نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 610 از 805 نخستنخست ... 110510560600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620660710 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,091 تا 6,100 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Mary89 نمایش پست ها
    سلام،يكي لطفا كمك كنه،من وقتي فرمهاي خودم و همسرم و پر ميكردم نوع پاسپورتامون رو official زدم و سابميتم كردم، حالا بايد چي كار كنم؟ اشتباه بوده ظاهرا
    مشکل حادی نیست. به سفارت مربوطه ایمیل بزنید و بگید که در فرم DS-160 در Passport section برای شما Passport/Travel Document Type رو از Official به Regular تغییر بدهند. اطلاعات کافی هم در ایمیل مربوطه بدین از جمله بار کد فرم DS-160 رو فراموش نکنید.

سلام دوستان عزیز

در قسمت Monthly Income in Local Currency (if employed) من میخواهم بزنم 14 میلیون ریال، اما همش ارور میده که عدد باید بین صفر تا نه باشه، میشه لطفا راهنماییم کنید چی باید بزنم؟ آخه درامد چه طوری میشه بین صفر تا نه باشه؟
    خیلی ممنون از شما

نسخه فارسی فرم DS-160:
    http://mashregh-zamin.com/wp-content...160-Farsi.xlsx

نقل قول نوشته اصلی توسط saman_goodboy نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

در قسمت Monthly Income in Local Currency (if employed) من میخواهم بزنم 14 میلیون ریال، اما همش ارور میده که عدد باید بین صفر تا نه باشه، میشه لطفا راهنماییم کنید چی باید بزنم؟ آخه درامد چه طوری میشه بین صفر تا نه باشه؟
    خیلی ممنون از شما
    یعنی 14000000 زدین خطا داد؟! اگه بزنید 14 میلیون ریال که قاعدتا باید خطا بده!

سلام دوستان
    من درجه سربازیم رزمدار یکم بود و طبق این پست
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...B1%D9%86%D8%B3
    فرم DS160 رو پر کردم و نوشتم Command Sergeant Major. اما الان که کارتم رو دادم ترجمه رجه رو واسم نوشته 1st Martial Combatant .من MRV FEE رو پرداخت کردم ولی هنوز وقت سفارت نگرفتم، به نظرتون یه DS دیگه پر کنم و درجه رو درست مطابق ترجمه بنویسم یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط malahhoo نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من درجه سربازیم رزمدار یکم بود و طبق این پست
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...B1%D9%86%D8%B3
    فرم DS160 رو پر کردم و نوشتم Command Sergeant Major. اما الان که کارتم رو دادم ترجمه رجه رو واسم نوشته 1st Martial Combatant .من MRV FEE رو پرداخت کردم ولی هنوز وقت سفارت نگرفتم، به نظرتون یه DS دیگه پر کنم و درجه رو درست مطابق ترجمه بنویسم یا نه؟
    باید به مترجم تو دارالترجمه پیشنهاد میکردین این لغت رو بنویسه اما حالا که گذشته و به نظر من چیز مهمی نیست چون آفیسر معمولا به اصل کارت پایان خدمت نگاه میکنه و اونقدر خبره هست که از رو کارت میفهمه درجه و جایی (س، ارتش و ....) که خدمت کردی رو (ترجمه ای که کرده غلط نیست! صحیح نیست!! )

Junior Member

سلام دوستان دوتا سوال داشتم در مورد فورم. فقط میخواستم مطمئن شم
    1- جایی که در مورد خدمت سربازی میپرسه، من که معافیت کفالت بودم باید جواب دادم سربازی نرفتم؟
    2- در فسمت آخر پرسشنامه مشخصات دو نفر رو میخواد، می خواستم مطمدن شم که نباید از فامیل نوشت و من اطلاعات دو تا از دوستانم رو دارم مینویسم. آیا درسته؟
    عذرخواهی میکنم اگر سوالات پیش پا افتادهه به نظر میاد ولی خوب اونقدر دیگه بخاطر تجربیات دوستان چشمم ترسیده که گفتم شبهه ای که دارم بر طرف شه.

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_safary نمایش پست ها
    سلام دوستان دوتا سوال داشتم در مورد فورم. فقط میخواستم مطمئن شم
    1- جایی که در مورد خدمت سربازی میپرسه، من که معافیت کفالت بودم باید جواب دادم سربازی نرفتم؟
    2- در فسمت آخر پرسشنامه مشخصات دو نفر رو میخواد، می خواستم مطمدن شم که نباید از فامیل نوشت و من اطلاعات دو تا از دوستانم رو دارم مینویسم. آیا درسته؟
    عذرخواهی میکنم اگر سوالات پیش پا افتادهه به نظر میاد ولی خوب اونقدر دیگه بخاطر تجربیات دوستان چشمم ترسیده که گفتم شبهه ای که دارم بر طرف شه.
    شبهه رو خوب اومدی حاج آقا!
    در باب شبهه ی شماره 1: خیر شما نیازی نیست چیزی بنویسید و جایی مثلا بنویسید که معافیت دارید.
    و در باب شبهه ی شماره 2: بله کاملا درست دارید میرید همین فرمون رو برید!
    خوشحالیم که بحمداله شبهه‌ای از شبَهات عزیزان رو پاسخ دادیم

سلام دوستای عزیز
    امکانش هست من یه عکس قدیمی که برا پاسپورتمم هست و آپلود کنم و با خودم عکس جدید و ببرم سفارت روز مصاحبه؟ مشکلی که پیش نمیاد؟

سلام،
    من فرم DS 160 ام سابمیت کردم ولی یادم دانشگاه فعلیم توش بزنم (توی قسمت کار زدم ولی توی قسمت Education نه). به نظرتون باید چه کار کنم. ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)