نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 608 از 805 نخستنخست ... 108508558598599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618658708 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,071 تا 6,080 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    بچه ها سوال مهم دارم
    من میخام برم دبی پس یابد location رو بزنم UAE-Dubai دیگه؟
    آخه من از یه آژانس شنیدم واسه دانشجویی باید بریم ابوظبی؟!
    توروخدا کمک کنین گیج شدن
    نه دوبی رو باید بزنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط faribazin نمایش پست ها
    سلام
    تاریخ ورود i20 من،22/8 زده شده. از طرفی تو ادمیشن لتر زده برای دورهای زبان نباید دیرتر از 23 جولای برسید،حتما برای TA باید این دوره رو بگذرونم. حالا اون قسمت که تاریخ ورود رو خواسته حتما باید 22جولای رو انتخاب کنم؟ نمیشه تاریخ زودتر از این رو زد؟؟
    از یک ماه قبل از تاریخ I-20 تا سه روز بعد از اون اجازه ورود دارید. پس تاریخی که توی این بازه مایل هستید وارد بشید رو بزنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط a1b2 نمایش پست ها
    من Person/Entity Paying for Your Trip خانواده زدم با اینکه فول فاندم. می دونم که باید دانشگاه می زدم خلاصه ریسک می کنم می رم سفارت بعدش نتیجه را به دوستان می گم. تقصیر خودشون که مبهم نوشتن باید ریسک کردن از جایی شروع کرد
    من از خودشون سوال کردم که منظور از این سوال چیه! کل دوران تحصیل یا فقط بلیط، گفتن هر کسی اون چیزی که فکر میکنه جواب بده و اگر موردی بود خود آفیسر توی مصاحبه می پرسه.

Junior Member

سلام. من حین تحصیلم در ارشد یک جا کار تمام وقت می‌کردم و بیشتر از یک سال سابقه بیمه هم دارم. الآن هم هنوز کار می‌کنم و هنوز دفاع هم نکردم. تو قسمت primary occupation باید بزنم student? و خوب محل کارم رو کجا بزنم؟
    اون قسمتی که باید کارهای قبلی یا تحصیلات رو بزنیم دقیقاً باید از چه مقطعی زده بشه؟ من فقط تحصیلات دانشگاهی رو زدم ولی الآن می بینم که گفتن باید راهنمایی و دبیرستان رو هم زد. دبیرستان و پیش دانشگاهی هم جدا باید زده بشن؟
    من قبلا یه ds-160 هم پر کردم که یه جاهاییش اشتباه داشته. قبلی رو برای دوبی پر کردم و الآن می خوام یکی دیگه برای دوبی پر کنم. دردسر نمی شه؟

Junior Member

سلام
    من سوال primary occupation رو unemployed زدم ولی برای توضیحاتش نمیدونم چی بنویسم. من پارسال تابستون فارغ التحصیل شدم و بعدش بدون کنکور دانشگاه خودمون ارشد خوندم حالا با توجه به اینکه بعد گرفتن ویزا میخام انصراف بدم اینو باید بگم؟ تو این مدت برای تافل و جی ار ای هم میخوندم و کارای اپلای رو هم انجام میدادم.
    سوال intended length of stay in US رو چی جواب بدم برای مستر با تز (مکانیک) ؟هنوز I20 به دستم نرسیده.بعدا دردسر میشه اگه اشتباه جواب بدم؟
    ممنون

Junior Member

دوستان عزیز لطفا سوال من را هم جواب بدید. خیلی ممنون.
    گپ تحصیلی چند ساله قبل از ورود به دانشگاه را (اگر شغل غیر حساس و بدون سابقه بیمه بوده باشد) باید در سوابق کاری فرم DS-160 قید کنیم؟ البته شغلی که بنده در اون دوران داشتم با رشته ای که بعد در دانشگاه خوندم مرتبط نبود.
    اگر نیازی به ذکرش در فرم نیست لطفا بفرمایید آیا آفیسر در سفارت نمیپرسه اگر در آن دوران شغلی داشتی چرا در فرم DS-160 عنوان نکردی؟
    عزیزان تو را خدا لطف بفرمایید پاسخ مطمئن بدید. خوشبختانه اینجا همه دوستان بسیار عزیز قصد کمک به یکدیگر دارند ولی باید هممون به این نکته خیلی دقت کنیم که پاسخهای ما در آینده دوستانمون تاثیر گذار خواهند بود چون دوستان طبق راهنماییهای ما عمل خواهند کرد. واقعا از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم و برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط emm نمایش پست ها
    سلام
    من سوال primary occupation رو unemployed زدم ولی برای توضیحاتش نمیدونم چی بنویسم. من پارسال تابستون فارغ التحصیل شدم و بعدش بدون کنکور دانشگاه خودمون ارشد خوندم حالا با توجه به اینکه بعد گرفتن ویزا میخام انصراف بدم اینو باید بگم؟ تو این مدت برای تافل و جی ار ای هم میخوندم و کارای اپلای رو هم انجام میدادم.
    سوال intended length of stay in US رو چی جواب بدم برای مستر با تز (مکانیک) ؟هنوز I20 به دستم نرسیده.بعدا دردسر میشه اگه اشتباه جواب بدم؟
    ممنون
    برای قسمتی که unemployed زدید بنویسید i have not looked for a a job. I would like to continue my studies. از انصراف توی فرم حرفی نزنید.
    length of studies برای مستر اکثرا دو سال هست. وی در بعضی موارد بیشتر یا کمتر هست. برای همین بهتر هست از روی i-20 بنیسید. لازم هم نیست منتظر i-20 بمونیدبگید اسکنش رو براتون بفرستند.

نقل قول نوشته اصلی توسط asylum نمایش پست ها
    دوستان عزیز لطفا سوال من را هم جواب بدید. خیلی ممنون.
    گپ تحصیلی چند ساله قبل از ورود به دانشگاه را (اگر شغل غیر حساس و بدون سابقه بیمه بوده باشد) باید در سوابق کاری فرم DS-160 قید کنیم؟ البته شغلی که بنده در اون دوران داشتم با رشته ای که بعد در دانشگاه خوندم مرتبط نبود.
    اگر نیازی به ذکرش در فرم نیست لطفا بفرمایید آیا آفیسر در سفارت نمیپرسه اگر در آن دوران شغلی داشتی چرا در فرم DS-160 عنوان نکردی؟
    عزیزان تو را خدا لطف بفرمایید پاسخ مطمئن بدید. خوشبختانه اینجا همه دوستان بسیار عزیز قصد کمک به یکدیگر دارند ولی باید هممون به این نکته خیلی دقت کنیم که پاسخهای ما در آینده دوستانمون تاثیر گذار خواهند بود چون دوستان طبق راهنماییهای ما عمل خواهند کرد. واقعا از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم و برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.
    توی فرم در مورد employment پرسیده! employment هم یعنی استخدام رسمی. اگر استخدام رسمی نبودید ننویسید. ولی اگردر سفارت در این موارد سوال کردند حتما بگید که employed نبوده اید ولی مشغول به کار بودید. و به صورت غیر رسمی کار میکردید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mynorton نمایش پست ها
    برای قسمتی که unemployed زدید بنویسید i have not looked for a a job. I would like to continue my studies. از انصراف توی فرم حرفی نزنید.
    length of studies برای مستر اکثرا دو سال هست. وی در بعضی موارد بیشتر یا کمتر هست. برای همین بهتر هست از روی i-20 بنیسید. لازم هم نیست منتظر i-20 بمونیدبگید اسکنش رو براتون بفرستند.
    خیلی ممنون از جوابتون
    گفتن نمیتونن اسکنشو بفرستن فقط sevis number رو فرستادن. توسایت دانشگاه نوشته 18-24 ماه.حالا اگه الان با همین دوسال پرکنم و وقت سفارت بگیرم و بعدا اگه دیدم با I20 فرق داره میشه یه ds160 دیگه پر کنم؟ میشه کدشو با قبلی بعد از وقت گرفتن جایگزین کرد؟
    متشکرم

بله میشه. اما شما صفحه DS 160 پر کنید. شماره که بهتون داد وقت بگیرید. تا یه ماه می تونید پرش کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط emm نمایش پست ها
    خیلی ممنون از جوابتون
    گفتن نمیتونن اسکنشو بفرستن فقط sevis number رو فرستادن. توسایت دانشگاه نوشته 18-24 ماه.حالا اگه الان با همین دوسال پرکنم و وقت سفارت بگیرم و بعدا اگه دیدم با I20 فرق داره میشه یه ds160 دیگه پر کنم؟ میشه کدشو با قبلی بعد از وقت گرفتن جایگزین کرد؟
    متشکرم
    The difficult roads often lead to beautiful destinations

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)