لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
دوست عزیز emeliano خیلی ممنون از راهنماییت. در قسمت branch of service و military specialty چه توضیحی بنویسم. همانطور که گفتم من امریه ایرانخودرو بودم ولی در کارت پایان خدمت که توسط نیروی زمینی ارتش صادر شده درجه ستوان یکم نوشته شده و محل خدمت هم درج نشده.
متشکرم
سلام دوستان ممنون می شم کمکم کنین:
مادر بزرگ من از سال 2006 برای پدرم درخواست ویزا مهاجرتی داد. من اون موقع چون زیر 21 بودم اسمم تو پروندشون هست.حالا من جواب Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services? باید آره یا نه بزنم؟
چون هم مستقیم نبوده و هم اینکه دیگه سنم رد شده و پرونده دیگه شاملم نمی شه
متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم چون خودم معاف بودم و اصلا فرق سرباز صفر و گروهبان و ستوان رو نمیفهمم!ولی اینجا جناب هایزنبرگ اینهارو کامل توضیح داده اند.
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
سلام بچه ها
من امروز متوجه شدم که اسم یکی از استادام که در فرم DS به عنوان contact name داده بودم در یه پروژ حساس مشارکت داشته اسم پروژه رو زیر نوشتم. به نظرتون شانسی واسه ویزا دارم؟ هفته دیگه مصاحبمه
Working in the Environmental Monitoring Project of the Bushehr Nuclear Power Plant as Consultant for the Structural Deformation Monitoring Project in Atomic Energy Organization of Iran (AEOI), Sakht-Iran Co. in Tehran.
دوستان سلام
من هم متوجه یه اشتباهاتی در پر کردن فرم DS-160 برای سفارت دبی شدم. الان اگه بخوام فرمم رو عوض کنم چه طور ممکنه با توجه به اینکه وقت رو گرفتم و فرم سابمیت شده؟
سلام
من هم دقیقا همین سوال رو پرسیدم تو این پست:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1969029
به نظر من هم جناب emeliano درست میگن. ببین به من و شما چه مربوط که اون آدم چی کار کرده. ما فقط داریم میگیم که این بنده خدا اطلاعات ما رو تایید میکنه و اگه سوالی داشتین اینا هستن ، حالا میخواد رئیس القاعده باشه اصلا.
نگاه کنین چه میپرسه:
Additional Point of Contact Information
خب داره میگه اطلاعات تماس. به کلمه contact توجه کن.به نظر من که مشکلی نیست، باز خودتون میدونید( ممکنه این کار اوضاع رو بدتر هم بکنه، و اگه بیان ببین که شما چیا رو تغییر دادین مشکوک بشن که چرا شما عوض کردی ،میگم شاید بیان قبلی رو هم چک کنند ها، باز باعث استرس عمومی نشه اینجا)
ویرایش توسط Seigneur : May 14th, 2015 در ساعت 09:09 PM
سلام
یه فرم دیگه پر میکنی. بعد به سفارت ایمیل میزنی و میگی من چون اینجاش رو اشتباه کردم لطفا این شماره Application Id جدید رو برای من در نظر بگیرین. روز مصاحبه هم تایید این DS جدید رو با خودت میبری. تایید DS قبلی رو هم محض احتیاط میبری و اگه آفیسر گفت که چرا یکی دیگه پر کردی دلیلش رو توضیح میدی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)