تاپیک مربوط به تولیمو خیلی غیر فعال هست و کسی اصولا اطلاعات خاصی راجع به آزمون نداره در حالی که شاید خیلیا خیلی سوال داشته باشند. من خودم قبل آزمون خیلی سرچ کردم اما اطلاعات خیلی کم بود. بنابراین تصمیم گرفتم تجربیاتمو با دوستان در میان بذارم شاید به درد کسی بخوره!!از ثبت نام شروع میکنم!ثبت نام از طریق سایت سنجش انجام میشه و هزینش 31500تومنبود ولی الان 44000 تومن شده! تا 17 روز قبل از آزمون امکان ثبت نام هست. بعد از ثبت نام تا قبل از آزمون یک کارت ورود به جلسه صادر میشه که اونو میگیرید. شروع فرآیند آزمون از ساعت 8.30 صبحه و آزمون حدودا ساعت 9 شروع میشه. اول رایتینگ هست که یه برگه است که سوال روی اون نوشته شده و 30 دقیقه زمان دارید متن رو بنویسید. بعد ازون دفترچه سوالات رو میدن. قسمت اول سوالات گرامر و استراکچر هست سطح سوالات زیاد بالا نیست به نظر من سخت نمیومد اما به سطح زبان هرکس بستگی داره قسمت بعدب ریدینگ هستش که ریدینگهای فوق العاده بلند و گاها خیلی تخصصی هست که یه ذره زمانبر هستش ومفاهیم تخصصی توش مطرح میشه مثلا توی آزمون من راجع به دوره های زمین شناسی و مزوزوییک سنوزوییک اینا بود که یه ذره غیر ملموسه و طول میکشه آدم بخواد متنو متوجه بشه در مورد لیسنینگ هم باید بگم که به نظرم به شدت به محل آزمون بستگی داره من محل آزمونم دانشگاه تبریز بود و کیفیت صدا به شدت افتضاح!! لیسنینگ ها به صورت شورت و لانگ بود. شورت ها مثلا دو نفر مکالمه میکردن و در انتها یه سوالی مطرح میشد راجع به مکالمه. لانگ ها هم که یک لکچر یا لانگ کانورسیشن بین دو نفر بود که از بلند گو پخش میشد و بعد ازش سوال میپرسید. کیفیت صدا خیلی بد و نامفهوم بود به طوری که حتی اگه به فارسی هم بود متوجه شدنش سخت بود چه برسه به انگلیسی!!!من به شخصه اصلا برای آزمون نخوندم و بدون آمادگی رفتم سر جلسه و فقط گرامر کتاب انگلیسی آزمون دکتری رضا خیر آبادی انتشارات خانه فرهنگ رو یه مرور کردم ولی برای ریدینگ یا لیسنینگ هیچ مطالعه یا تمرینی نداشتم.ولی با توجه به مقایسه ای که انجام دادم بین آزمونی که من دادم و سایر آزمونهای که دوستانم دادن مثه msrtوmcheتولیمو از همه نظر به صرفه تره هم اینکه ارزونتره هم اینکه تعداد سوالات بیشتره و امتیاز گرفتن به نظرم راحتتره. یه نکته دیگه این که امتیاز منفی نداره سوالا پس سعی کنید همه رو جواب بدید!! من آزمون رو 30 بهمن دادم ونتایج دقیقا 20 اسفند روس سایت اومد. زمان ثبت نام هم سعی کنید آدرس دقیق بدید چون گواهی مدرک به آدرسون پست میشه! گواهی مدرک هم 20 فرودین به دستم رسید.امیدوارم این تجربیات به دردتون بخوره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)