لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام
تو فرم DS سابقه کارو زدم research and development in bitumen lab، من در شرکت بازرگانی قیر کار میکنم. بنظرتون این قسمتو پاک کنم از فرم؟ نگرانشم نکنه ریجکت شم بخاطر سابقه کار نفتی.
مرسی
سلام دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین
من فرم DS160 و پر کردم و سفارتو آنکارا زدم، الان اگه بخوام تغییرش بدم و از دبی وقت بگیرم چیکار باید بکنم؟
طبق حرفی که خوده سایت DS-160 زده شما میتونید با بارکد فرم DS-160ی که برای شهر X سابمیت کردین تشریف ببرید شهر Y برای مصاحبه.
متن:
What happens to my DS-160 if I select a U.S. Embassy or Consulate where I will be applying for my visa, but end up making an interview appointment instead at another U.S. Embassy or Consulate?
The Embassy or Consulate at which you actually apply should be able to access your form using the barcode on your DS-160 confirmation page, which you must bring to the visa interview. For example, a business traveler intends to apply for his visa at the U.S. Embassy in City X, so he selects City X as the location where he will submit his application when he completes his DS-160. He then has an urgent reason to travel to City Y on business. Because there is a U.S. Consulate in City Y, he schedules an appointment for a visa interview there, using the barcode from his completed DS-160 application for appointment scheduling. The U.S. Consulate in City Y is able to accept his DS-160 even though it lists the U.S. Embassy in City X as the location where he originally intended to submit his application.
منبع:
لینک:
http://travel.state.gov/content/visa...questions.html
لینک صفحه اصلی (گوشه سمت راست روی FAQs بکلیکید!)
https://ceac.state.gov/genniv/
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
مرسی از جوابتون، من وقت هم گرفتم متاسفانه، فقط نمیشه که یه فرم جدید پر کنم و بارکد قدیمی رو با جدیده عوض کنم؟ مشکلی پیش میاد؟
خیر مشکلی نداره.
روش خود من این بود: من خودم عکس جدید نداشتم تو خونه برا همین با دوربین Canon کامپکت معمولی (SX220) یه عکس گرفتم (الان ماشالا همه یه دوربین 16مگاپیکسلی تو جیبشون دارن!) بعد با فوتوشاپ cropش کردم و سایه ای که ازم رو دیوار پشت سرم افتاده بود رو برداشتم (دیگه هیچ روتوشی نکردم چون نباید عکس روتوش شده باشه) و زدم رفت هیشکیم هیچی نگفت!![]()
![]()
سلام دوستان، ممنونم از وقتی که برای پاسخ دادن صرف میکنید. بنظرتون TA بودن سابقه کار محسوب میشه؟ یعنی تو DS در پاسخ "were you previously employed" بنویسم؟ در جواب به "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social or charitable organization" چطور؟
سلام دوستان عزیز
من یه راهنمایی فوری نیاز دارم برای پر کردن فرم DS
من لیسانس برق دارم و گپ تحصیلی دارم و الان ادمیشن گرفتم برای مستر طراحی روشنایی در FINE ART ....
یه قسمت PRIMARY OCCUPATION ---- صادقانه نوشتم ---NOT EMPLOYED
توضیحاتشم نوشتم
I STUDY ENGLISH SPECIALLY FOR TOEFL AND ATTENDING TO ART CLASSES. AS I APPLIED FOR MASTER LIGHTING DESIGN, I SHOULD STUDY LIGHTING DESIGN 'S
BOOKS OF BACHELOR TOO. SO I HAVE NOT ENOUGH TIME TO WORK.
به نظرتون کار درستی ؟ یا یه شغلی بزنم مثل ARTIST OR TUTOR ??
ممنون میشم راهنماییم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)