لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام. من حین تحصیلم در ارشد یک جا کار تمام وقت میکردم و بیشتر از یک سال سابقه بیمه هم دارم. الآن هم هنوز کار میکنم و هنوز دفاع هم نکردم. تو قسمت primary occupation باید بزنم student? و خوب محل کارم رو کجا بزنم؟
اون قسمتی که باید کارهای قبلی یا تحصیلات رو بزنیم دقیقاً باید از چه مقطعی زده بشه؟ من فقط تحصیلات دانشگاهی رو زدم ولی الآن می بینم که گفتن باید راهنمایی و دبیرستان رو هم زد. دبیرستان و پیش دانشگاهی هم جدا باید زده بشن؟
من قبلا یه ds-160 هم پر کردم که یه جاهاییش اشتباه داشته. قبلی رو برای دوبی پر کردم و الآن می خوام یکی دیگه برای دوبی پر کنم. دردسر نمی شه؟
سلام
من سوال primary occupation رو unemployed زدم ولی برای توضیحاتش نمیدونم چی بنویسم. من پارسال تابستون فارغ التحصیل شدم و بعدش بدون کنکور دانشگاه خودمون ارشد خوندم حالا با توجه به اینکه بعد گرفتن ویزا میخام انصراف بدم اینو باید بگم؟ تو این مدت برای تافل و جی ار ای هم میخوندم و کارای اپلای رو هم انجام میدادم.
سوال intended length of stay in US رو چی جواب بدم برای مستر با تز (مکانیک) ؟هنوز I20 به دستم نرسیده.بعدا دردسر میشه اگه اشتباه جواب بدم؟
ممنون
دوستان عزیز لطفا سوال من را هم جواب بدید. خیلی ممنون.
گپ تحصیلی چند ساله قبل از ورود به دانشگاه را (اگر شغل غیر حساس و بدون سابقه بیمه بوده باشد) باید در سوابق کاری فرم DS-160 قید کنیم؟ البته شغلی که بنده در اون دوران داشتم با رشته ای که بعد در دانشگاه خوندم مرتبط نبود.
اگر نیازی به ذکرش در فرم نیست لطفا بفرمایید آیا آفیسر در سفارت نمیپرسه اگر در آن دوران شغلی داشتی چرا در فرم DS-160 عنوان نکردی؟
عزیزان تو را خدا لطف بفرمایید پاسخ مطمئن بدید. خوشبختانه اینجا همه دوستان بسیار عزیز قصد کمک به یکدیگر دارند ولی باید هممون به این نکته خیلی دقت کنیم که پاسخهای ما در آینده دوستانمون تاثیر گذار خواهند بود چون دوستان طبق راهنماییهای ما عمل خواهند کرد. واقعا از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم و برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.
برای قسمتی که unemployed زدید بنویسید i have not looked for a a job. I would like to continue my studies. از انصراف توی فرم حرفی نزنید.
length of studies برای مستر اکثرا دو سال هست. وی در بعضی موارد بیشتر یا کمتر هست. برای همین بهتر هست از روی i-20 بنیسید. لازم هم نیست منتظر i-20 بمونیدبگید اسکنش رو براتون بفرستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)