیشد برم سر کار از طرفی شرکت هام کمه کم یه ساله قرارداد میبندن و من چون میدونسم میخام برم دیگه سراغ کار نرفتم
    اگه در present work بنویسم umemployed و اینا رو شرح بدم بد نیست؟ ممکنه به خاطر بیکار بودن این یه سال ریجکت شم؟

Junior Member a1b2 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    نه دوست گلم
    بعضی از دوستان متاسفانه اشتباه میکنن تو این قسمت.

آخه برا چی باید بیان از شما بپرسن که کی پول بلیط رو میده؟ فایدش چیه؟
    اگه دقت کنی بالاش از شما میپرسه چند وقت میخوای اونجا بمونی. بعد شما میگی 5 سال. بعد طرف داره میگه توی این 5 سال کی میخواد هزینت رو بده.

آخه مگه پول بلیط چه قدر میشه. برا چی باید بیان سوال کنن؟ ولی نگا کن پول 5 سال زندگی کردن خیلی زیاده و مهمه که کی میخواد پولش رو بده
    خب من الان چه خاکی باید بریزم سرم که اشتباهی زدم؟ من سابمیت کردم و وقت سفارت هم گرفتم

رشته و دانشگاه

خب من الان چه خاکی باید بریزم سرم که اشتباهی زدم؟ من سابمیت کردم و وقت سفارت هم گرفتم
    ببین تو انجمن یه جاش هست که نوشته که تو این مواقع چه .... بکنی. خخخ .(فقط جهت خنده بود. حمل بر بی احترامی نشه)

اینایی که میگم مطمعن نیستم. میگم برو چک کن ببین تو انجمن بچه ها چی گفتن. لینک دقیقش یادم نیست و الان مسافرت هستم و با گوشی موبایل و شارژ کم. ولی تا اونجایی که من میدونم بازم میگم حتما چک کن)

یه فرم دیگه پر میکنی. بعد سابمیت میکنی. یه ایمیل میزنی به سفارت و توضیح میدی که اشتباه زدی یه تیکه رو و Aplication Id جدید رو هم میدی. اونا هم جایگزین میکنن و بهت میگن هم اون فرم قدیم و هم فرم جدید رو موقع مصاحبه بیار.

Junior Member

به نظرم شما درست زدین من هنوز ثبت نام نکردم ولی از هر کی پرسیدم گفته هزینه بلیطه که یا خودت یا پدر مادرت میدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)