من آخرین حرفم رو رک بزنم ٬البته دلیل اینهمه نظر دادن من اینه که من نمیخام چند سال دیگه شما بجای من این حرفا رو به کسی بزنی٬ البته من خود دیپلمم ریاضیه و به هیچ عنوان با خود پزشکی مشکل ندارم ٬ با 290 واحدی که پاس کردم زندگی کردم ٬ کندن از این رشته دقیقن مثه اینه که بچه کسی رو ازش جدا کنی ٬ ولی وقتی نمیشه ادامه داد و ادامه دادنش جز ضرر چیزی نیست ٬ پس باید بکنی.
مسله نوع انتخاب شماست که کلن روش انتخابتون و مبنای انتخاب کردنتون غلطه.
پیشنهاد هایی که در مورد رفتن سر کلاس ها و از نزدیک دیدن شرایط به شما شده کاملن پیشنهادهای بجایی هستن.
اگر گسی رو دارین که اینکارو براتون بکنه ٬ حتمن برید بشینید تو کتابخونه یه بیمارستانی یا دانشکده ای و حجم مطالب رو ببینید ٬ حتی همون مطالب ضروری ٬ نمیگم در حد یه دانشجوی استریت.
یه شب تا صبح تو یه اورژانش یه بیمارستانی مخصوصن آخر هفته وایسین و ببینید از نزدک همه چیرو.
یه شب تا صبح تو به پاویون بخابید و ببینید چند بار باید تا صبح سر مریض بری حتی برای مسایل شاید ناچیز.
دیگه من رفتار گند برخی پرستارها و اینکه بعضی آدم ها ممکنه کلن سادیسم داشته باشن و برخورد های مهربانانه !!!! رزیدنت های مهترم مخصوصن وقتی حتی نمی دونه چه مریضی رو باید بستری کنه یا نکنه و اینکه ساعت 12 شب بالا سر مریض میاد راند میذاره !!! یا برخورد های خیلی محترمانه بعضی اساتید که متاسفانه قدرت درک این رو ندارن که مشکلات یه شبه سیستم -بهداشتی ٬ درمانی به من دانشجو ربطی نداره و نبایدمشکلاتش با این سیستم رو به من دانشجو منتقل کنه.... من اینهارو هم فاکتور میگیرم..!!
البته مشخصه که همه چی نمی تونه فقط بد باشه ٬ ولی من دارم راجع به نسبت بد و خوب شرایط صحبت می کنم.
سیستم بهداشتی درمانی این ممکلت رو نظامی ها ایجاد کردن و دلیل اینهمه دیسیپلین بازی ها ی بی محتوا که ذهن آدم رو آزار میده و دایم آدم رو با تناقض ها مواجه میکنه ٬ همینه.
بله همه جای دنیا آموزش پزشکی برای خودش دیسپلین خاصی داره ٬ولی هیج جا کسی به خودش حق نمیده لنگ ظهر بیاد تو بخش و بگه چرا شمای دانشجو صبح 15 دقیقه دیر اومدی..!!
از همه زودتر از بخش بره بیرون ٬بعد شما رو تا ساعت 2 بعد ازظهر نگه داره..!!
همه اینها بنظر پیش پا افتاده میاد و بی اهمیت ٬ ولی باهم که جمع میشن ٬ چیز جالبی از کار در نمیاد.
شیه سیستم آموزشی این مملکت !! استاد محوره نه دانشجو محور ٬برای همینه بجای اینکه اساتید محترم پلکانی برای پیشرفت دانشجو باشن ٬ دانشجو باید مایه پیشرفت استاد بشه...!!
وقتی شما وارد سیستم بهداشتی درمانی میشی ٬ اونوقت این مسله کلن آزار دهنده تر از اونی میشه که تو بقیه رشته ها می بینی ٬که البته این مشکلات رو همه دانشجو ها تو هر رشته ای دارن.
باز هم میگم دلایل شما برای همچین تغییری اصلن منطقی نیست ٬ اینکه به شما سخت ویزا میدن ٬ یا اینکه چون با مدرک پزشکی محیط کاری بهتری خاهید داشت ٬ که اگه اینرو به هر کسی دیگه بگید ٬ جوابی رو که انتظار دارید نمی گیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)