نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 621 از 805 نخستنخست ... 121521571611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631671721 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,201 تا 6,210 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

با سلام خدمت دوستان
    من بلافاصله بعد از فوق رفتم خدمت و بعد از خدمت هم یک سال برای تافل و جی ار ای می خوندم. آیا خدمت گپ تحصیلی حساب می شه؟
    و اینکه توی قسمتی که primary occupation رو می خواد من تقریبا 4 ساله که راهنمای تور هستم ولی سابقه بیمه برام رد نشده و کارم غیر رسمی بوده، تقریبا 10 سال هم هست که تدریس موسیقی می کنم، این کارها رو هم در طول تحصیل و هم در طول خدمت انجام می دادم. از اون آموزشگاه موسیقی تونستم نامه بگیرم ولی از شرکت توریستی بعید می دونم که همچین نامه ای بده. به نظرتون موقع مصاحبه مدارک اشتغال به کار می خواد سفارت ؟ من اگر توی فرم فقط آدرس شرکت و اینا رو بنویسم اوکی؟
    ممنون از راهنماییتون

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Sharang نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من بلافاصله بعد از فوق رفتم خدمت و بعد از خدمت هم یک سال برای تافل و جی ار ای می خوندم. آیا خدمت گپ تحصیلی حساب می شه؟
    و اینکه توی قسمتی که primary occupation رو می خواد من تقریبا 4 ساله که راهنمای تور هستم ولی سابقه بیمه برام رد نشده و کارم غیر رسمی بوده، تقریبا 10 سال هم هست که تدریس موسیقی می کنم، این کارها رو هم در طول تحصیل و هم در طول خدمت انجام می دادم. از اون آموزشگاه موسیقی تونستم نامه بگیرم ولی از شرکت توریستی بعید می دونم که همچین نامه ای بده. به نظرتون موقع مصاحبه مدارک اشتغال به کار می خواد سفارت ؟ من اگر توی فرم فقط آدرس شرکت و اینا رو بنویسم اوکی؟
    ممنون از راهنماییتون
    سوال: من بلافاصله بعد از فوق رفتم خدمت و بعد از خدمت هم یک سال برای تافل و جی ار ای می خوندم. آیا خدمت گپ تحصیلی حساب می شه؟
    جواب: خیر

سوال: از اون آموزشگاه موسیقی تونستم نامه بگیرم ولی از شرکت توریستی بعید می دونم که همچین نامه ای بده. به نظرتون موقع مصاحبه مدارک اشتغال به کار می خواد سفارت ؟
    جواب: شما موقع مصاحبه هرچی بگی ازت می پذیرن و لازم نیست هیییییییییییچ نامه ای برای اثبات ادعات در انجام شغلت ارایه بدی. اون نامه آموزشگاه هم اصلا لازم نیست. نامه شرکت توریستی هم لازم نیست. من جای شما بودم فقط همون راهنمای تور رو می‌نوشتم (چون به زبان خوندن هم ربط داره) و حدود دو سال هم ذکر میکردم یا یک سال چون بقیه ش درگیر خدمت و آمادگی برای زبان و اینا بودم. اونم فقط برای خالی نبودن عریضه می نویسم که نشون بدم من یه شغلی به هر حال در کشور دارم و آس و پاس نیستم و لاقل یه tie به سرزمینم وجود داره. بازم میگم دنبال گرفتن مدرک شغلی برای سفارت نمیاد باشی شما همونکه بگی کار کردی یعنی کار کردی و از نظر اونا پذیرفته ست!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1991 نمایش پست ها
    الآن براتون چک کردم. اول میپرسه آیا پدرتون توی US ه ؟ بعد میپرسه آیا مادرتون توی USه ؟ بعد میپرسه آیا Immediate Family دارین ؟ اگه بزنین Yes قسمت Immediate Family رو ، گزینه ی Relationship to you ، همسر ، نامزد ، فرزند و خواهر برادر داره. عکس ها از خود دی-اس-160 هست . موفق باشی.

ببخشید منم یک سوال دارم، یعنی هیچ کجای فرم Ds-160 از ما نمیخواد که اگر عمو یا عمه یا پدر بزرگ سیتیزن در امریکا داریم رو ذکر کنیم؟

عموی من و پدر بزرگم(پدر پدرم) سیتیزن هستن اما مادربزرگ و عمه ام گرین کارت دارن و هنوز سیتیزن نشدن. از این بابت خیلی استرس دارم که مبادا وجود این همه فامیل در امریکا خدایی نکرده باعث ریجکت من بشه

به سوال Have you made specific travel plans? باید چه جوابی داد؟ yes or no? و اینکه گزینه هاش تاریخ ورود و مدت موندنو جای موندن رو میخواد من هنوز I 20 دستم نیومده میشه یه چیزی وارد کرد؟

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sagh نمایش پست ها
    به سوال Have you made specific travel plans? باید چه جوابی داد؟ yes or no? و اینکه گزینه هاش تاریخ ورود و مدت موندنو جای موندن رو میخواد من هنوز I 20 دستم نیومده میشه یه چیزی وارد کرد؟
    من که no زدم اما در اون حالت باز هم یه تاریخ حدودی ازت میخاد. تاریخ حدودی ورودت رو بزن (با یه سرچی تو وب سایت دانشگاه تون میتونی بفهمی که سروع کلاسا از کی هست و اونوقت شما مثلا دو - سه هفته قبل از اون تاریخ رو بزن) مثلا برای من 25آگست بود من زدم 10آگست
    اگه دکترا پذیرش داری بزن 4 سال اگه مستر بزن 2 سال
    البته میتونی تاریخ شروع کلاسا و طول دوره رو به راحتی با ارسال یه ایمیل به منشی دپارتمانتون بپرسی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    من که no زدم اما در اون حالت باز هم یه تاریخ حدودی ازت میخاد. تاریخ حدودی ورودت رو بزن (با یه سرچی تو وب سایت دانشگاه تون میتونی بفهمی که سروع کلاسا از کی هست و اونوقت شما مثلا دو - سه هفته قبل از اون تاریخ رو بزن) مثلا برای من 25آگست بود من زدم 10آگست
    اگه دکترا پذیرش داری بزن 4 سال اگه مستر بزن 2 سال
    البته میتونی تاریخ شروع کلاسا و طول دوره رو به راحتی با ارسال یه ایمیل به منشی دپارتمانتون بپرسی

آقای emeliano ممنون میشم اگر در این مورد که بالاتر هم نوشتم منو راهنمایی کنید
    اینکه آیا هیچ کجای فرم Ds-160 از ما نمیخواد که اگر عمو یا عمه یا پدر بزرگ سیتیزن در امریکا داریم رو ذکر کنیم؟

عموی من و پدر بزرگم(پدر پدرم) سیتیزن هستن اما مادربزرگ و عمه ام گرین کارت دارن و هنوز سیتیزن نشدن. از این بابت خیلی استرس دارم که مبادا وجود این همه فامیل در امریکا خدایی نکرده باعث ریجکت من بشه

در مورد قسمت us point of contact information چی؟ اونم اطلاعات داخل I20 رو میخواد. منشی دپارتمان رو میشه وارد کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط roshaaa نمایش پست ها
    آقای emeliano ممنون میشم اگر در این مورد که بالاتر هم نوشتم منو راهنمایی کنید
    اینکه آیا هیچ کجای فرم Ds-160 از ما نمیخواد که اگر عمو یا عمه یا پدر بزرگ سیتیزن در امریکا داریم رو ذکر کنیم؟

یه جا سوال میکنه که فامیل دارید یا نه. فقط جواب بله و خیر میخواد. وقتی رفتید مصاحبه ممکنه آفیسر ازتون بپرسه که دوست و فامیل توی امریکا داری؟ به نظر من نیازی نیست که همشون رو بگید مثلا بگید بله عموم اونجاست یا اینکه بله پدربزرگم اونجاست. اینکه ممکنه باعث حساسیت کیس شما بشه رو نمیدونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sagh نمایش پست ها
    در مورد قسمت us point of contact information چی؟ اونم اطلاعات داخل I20 رو میخواد. منشی دپارتمان رو میشه وارد کرد؟
    همون مسئول دانشگاه که I-20 شما رو امضا کرده وارد کنید.
    این سوال قبلا هم پاسخ داده شده، بهتره قبل از ایجاد پست جستجو کنید، لطفا اینجا کلیک کنید.

میدونم که اینوباید وارد کرد ولی در حال حاضر I20 به دستم نرسیده ومیخوام DS 160 رو پرکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)