نقل قول نوشته اصلی توسط persia نمایش پست ها
سلام دوستان،
من این تاپیک را کلا خواندم ولی جواب سوالاتم را پیدا نکردم.
1. من شنیده ام که اگر با ویزای کاری J1 برای دوره Post Doc وارد امریکا شوید و تا آخر آن دوره نتوانید کار (در آکادمی یا صنعت) پیدا کنید باید امریکا را به مدت حداقل دو سال ترک کنید. آیا این درست است؟
2. چطور میشود اطلاعاتی در این زمینه در وبسایت های دولتی امریکا پیدا کرد؟
3. تفاوت ویزای J1 و H1B چیست و کجا میتوان چک کرد که شمای فرضی برای کدام Eligible هستید که اقدام کنید؟
4. آیا اگر بعد از Post Doc کار پیدا کردید، همانجا در امریکا، برای اجازه کار (یا ویزا) باید خودتان اقدام کنید یا دانشگاه/شرکت امریکایی برایتان اقدام میکند؟
5. در ادامه سوال قبل - آیا بعد چند سال کار، دانشگاه/شرکت برای شما برای اقامت دائم (Green Card) اقدام میکند؟
(من در مونترال دانشجو هستم.) تشکر فراوان
سلام
البته پاسخ سوالاتتون تو این تاپیک و تاپیک پرسش و پاسخ درمورد ویزای J داده شده ولی:
1- ویزای J اصلاً ویزای کار نیست و یک نوع ویزای تبادل علمی و فرهنگی هست. بهتره بهش بگیم همون فرصت مطالعاتی. شما با این ویزا اصلاً نمی تونید بیرون دانشگاه کار کنید و اگه دولت آمریکا بفهمه دیپورتتون می کنه (البته تحت شرایطی با authorization دانشگاه و DHS می تونین ولی نه هرکاری). داستان اون 2 سال محرومیت که الزاماً به همه ی دارنتدگان J نمی گیره هم در همون تاپیک که گفتم دنبال کنید.
2- http://j1visa.state.gov/basics/common-questions/
3- J ویزای تبادل علمی و فرهنگی و H1B ویزای کار موقت هست. شما اگه قبلاً با J وارد آمریکا نشده باشی فعلاً چشم بسته می گم واسه هر 2 تاش eligible هستی ولی صدور J با بدون هزینه و دردسر و H1B با هزینه ی بیشتر و یه مقدار زمانبر می تونه باشه ولی بهتره و شانس عاقبت به خیر شدنتون باهاش بیشتره.
4- برای کار باید برید رو H1B که اونم کارفرما براتون فایل می کنه و یه مقدار هزینه داره واسه وکیل و اپلیکیشن.
5- شما وقتی رفتین رو H1B کارفرما می تونه براتون تقاضای گرین کارت کنه که می تونه بعد از مثلاً چند ماه اینارو بکنه یا اینکه خیلی بدجنس باشه و اذیتتون کنه. کلاً سرنوشتتون می افته دست کارفرما و رابطه تون با کارفرما و رضایت اون خیلی مهمه.
اگه یه وقت خواستین با J وارد آمریکا بشین حتماً اون تاپیک که گفتم رو بخونین چون J ریزه کاری زیاد داره.
موفق باشید.