نقل قول نوشته اصلی توسط elisoly نمایش پست ها
دوستان یه سوال خیلی مهم که وکیل های مختلف اطلاعات متفاوت درباره اش میدن و الان کل پروسه مهاجرت من بستگی به همین داره اینه که آیا سابقه کار با ارائه فوق لیسانس از زمان فارغ التحصیلی فوق لیسانس محاسبه میشه یا نه از همون بعد از لیاسنس حسابه؟ البته رشته ام دقیقا لیسانس و فوقم یکیه و از این نظر ناهمگونی نداره اما وکلین میگه اگه ارشدت رو بفرستی سابقه کارت سوخت میشه...من شش سال سابقه دارم بعد از لیسانس و در این مدت ارشد هم گرفتم...الان به خاطر رنک بالاتر دانشگاه محل تحصیل ارشدم میخوام امتیاز اسس بیشتری بگیرم ...ری اسس بدم....کسی اطلاع داره از این موضوع؟ شدیدا به اون پنج امتیاز مدرک توی اسسمنت نیاز دارم که با ارشد پر میشه اما نمیخوام سابقه ام نادیده گرفته بشه و امیتز اونو از دست بدم...
نقل قول نوشته اصلی توسط t_dehghanm نمایش پست ها
تا اونجایی که من میدونم اگر با مدرک فوق لیسانس میخواهید اقدام کنید سابقه کاری بعد از آن مورد ارزیابی قرار میگیره. البته مطمئن نیستم
اون نکته ای رو که من در جواب t_dehghanm گفتم در مورد سوال elisoly صادق نیست چون رشته لیسانس و ارشد ایشون یکی هست. بنابراین سابقه کار بعد از لیسانس برای ایشون محاسبه میشه.

چند وقت پیش یکی از دوستان که سابقه کار در حین تحصیل ارشد ارائه دادن بودن به مشکل خورده بودن چون آفیسر بهشون گفته بود شما چطوری همزمان فول تایم درس خوندین و فول تایم هم کار کردین؟!