نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 629 از 805 نخستنخست ... 129529579619620621622623624625626627628629630631632633634635636637638639679729 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,281 تا 6,290 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    این رو که درست زدی. اخرین سوال راجع به محل مصاحبه هست که باید همون ترکیه میزدی. من فکر کنم بتونی با تغییر زبان مشکلت رو حل کنی. یه بار زبان رو به ترکی تغییر بده و بعد دوباره انگلیسیش کن ببین فرقی میکنه یا نه.
    اگه دیدی هیچ کدوم جواب نداد یه ایمیل بزن مشکلت رو بگو.
    مشكل دقيقاً ازينجا شروع شد كه كانفرميشن DS كه برام ايميل كرده ، به غير از اطلاعات خودم همه چيش تركي نوشته شده ، مثلاً به جاي Passport Number نوشته Pasaport Numarasi !! و توضيحات پايين رو تركي نوشته ! من وقتي ميرم اكانتم همه چي انگليسي هست ، حالا من چطوري ميتونم كاري كنم مجدداً ايميل انگليسي بهم بزنه كانفرميشن رو ؟

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط arashiran نمایش پست ها
    مشكل دقيقاً ازينجا شروع شد كه كانفرميشن DS كه برام ايميل كرده ، به غير از اطلاعات خودم همه چيش تركي نوشته شده ، مثلاً به جاي Passport Number نوشته Pasaport Numarasi !! و توضيحات پايين رو تركي نوشته ! من وقتي ميرم اكانتم همه چي انگليسي هست ، حالا من چطوري ميتونم كاري كنم مجدداً ايميل انگليسي بهم بزنه كانفرميشن رو ؟
    سلام
    همین الان تست کردم.
    برای من که شد. شما برو پروفایلت رو retrieve کن. قبل از ارسال به ایمیل، اون بالا زبان رو مثلا به فارسی تغییر بده. وقتی که ایمیلش برات بیاد، اون فایل pdf به فارسی هست . خود ایمیل رو ولش کن. اصل اون فایله که زبانش به راحتی تغییر میکنه.

Junior Member

سلام
    همین الان تست کردم.
    برای من که شد. شما برو پروفایلت رو retrieve کن. قبل از ارسال به ایمیل، اون بالا زبان رو مثلا به فارسی تغییر بده. وقتی که ایمیلش برات بیاد، اون فایل pdf به فارسی هست . خود ایمیل رو ولش کن. اصل اون فایله که زبانش به راحتی تغییر میکنه.
    چطوري retrieve كنم ؟ از كدوم قسمت تو اكانتم ؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط arashiran نمایش پست ها
    چطوري retrieve كنم ؟ از كدوم قسمت تو اكانتم ؟
    اگه سابمیت کرده باشی: میری>

توی این صفحه
    https://ceac.state.gov/genniv/

بعد گزینه سوم رو بزن: (سومین نوار قرمز رنگ، توش هم نوشته Retrieve)
    بعد ازت application if, نام خانوادگی، تاریخ تولد ، و جواب سوال امنیتی رو میخواد.

بعد که تاییدیه اومد، قبل از زدن دکمه ارسال به ایمیل ، زبان رو گوشه بالا سمت راست تغییر بده.

Junior Member

اگه سابمیت کرده باشی: میری>

توی این صفحه
    https://ceac.state.gov/genniv/

بعد گزینه سوم رو بزن: (سومین نوار قرمز رنگ، توش هم نوشته Retrieve)
    بعد ازت application if, نام خانوادگی، تاریخ تولد ، و جواب سوال امنیتی رو میخواد.

بعد که تاییدیه اومد، قبل از زدن دکمه ارسال به ایمیل ، زبان رو گوشه بالا سمت راست تغییر بده.
    سپاسگذارم ، حل شد ، الان ایمیل هم اومد به انگلیسی

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط genetician نمایش پست ها
    من فکر کنم شما درست متوجه نشدین چون اصلا این بعد قضیه مشکل من نیست! برای بچه های پی اچ دی معافیت تحصیلی شش ساله صادر میشه. الان دو سال گذشته و چهار سال باقی مونده مدت زمان ارشد هم دو ساله هست. کسی هم که بگه دکترا میخونه یا میخونده داشته از همون معافیت استفاده میکرده دیگه. کجاش براتون سواله؟
    درود
    این ذهنیت من هست.
    شما الان بعد از 2 سال از فوقتون میرین معافیت تحصیلی بگیرین. نظام وظیفه یه نامه 6 ساله میده از تاریخ امروز. یعنی میگم از اردیبهشت 94 تا اردیبهشت 1400 ایشون حق داره که تحصیل کنه.( فقط به جهت اینکه مطمئن بشم من هم از نظام وظیفه 096480 پرسیدم و هم از سازمان امور دانشجویان 96664730 )
    ببینید هر کس در هر مقطع 2 بار حق معافیت تحصیلی داره. یک بار برای داخل و یک بار برای خارج.
    این جوری نیست که چون شما معافیت تحصیلی 6 ساله داشتین و الان 2 سالش رفته، معافیت تحصیلی 4 ساله براتون صادر کنند. یه نامه معافیت تحصیلی جدید و جدا از اون اولی ، 6 ساله از تاریخ امروز صادر میکنند.
    شما الان اگه از دکترا انصراف بدین> یه نامه صادر میشه که توش تاریخ زده، گفته ایشون از تاریخ فلان اردیبهشت 94 تا 400 میتونه دکترا بخونه. اون وقت 2 سال پیش فوقتون رو فرضا تموم کردین. آفیسر هم که تاریخ های جفتش جلوش هست. پرسید این دو سال چی کار میکردی چی میخوای بگی؟
    اینایی که گفتم برای ارشد هم صدق میکنه اگه یه وقت من اشتباه متوجه شدم که شاید بخوای برای ارشد مجدد اقدام کنی. فقط اون عدد 6 تغییر میکنه به 2 یا 3. (نمیدوونم این رو)

در هر صورت، از بحث DS خارج نشیم. من نظرم رو گفتم. اگه شما فکر میکنی سربازیت OK هست، به نظر من هیچ مشکلی نداره که بگی ویزا نمیتونی بگیری( با توجه به اینکه اصلا سفارت نمیدونه که شما دکترا خوندین)
    امیدوارم که ویزاتون رو بتونیم بگیرید.

موفق باشین.

Junior Member

با سلام
    من فرمds160 رو برای قبولی ارشدی که داشتم پر کردم بااین فرم و I 20 ارشدم وقت سفارت گرفتم. اما الان همون دانشگاهی که براش قبولی ارشد دارم این امکانو دارم که دکترا مستقیم برم ولی خب باید یک I 20 دیگه برام صادر بشه. الان من چی کار باید بکنم؟ چون میخوام همون وقت قبلی رو برای دکترا برم سفارت و اگر این وقتو با گرفتن یه وقت مجزای دیگه کلا کنسل کنم خیلی دیر میشه و دانشگاهم late arrival نمیده! ایا میشه شماره sevis برای I 20جدیدم و Ds160 جدید سابمیت کنم؟ ممنون میشم اگر کلا راهنماییم کنید. هم چنین یه سوالم راجع به عکس ds160دارم میشه عکس رو وقتی که سفارت رفتیم عوض کنیم؟ (چون شنیدم بعضی دوستان اصلا عکس سفید اپلود میکنن که ارور بده)
    ممنون

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

نقل قول نوشته اصلی توسط pegah_hh نمایش پست ها
    با سلام
    من فرمds160 رو برای قبولی ارشدی که داشتم پر کردم بااین فرم و I 20 ارشدم وقت سفارت گرفتم. اما الان همون دانشگاهی که براش قبولی ارشد دارم این امکانو دارم که دکترا مستقیم برم ولی خب باید یک I 20 دیگه برام صادر بشه. الان من چی کار باید بکنم؟ چون میخوام همون وقت قبلی رو برای دکترا برم سفارت و اگر این وقتو با گرفتن یه وقت مجزای دیگه کلا کنسل کنم خیلی دیر میشه و دانشگاهم late arrival نمیده! ایا میشه شماره sevis برای I 20جدیدم و Ds160 جدید سابمیت کنم؟ ممنون میشم اگر کلا راهنماییم کنید. هم چنین یه سوالم راجع به عکس ds160دارم میشه عکس رو وقتی که سفارت رفتیم عوض کنیم؟ (چون شنیدم بعضی دوستان اصلا عکس سفید اپلود میکنن که ارور بده)
    ممنون
    سلام

شما می تونید در صورت باز بودن زمان مصاحبه شماره سویس را به راحتی عوض کنید. در قسمت ویرایش وارد بشید و مرحله مرحله پیش برید تا به سویس نامبر می رسید. برای عکس هم می تونه عکسی که می برید متفاوت باشه از اونی که آپلود می کنید.

موفق باشید
    از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

رشته و دانشگاه

با سلام
    ممنون
    سلام
    اول ببینید که صدور I20 جدید و رسیدنش به دست شما چقدر طول میکشه، آیا به سفارت میرسین یا نه.

Sevis Number:
    نیازی به پرداخت مجدد 200 دلار فکر کنم نیست. میتونید انتقال بدین. برای عوض کردن سویس نامبر هم میتونید به سفارت ایمیل بزنید.

DS:
    یه فرم دیگه پر میکنین، و به سفارت ایمیل میزنید که Application Id فرم DS من رو عوض کن.

( یه ایمیل به سفارت بزنید که تمام اطالاعات ویرایش شده باشه توش ، هم سویس نامبر جدید و هم application id فرم DS)

با سلام
    ممنون
    سلام

طبق پست ۸۶ عمل کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)