نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 625 از 805 نخستنخست ... 125525575615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634635675725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,241 تا 6,250 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    دمت گرم بابت پاسخ
    من حرفم این نیست که دروغ نوشته باشم توی DS.
    من الان حرفم اینه. فرض کن یکی از استادایی که من اسمش رو اونجا نوشتم یه مقاله داده باشه که مثلا چه میدونم در رابطه با نفت باشه یا انرژی هسته ای باشه. (من که عمرانی هستم، این مورده بعیده، ولی خب مثلا گفتم) یه چیزی که یه گیری داشته باشه. منم که بی خبر هستم دیگه. میگم نکنه به خاطر اونا برای من خدای نکرده داستانی پیش بیاد.
    دقیقا میفهمم چی میگی اما به هیچ وجه اینطور نخواهد بود. خیالتون راحت باشه و به امور دیگر زندگانی بپردازید

دوست عزیز emeliano خیلی ممنون از راهنماییت. در قسمت branch of service و military specialty چه توضیحی بنویسم. همانطور که گفتم من امریه ایرانخودرو بودم ولی در کارت پایان خدمت که توسط نیروی زمینی ارتش صادر شده درجه ستوان یکم نوشته شده و محل خدمت هم درج نشده.
    متشکرم

Junior Member

سلام دوستان ممنون می شم کمکم کنین:
    مادر بزرگ من از سال 2006 برای پدرم درخواست ویزا مهاجرتی داد. من اون موقع چون زیر 21 بودم اسمم تو پروندشون هست.حالا من جواب Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services? باید آره یا نه بزنم؟
    چون هم مستقیم نبوده و هم اینکه دیگه سنم رد شده و پرونده دیگه شاملم نمی شه

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rezareza5589 نمایش پست ها
    دوست عزیز emeliano خیلی ممنون از راهنماییت. در قسمت branch of service و military specialty چه توضیحی بنویسم. همانطور که گفتم من امریه ایرانخودرو بودم ولی در کارت پایان خدمت که توسط نیروی زمینی ارتش صادر شده درجه ستوان یکم نوشته شده و محل خدمت هم درج نشده.
    متشکرم
    متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم چون خودم معاف بودم و اصلا فرق سرباز صفر و گروهبان و ستوان رو نمیفهمم! ولی اینجا جناب هایزنبرگ اینهارو کامل توضیح داده اند.

Junior Member

سلام بچه ها
    من امروز متوجه شدم که اسم یکی از استادام که در فرم DS به عنوان contact name داده بودم در یه پروژ حساس مشارکت داشته اسم پروژه رو زیر نوشتم. به نظرتون شانسی واسه ویزا دارم؟ هفته دیگه مصاحبمه
    Working in the Environmental Monitoring Project of the Bushehr Nuclear Power Plant as Consultant for the Structural Deformation Monitoring Project in Atomic Energy Organization of Iran (AEOI), Sakht-Iran Co. in Tehran.

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

دوستان سلام
    من هم متوجه یه اشتباهاتی در پر کردن فرم DS-160 برای سفارت دبی شدم. الان اگه بخوام فرمم رو عوض کنم چه طور ممکنه با توجه به اینکه وقت رو گرفتم و فرم سابمیت شده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط rezareza5589 نمایش پست ها
    متشکرم
    branch of service: Artesh
    military specialty: None
    No words on your "Amrieh" unless officer asks u what you were doing in military service

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من امروز متوجه شدم که اسم یکی از استادام که در فرم DS به عنوان contact name داده بودم در یه پروژ حساس مشارکت داشته اسم پروژه رو زیر نوشتم. به نظرتون شانسی واسه ویزا دارم؟ هفته دیگه مصاحبمه
    Working in the Environmental Monitoring Project of the Bushehr Nuclear Power Plant as Consultant for the Structural Deformation Monitoring Project in Atomic Energy Organization of Iran (AEOI), Sakht-Iran Co. in Tehran.
    سلام
    من هم دقیقا همین سوال رو پرسیدم تو این پست:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1969029
    به نظر من هم جناب emeliano درست میگن. ببین به من و شما چه مربوط که اون آدم چی کار کرده. ما فقط داریم میگیم که این بنده خدا اطلاعات ما رو تایید میکنه و اگه سوالی داشتین اینا هستن ، حالا میخواد رئیس القاعده باشه اصلا.

نگاه کنین چه میپرسه:
    Additional Point of Contact Information

خب داره میگه اطلاعات تماس. به کلمه contact توجه کن.به نظر من که مشکلی نیست، باز خودتون میدونید( ممکنه این کار اوضاع رو بدتر هم بکنه، و اگه بیان ببین که شما چیا رو تغییر دادین مشکوک بشن که چرا شما عوض کردی ،میگم شاید بیان قبلی رو هم چک کنند ها، باز باعث استرس عمومی نشه اینجا)

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط iman7 نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من هم متوجه یه اشتباهاتی در پر کردن فرم DS-160 برای سفارت دبی شدم. الان اگه بخوام فرمم رو عوض کنم چه طور ممکنه با توجه به اینکه وقت رو گرفتم و فرم سابمیت شده؟
    سلام
    یه فرم دیگه پر میکنی. بعد به سفارت ایمیل میزنی و میگی من چون اینجاش رو اشتباه کردم لطفا این شماره Application Id جدید رو برای من در نظر بگیرین. روز مصاحبه هم تایید این DS جدید رو با خودت میبری. تایید DS قبلی رو هم محض احتیاط میبری و اگه آفیسر گفت که چرا یکی دیگه پر کردی دلیلش رو توضیح میدی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    سلام
    من هم دقیقا همین سوال رو پرسیدم تو این پست:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1969029
    به نظر من هم جناب emeliano درست میگن. ببین به من و شما چه مربوط که اون آدم چی کار کرده. ما فقط داریم میگیم که این بنده خدا اطلاعات ما رو تایید میکنه و اگه سوالی داشتین اینا هستن ، حالا میخواد رئیس القاعده باشه اصلا.

نگاه کنین چه میپرسه:
    Additional Point of Contact Information

خب داره میگه اطلاعات تماس. به کلمه contact توجه کن.به نظر من که مشکلی نیست، باز خودتون میدونید( ممکنه این کار اوضاع رو بدتر هم بکنه، و اگه بیان ببین که شما چیا رو تغییر دادین مشکوک بشن که چرا شما عوض کردی ،میگم شاید بیان قبلی رو هم چک کنند ها، باز باعث استرس عمومی نشه اینجا)

واقعا خدا خیرتون بده خیالم یکم راحت شد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)