صفحه 5463 از 5471 نخستنخست ... 44634963536354135453545454555456545754585459546054615462546354645465546654675468546954705471 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 54,621 تا 54,630 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط mosaferyalda نمایش پست ها
    بله...ما وکیل داریم..ایشان می گویند 2 یا 3 بار نامه پیگیری زدند..ولی جوابی ندادند...دیروز که دوباره با ایشان مکاتبه کردیم.. فدمودند دیگه زیاد هم نمی شه نامه زد ممکنه بدش بیاد...باید صبر کنیم...فرمودند احتمالا چک امنیتی ما طول کشیده...آخه من نمیدونم بعد از اینکه دیسیژن مید شدیم هم چک امنیتی وجود داره؟؟؟!!!!! خلاصه فکر کنم الکی یه چیزی گفت که خودشو راحت کنه....حالا به جز انتظار کاری نمی تونیم بکنیم.
    سلام آیا اینجا کسی هست که با وجود وکیل خودش هم مستقیما نامه پیگیری بزنه؟ یا حتما باید وکیل عزل بشه؟ پیشنهاد وکیل ما ین است که کیپس یا فوس بگیریم که آن هم یک ماه طول می کشد. لطفا دوستان داهنمایی کنند. ممنون.
    یه نامه بنویسید و خودتون امضا کنید (همون امضای پرونده) تو نامه خیلی کوتاه بگید ۱ ماهه دسیژن مید شدید و ازشون توضیح بخواید. بگید وکیل دارید اما ایشون میگن با وجود پیگیری جوابی بهشون داده نشده و شما نگرانید. اطلاعات پرونده رو حتما همراه با نام و تاریخ تولد قید کنید.
    به من که ۲ سال پیش اینطوری جواب دادان. الان هم انشالا همینطور خواهد بود.
    نگرانی یک اتلاف وقت تمام عیار است. چون چیزی را تغییر نمی دهد. تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند.

ممنون از جواب دوستان. به کدام آدرس باید نامه ارسال شود؟ آیا نامه را اسکن کرده ضمیمه کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک- دانشگاه مشهد

سلام آیا اینجا کسی هست که با وجود وکیل خودش هم مستقیما نامه پیگیری بزنه؟ یا حتما باید وکیل عزل بشه؟ پیشنهاد وکیل ما ین است که کیپس یا فوس بگیریم که آن هم یک ماه طول می کشد. لطفا دوستان داهنمایی کنند. ممنون.
    سلام
    من همون ابتدای کار کسی که وکیل من بود مدام اظهار میکرد که هیچ ایمیلی برای فایل نامبرت نیومده. القصه منم یه نامه زدم که وکیلم مدعی هست که اینطوریه! جواب اومد که فایل نامبر شما سه ماه به ایشون ایمیل شده!!
    من هم دیدم دادن افسار زندگیم دست کسی مثل اون حماقته. یه ایمیل زدم و گفتم لطفن نامه ها رو به خودم بزنید و خودم پیگیری میکنم. همین هم شد و تمام مکاتبات با خودم شد.
    من مطمئن نیستم نامه عزل بخواد. از من نخواستن و با یه ایمیل تمام مکاتبات به خودم ارسال شد.
    فایل نامبر 24 دسامبر 2012- اینپراسس 2 آگوست 2013- مدیکال 12 اکتبر 2014- پاس ریکوست 21 اپریل 2015 - لندینگ

الهی مرا آن ده که مرا آن به

بله...ما وکیل داریم..ایشان می گویند 2 یا 3 بار نامه پیگیری زدند..ولی جوابی ندادند...دیروز که دوباره با ایشان مکاتبه کردیم.. فدمودند دیگه زیاد هم نمی شه نامه زد ممکنه بدش بیاد...باید صبر کنیم...فرمودند احتمالا چک امنیتی ما طول کشیده...آخه من نمیدونم بعد از اینکه دیسیژن مید شدیم هم چک امنیتی وجود داره؟؟؟!!!!! خلاصه فکر کنم الکی یه چیزی گفت که خودشو راحت کنه....حالا به جز انتظار کاری نمی تونیم بکنیم.

من هم مثل شما چند بار ایمیل فرستادم و جوابی هم نگرفتم.
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

ممنون از جواب دوستان. به کدام آدرس باید نامه ارسال شود؟ آیا نامه را اسکن کرده ضمیمه کنم؟
    من با این آدرس مکاتبه می کنم که فکر می کنم همین درسته:
    warsaw-im-enquiry@international.gc.ca

در مورد امضا نیاز به اسکن آن دارید که می توانید ضمیمه کنید. البته دوستی که خودشون انجام دادن شاید بهتر باشه که نظر بدن.
    ویرایش توسط Atriya : May 3rd, 2015 در ساعت 12:02 PM
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezap1975 نمایش پست ها
    سلام دوستان. دو تا سوال دارم ممنون میشم که اگه تجربه ای دارین بهم پاسخ بدین .من ویزام برای گرفتن PR دسامبر اومد و چون تا اکتبر2015 اعتبار داشت می خواستم تابستون برای لند کردن برم و زودی بر گردم ایران .حالا سوالم :
    1. من برای البرتا اپلای کردم و توی برگه لندینگ هم البرتا خورده .ایا میتونم برای لند کردن ایالت دیگه برم.مثلا BC? در اینصورت مشکلی پیش نمی اد؟
    2. ایا میتونم قبل از اومدن PR برگردم ایران.میدونم قبلا خیلی ها اینکار رو میکردن و PR اصولا براشون پست میشد ولی از یکی از دوستان شنیدم که ممکنه اخیرا PRرو موقع خروج از کانادا از ادم بخوان و اگه PR با ادم نباشه مشکل ساز میشه. کسی اخیرا همچین تجربه ای داشته؟؟ سپاسگزار میشم اگر تجربه هاتون رو در اختیارم بگدارین.
    سلام، ما مارچ لند كرديم ، توي برگه لندينك تورنتو برامون نوشته بودند ولي ما رفتيم ونكوور، توي فرودگاه آفيسر ازمون پرسيد و ما فقط گفتيم كه بعد از چند سال نظرمون عوض شده و تعدادي دوست و آشنا اينجا داريم به همين دليل اومديم ونكوور، در مورد سوال دومتون، ما بعد از پنج هفته و بدون پي آر برگشتيم ايران، كارتمون دو هفته بعد از ما به آدرس دوستمون پست شد ، توي فرودگاه هم كسي ازمون چيزي نخواست و ما فقط با مسئول لوفتانزا صحبت كرديم، بهمون گفت اگه پي آر همراهتونه كارتون سريعتر انجام ميشه كه ما گفتيم نداريم، در مورد آدرس هم كه موقع ورود نبايد بگيد كه نميمونيد چون آفيسر گفت كارتتون ٩هفته طول ميكشه كه بدستتون برسه و اگه شما قراره زودتر از اينجا بريد بايد بگيد تا كارت رو دفعه بعد كه وارد شديد براتون بفرستيم، و براي ورود بعدي تراول داكيومنت تهيه كنيد، حتما آدرس جايي كه قراره كارتتون بياد همراهتون باشه، وگرنه اگر شك كنه آدرستون رو ذخيره نميكنه و بعدش ثبت آدرس ممكنه دردسر داشته باشه( كه براي ما اين اتفاق افتاد)، سعي كنيد روز ورودتون شنبه يا يكشنبه نباشه كه توي فرودگاه سين نامبرتون رو بگيريد ، وگرنه بعدش بايد به دفتر سرويس كانادا بريد و اونجا سين نامبر بگيريد،
    ببخشيد زياد شد، فقط يه قسمت از تجربياتم بود كه گفتم شايد به دردتون بخوره
    به اميد موفقيت همه و اتمام اين مرحله سخت

Junior Member

دوستان سلام

حدود 2 سال قبل (مهر 1392) تشکیل پرونده دادم و همراه با 6 قطعه عکس فرستادم اداره مهاجرت . دیماه 1393پاس ریکوست شدم و 2قطعه عکس جدید نیز باید می فرستادم متاسفانه به اشتباه همان عکسهای قبلی ( مهر 92) را فرستادم و همراه با ویزا(دی 93) فرمی (COPR) امد با عکس مهر 92
    مشکل اینجاست که هرکس عکس روی فرم (COPR ) را مقایسه کند می گوید مشخص است ان عکس 2 سال قبل است
    آیا موقع لندینگ ( خرداد 94) به مشگل بر می خورم؟یا باید جریان را صادقانه به آفیسر منتقل نمایم؟
    خیلی خیلی ممنون می شوم اگر من راراهنمایی نمایید

سلام خدمت دوستان عزیز. مخصوصا اونایی که مثل من مشکل بیمه داشتن
    خبر جدید اینکه من الان نامه ی ریمدیکال دریافت کردم! هنوز دسیژن مید هم نشدم.
    این اواخر از دوستان 38 شغله کسی ریمدیکال نگرفته بود! گرفته بود؟!!
    نظرتون چیه؟!
    CIO: 7 Dec, 2009..........MED: 27 Dec, 2013..........Updats Recived: 12 Feb, 2014.........NOC: 9212

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Old Westbury

من هم تجربه مصاحبه 3 ساعته را در یک روز قبل از سال تحول 94 در آنکارا تماما به زبان انگلیسیداشتم.آخرمصاحبه فهمیدم که جایی که کارمی کنم جزء شرکتهای تحریمی است اما این را هم گفت افراد مانند شما واجد شرایط هستید ولی بدلیل مسائل امنیتی ما درخواست مصاحبه کردم که بعنوعی مطمئن بشویم شما برای جاسوسی به کشور ما مهاجرت نمی کنید. وقتی پرسیدم چه وقت نتیجه مصاحبه را میگوییددرجواب گفت دوالی سه ماه دیگر که همزمان ما درخواست آپدیت میگنند واگر جوابی تا آن موقع دریافت نگردید نامه پیگیری بما بزنید.
    دوستان لطفا تجربه خود را درمیان بگذارید . این پروسه حداکثرتا چه مدت ادامه دارد؟ یادم می آیدمصاحبه کننده بمن گفت کار شما دیگر تمام شده و باید منتظر جواب و فعالیت از طرف ما بشوید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Old Westbury

من هم تجربه مصاحبه 3 ساعته را در یک روز قبل از سال تحول 94 در آنکارا تماما به زبان انگلیسیداشتم.آخرمصاحبه فهمیدم که جایی که کارمی کنم جزء شرکتهای تحریمی است اما این را هم گفت افراد مانند شما واجد شرایط هستید ولی بدلیل مسائل امنیتی ما درخواست مصاحبه کردم که بعنوعی مطمئن بشویم شما برای جاسوسی به کشور ما مهاجرت نمی کنید. وقتی پرسیدم چه وقت نتیجه مصاحبه را میگوییددرجواب گفت دوالی سه ماه دیگر که همزمان ما درخواست آپدیت میگنند واگر جوابی تا آن موقع دریافت نگردید نامه پیگیری بما بزنید.
    دوستان لطفا تجربه خود را درمیان بگذارید . این پروسه حداکثرتا چه مدت ادامه دارد؟ یادم می آیدمصاحبه کننده بمن گفت کار شما دیگر تمام شده و باید منتظر جواب و فعالیت از طرف ما بشوید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط BETA2009 نمایش پست ها
    براي مصاحبه آماده باشيد، تمام مداركتون و هر چيز ديگه كه به درد ميخوره ببرين و آمادگي داشته باشين تا از يكساعت تا سه ساعت ونيم مصاحبه طول بكشه، از دوران تحصيل تا آخرين روزهاي كاري رو ميپرسن و مي تونيد دو لينك ي كه خيلي قبل تر گذاشتم ببينيد شركتي كه توش كار مي كردين تحريميه يا نه.
    من كه رفتم نميدونستم كه يكي از شركت هام تحريميه، يه شركت مشاور ساختموني خصوصي و تحريم كردن، كلا ٢٠ تا نيرو نداشت !!!!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)