نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 607 از 805 نخستنخست ... 107507557597598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617657707 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,061 تا 6,070 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    سلام
    من باید پاسپورت رو regular بزنم؟
    سلام
    بله

موفق باشید
    از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

Junior Member a1b2 آواتار ها

من Person/Entity Paying for Your Trip خانواده زدم با اینکه فول فاندم. می دونم که باید دانشگاه می زدم خلاصه ریسک می کنم می رم سفارت بعدش نتیجه را به دوستان می گم. تقصیر خودشون که مبهم نوشتن باید ریسک کردن از جایی شروع کرد

Junior Member

اگه بخایم بگیم که فول فاندیم و هزینه سفر رو دانشگاه میده باید organization رو انتخاب کنیم یا other person?

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

بعید میدونم برای این مورد مشکلی ایجاد شه. هر کسی مختاره خرج سفرش رو اونطور که دلش میخواد تهیه کنه. موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط a1b2 نمایش پست ها
    من Person/Entity Paying for Your Trip خانواده زدم با اینکه فول فاندم. می دونم که باید دانشگاه می زدم خلاصه ریسک می کنم می رم سفارت بعدش نتیجه را به دوستان می گم. تقصیر خودشون که مبهم نوشتن باید ریسک کردن از جایی شروع کرد
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    کلا اهمیت خاصی نداره مثل خیلی از سوال های دیگه فرم. سوال هایی مثل سابقه سفر و سابقه کار خیلی حیاتی تر هستند. لذا من نشنیدم کسی برای این مورد تا به حال دچار مشکل بشه. خیلی از مدل ها رو هم از قبیل خانواده- خودم-دانشگاه و ... دیدم

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    سلام
    ممنون از همه دوستانی که نظر میدن.
    به نظر من هزینه کل سفر مورد نظر هست.
    من فقط یه سوال دارم از شماها. چرا باید بیان از شما بپرسن کی پول هواپیما رو میده؟ مگه چقدر میشه کلش؟ چه سودی برای اونا داره؟

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    اصلا چنین کاری نکنید. سابقه کار بیشتر از اینکه کمک کننده باشه دردسر ساز خواهد شد و کمترین تبعاتش طولانی کردن پروسه کلیرنس هست. حتی به دوستانی هم که 2 سال گپ دارند توصیه میکنیم سابقه رو تا حد ممکن مطرح نکنند هرچند نوعی عدم صداقته اما اگر جدا قابل ردگیری نیست عنوان نکردنش بهتره.

نقل قول نوشته اصلی توسط kaee نمایش پست ها
    آقا این سوال person/entity Paying for Your Trip که انقدر بحث شده، به نظر منم طبق گفته Seigneur عزیز، با منطق جور نمیاد که هزینه بلیط باشه، هزینه زندگی به اونجاست. دلیل اصلیش هم اینه که شما برای ویزای غیرمهاجرتی دارید اقدام میکنید و اونا از شما توقع دارن که بعد درس برگردید پس از نظر لغوی هم یه مسافر حساب میشید و به این دلیل از کلمه trip استفاده کرده.
    درباره سوال مربوط به شغل و کار و اینا هم، والا تا اونجایی که من شنیدم میگن اگه بزنی unemployed بهتره و پرونده تون حساس نمیشه. من نمیدونم رو چه حسابی بعضی افراد میگن که بدتره! الان مثلا من، کل مدت تحصیلم پشت سر هم بوده، اصلا هیچگونه وقفه زمانی نداشتم، الان هم فقط 3 ماهه که از ارشد فارغ شدم، قصه بسازم و اسم شرکت دروغین بزنیم که کار میکردم؟!؟ والا عجیبه!
    کلا به نظر من هیچی مثل صداقت در این پروسه شما رو کمک نخواهد کرد. صادق باشید تا از چیزی نترسید. تا بتونید از خودتون دفاع کنید.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

اصلا نیازی به توضیح نیست. در فرم هم وارد نکنید. برای کار نکردن کسی رو رد نمی کنند مگر اینکه گپ تحصیلیش نامشخص باشه که مشغول له چه کاری بوده. اگر گپ تحصیلی ندارید ( حتی به نظر شخصی بنده بیش از 2 سال) کلا بزنید بیکار و در جواب آفیسر هم همینکه برای آزمون ها میخوندید رو عنوان کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    بچه ها من اوایل سال 2014 از ارشد فارغالتحصیل شدم و تا آخر 2014 هم داشتم واسه تاقل و GRE میخوندم بعدشم مشغول نوشتن مقاله بودم که یکیشم در ژورنال معتبر به تازگی چاپ شده واقعا نمیشد برم سر کار از طرفی شرکت هام کمه کم یه ساله قرارداد میبندن و من چون میدونسم میخام برم دیگه سراغ کار نرفتم
    اگه در present work بنویسم umemployed و اینا رو شرح بدم بد نیست؟ ممکنه به خاطر بیکار بودن این یه سال ریجکت شم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

میتونید یک عکس قدیمی هم آپلود کنید و روز مصاحبه 2 قطعه عکس جدید 5*5 ببرید و بخواهید از اون استفاده کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام برا سفارت وقت بگیرم ولی الان عکس جدید ندارم که آپلود کنم تا 2 روز هم تعطیله نمیتونم زودتر عکس بگیرم. (عکسم برا 2 سال پیشه ). سوالم این بود که میشه فرم و پر کنم کامل و وقت و بگیرم و چند روز دیگه عکس و تو سایت آپلود کنم؟

خیلی ممنون

Junior Member

بچه ها سوال مهم دارم
    من میخام برم دبی پس یابد location رو بزنم UAE-Dubai دیگه؟
    آخه من از یه آژانس شنیدم واسه دانشجویی باید بریم ابوظبی؟!
    توروخدا کمک کنین گیج شدن

Junior Member

سلام
    تاریخ ورود i20 من،22/8 زده شده. از طرفی تو ادمیشن لتر زده برای دورهای زبان نباید دیرتر از 23 جولای برسید،حتما برای TA باید این دوره رو بگذرونم. حالا اون قسمت که تاریخ ورود رو خواسته حتما باید 22جولای رو انتخاب کنم؟ نمیشه تاریخ زودتر از این رو زد؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)