نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 611 از 805 نخستنخست ... 111511561601602603604605606607608609610611612613614615616617618619620621661711 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,101 تا 6,110 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkanb1987 نمایش پست ها
    سلام،
    من فرم DS 160 ام سابمیت کردم ولی یادم دانشگاه فعلیم توش بزنم (توی قسمت کار زدم ولی توی قسمت Education نه). به نظرتون باید چه کار کنم. ممنون
    نمیدونم وقت گرفتید یا نه ولی چرا روزه شک دار بگیرید؟ یکی دیگه سابمیت کنید

Junior Member

سلام
    تو فرم DS سابقه کارو زدم research and development in bitumen lab، من در شرکت بازرگانی قیر کار میکنم. بنظرتون این قسمتو پاک کنم از فرم؟ نگرانشم نکنه ریجکت شم بخاطر سابقه کار نفتی.
    مرسی

سلام دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین
    من فرم DS160 و پر کردم و سفارتو آنکارا زدم، الان اگه بخوام تغییرش بدم و از دبی وقت بگیرم چیکار باید بکنم؟

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط anahita_mk11 نمایش پست ها
    سلام دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین
    من فرم DS160 و پر کردم و سفارتو آنکارا زدم، الان اگه بخوام تغییرش بدم و از دبی وقت بگیرم چیکار باید بکنم؟
    طبق حرفی که خوده سایت DS-160 زده شما میتونید با بارکد فرم DS-160ی که برای شهر X سابمیت کردین تشریف ببرید شهر Y برای مصاحبه.

متن:
    What happens to my DS-160 if I select a U.S. Embassy or Consulate where I will be applying for my visa, but end up making an interview appointment instead at another U.S. Embassy or Consulate?
    The Embassy or Consulate at which you actually apply should be able to access your form using the barcode on your DS-160 confirmation page, which you must bring to the visa interview. For example, a business traveler intends to apply for his visa at the U.S. Embassy in City X, so he selects City X as the location where he will submit his application when he completes his DS-160. He then has an urgent reason to travel to City Y on business. Because there is a U.S. Consulate in City Y, he schedules an appointment for a visa interview there, using the barcode from his completed DS-160 application for appointment scheduling. The U.S. Consulate in City Y is able to accept his DS-160 even though it lists the U.S. Embassy in City X as the location where he originally intended to submit his application.

منبع:
    لینک:
    http://travel.state.gov/content/visa...questions.html

لینک صفحه اصلی (گوشه سمت راست روی FAQs بکلیکید!)
    https://ceac.state.gov/genniv/

نقل قول نوشته اصلی توسط mdavari نمایش پست ها
    سلام
    تو فرم DS سابقه کارو زدم research and development in bitumen lab، من در شرکت بازرگانی قیر کار میکنم. بنظرتون این قسمتو پاک کنم از فرم؟ نگرانشم نکنه ریجکت شم بخاطر سابقه کار نفتی.
    مرسی
    اگه DS-160 رو سابمیت کردین و وقت هم گرفتین با بارکدش که هیچی.
    اگه DS-160 رو سابمیت کردین و وقت نگرفتین باهاش. یه DS-160 دیگه پر کنید و ننویسیدش.

Junior Member

مرسی از جوابتون، من وقت هم گرفتم متاسفانه، فقط نمیشه که یه فرم جدید پر کنم و بارکد قدیمی رو با جدیده عوض کنم؟ مشکلی پیش میاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahin92 نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیز
    امکانش هست من یه عکس قدیمی که برا پاسپورتمم هست و آپلود کنم و با خودم عکس جدید و ببرم سفارت روز مصاحبه؟ مشکلی که پیش نمیاد؟
    خیر مشکلی نداره.
    روش خود من این بود: من خودم عکس جدید نداشتم تو خونه برا همین با دوربین Canon کامپکت معمولی (SX220) یه عکس گرفتم (الان ماشالا همه یه دوربین 16مگاپیکسلی تو جیبشون دارن!) بعد با فوتوشاپ cropش کردم و سایه ای که ازم رو دیوار پشت سرم افتاده بود رو برداشتم (دیگه هیچ روتوشی نکردم چون نباید عکس روتوش شده باشه) و زدم رفت هیشکیم هیچی نگفت!

نقل قول نوشته اصلی توسط mdavari نمایش پست ها
    مرسی از جوابتون، من وقت هم گرفتم متاسفانه، فقط نمیشه که یه فرم جدید پر کنم و بارکد قدیمی رو با جدیده عوض کنم؟ مشکلی پیش میاد؟
    وقتی وقت گرفته باشید که دیگه نمیشه بارکد رو عوض کرد!
    بیخیال شید پس و مثبت فکر کنید. خیلی حساسیت به خرج ندین و با اعتماد به نفس برید برا مصاحبه.

Junior Member amjadi1 آواتار ها

سلام دوستان، ممنونم از وقتی که برای پاسخ دادن صرف میکنید. بنظرتون TA بودن سابقه کار محسوب میشه؟ یعنی تو DS در پاسخ "were you previously employed" بنویسم؟ در جواب به "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social or charitable organization" چطور؟

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    من یه راهنمایی فوری نیاز دارم برای پر کردن فرم DS
    من لیسانس برق دارم و گپ تحصیلی دارم و الان ادمیشن گرفتم برای مستر طراحی روشنایی در FINE ART ....
    یه قسمت PRIMARY OCCUPATION ---- صادقانه نوشتم ---NOT EMPLOYED
    توضیحاتشم نوشتم
    I STUDY ENGLISH SPECIALLY FOR TOEFL AND ATTENDING TO ART CLASSES. AS I APPLIED FOR MASTER LIGHTING DESIGN, I SHOULD STUDY LIGHTING DESIGN 'S
    BOOKS OF BACHELOR TOO. SO I HAVE NOT ENOUGH TIME TO WORK.

به نظرتون کار درستی ؟ یا یه شغلی بزنم مثل ARTIST OR TUTOR ??
    ممنون میشم راهنماییم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)