خیلی ممنون بابت اطلاعات
1. اینطور که معلومه با اون هزینه و زمانی که لازم هست برای گرفتن H1B واقعا کار سختی ست ساکن خارج امریکا کاری در امریکا پیدا کند. آیا شما نمونه هایی رو دیدید که از خارج وارد امریکا بشوند برای کار (منظوزم اون 65000 نفر کلی نیست.) کسانی که از آشنایان تان باشند؟ - اگر راحت تر هستید پیام خصوصی بدید.
2. با این قانون J1 تقریبا هر کسی بیاد امریکا برای Post Doc نمی تونه اونجا بمونه برای کار. اما آیا شما نمونه هایی رو می شناسید که برای اون قانون 2 سال برگشت به خونه راه حلی پیدا کرده باشند؟
3. ولی همین قانون برای J1 در
این صفحه میگه بر اساس شرایطی باید 2 سال برگردی کشور خانه که دولت خودت یا دولت امریکا مستقیم یا غیر مستقیم ساپورت کنه. خوب از همین بند معلومه برای Post Doc که ساپورت مستقیم از دولت امریکا میگیری تکلیف مشخصه. اما برای Internship اگر بری تو صنعت که دیگه به دولت ربطی نداره ولی من نمی دونم این "غیر مستقیم" ساپورت کردن دولت امریکا یعنی چه؟ ایا اینجوری نوشتن که اگه بهانه داشتن رد کنند بگن ما برای Internship غیر مستقیم ساپورت کردیم؟!!
4. راهی هست که من ایمیل بزنم یا تماس بگیریم (قبل اپلای برای ویزای J1 برای Internship) ازشون بپرسم بعد 2 سال ترک امریکا شامل حال من نمیشه؟
5. اگر اینطور بشه پس امیدوارم با J1 برم Internship و اگر خواستم برم Post Doc حتما H1B درخواست میکنم و توضیح میدم نمیتونم J1 بگیرم. اگر هم نشد میرم صنعت باز با H1B که امیدوارم سابقه Internship اونجا کمک کنه. ولی آیا شما خودت کسی رو میسناسی که برای Post Doc تونسته باشه H1B بگیره؟
6. راستی قضیه این کمپانی کوچک که گفتید برای استخدام از طریق H1B چیه؟ یعنی نمیشه با H1B برای کمپانی های بزرگ - مثل اینتل، اپل، کوالکام - اقدام کرد؟
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)