صفحه 528 از 859 نخستنخست ... 28428478518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537538578628 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,271 تا 5,280 , از مجموع 8583

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Eng. University of Tehran

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1988 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون.
    من زمینه تحقیقاتیم خیلی شبیه یکی از اساتید mcmaster هستش ولی می ترسم از نظر معدل ریجکت بشم،آیا بنظرتون معدل 17 ارشد(و 15.69 کارشناسی) برای پذیرش همراه با فاند از mcmaster برای مقطع دکتری کفایت می کند؟(یا باید معدلم بالای 18 می بود؟)
    به نظرم معدل هاتون که اکی هستش... ارشد بالا 17 اکی هست.. راستش من مینیمم های دپارتمان عمران mcmaster رو نمیندونم. سایتشون رو چک کن ولی فکر نمیکنم نیازی به معدل بالای 18 باشه.. خیلیا با معدل زیر 18 پذیرش فاند کامل گرفتن.. .. فقط نمره زبان رو چک کن.. بعدش هم به استادها ای میل بزن.. حتی میشه اگر مینینم را هم نداشته باشی پذیرش با فاند بگیری.. فاندت ممکنه پارشیال باشه و اگر نمره ترم اول ات بالا شه فول فاند شی... بیشتر الان تمرکز کن که بتونی استادها رو متقاعد کنی و خودت رو خوب پرزنت کنی.. حتی اگر الان جواب نداد بعدا باز میل بزن... من خودم استادی که بهم پذیرش داد دو سه بار بهش میل زدم جواب نداد.. بعد چهار ماه دوباره بهش میل زدم از زمان ای میل و بعدش اپلای تا دادن پذیرش دانشگاه شد یک ماه!!!

Junior Member

سلام واسه رشته زبانشناسی کانادا میشه پذیرش گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Alikhazaeli نمایش پست ها
    به نظرم معدل هاتون که اکی هستش... ارشد بالا 17 اکی هست.. راستش من مینیمم های دپارتمان عمران mcmaster رو نمیندونم. سایتشون رو چک کن ولی فکر نمیکنم نیازی به معدل بالای 18 باشه.. خیلیا با معدل زیر 18 پذیرش فاند کامل گرفتن.. .. فقط نمره زبان رو چک کن.. بعدش هم به استادها ای میل بزن.. حتی میشه اگر مینینم را هم نداشته باشی پذیرش با فاند بگیری.. فاندت ممکنه پارشیال باشه و اگر نمره ترم اول ات بالا شه فول فاند شی... بیشتر الان تمرکز کن که بتونی استادها رو متقاعد کنی و خودت رو خوب پرزنت کنی.. حتی اگر الان جواب نداد بعدا باز میل بزن... من خودم استادی که بهم پذیرش داد دو سه بار بهش میل زدم جواب نداد.. بعد چهار ماه دوباره بهش میل زدم از زمان ای میل و بعدش اپلای تا دادن پذیرش دانشگاه شد یک ماه!!!
    ممنون از پاسختون.
    مشکلی از بابت حداقل ها ندارم.منظورم این بود که در بیشتر مواقع افرادی که پذیرش می گیرند شرایطی فراتر از حداقل ها برای دانشگاه های با رنک بالا دارند و صرف داشتن حداقل شرایط اعلام شده از سوی دانشگاه ها تضمینی برای گرفتن پذیرش از اون دانشگاه ایجاد نمی کنه.لذا با توجه به این نکات می خواستم ببینم که معدل من در رنج معدل افرادی که از این دانشگاه پذیرش می گیرند هست یا خیر، که با توجه به پاسخ جنابعالی به نظر می رسه که هست.
    بازم ممنون به خاطر مطرح کردن تجربیات و پیشنهادات ارزشمندتون.

Junior Member

با سلام به دوستان عزیز

شرایط من به این صورت هست. میشه لطف کنید بفرمایید شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای متوسط کانادا رو دارم یا خیر؟

1) کارشناسی مهندسی برق-الکترونیک، دانشگاه آزاد شهرستان، معدل 17.79 (رتبه دوم)
    2) دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک-آنالوگ دانشگاه شهید بهشتی تهران (معدل 16.33 بدون پایان نامه)
    3) تافل هنوز امتحان ندادم ولی با اطمینان خوبی می تونم بالای 100 بیارم.
    4) چندین ترم TA دروس الکترونیک در مقطع لیسانس و ارشد بودم.
    5) مقاله ندارم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Eng. University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1988 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون.
    مشکلی از بابت حداقل ها ندارم.منظورم این بود که در بیشتر مواقع افرادی که پذیرش می گیرند شرایطی فراتر از حداقل ها برای دانشگاه های با رنک بالا دارند و صرف داشتن حداقل شرایط اعلام شده از سوی دانشگاه ها تضمینی برای گرفتن پذیرش از اون دانشگاه ایجاد نمی کنه.لذا با توجه به این نکات می خواستم ببینم که معدل من در رنج معدل افرادی که از این دانشگاه پذیرش می گیرند هست یا خیر، که با توجه به پاسخ جنابعالی به نظر می رسه که هست.
    بازم ممنون به خاطر مطرح کردن تجربیات و پیشنهادات ارزشمندتون.
    مهمتر از معدل research background تون هست.. اگر استادی از زمینه تحقیقاتی شما بیشتر خوشش بیاد، شما رو به اونی که معدل بهتری نسبت به شما داره ترجیح میده..

Junior Member

با سلام با این شرایط ایا شانس پذیرش از دانشگاه های کانادا را دارم؟

معدل :16.16
    رشته کارشناسی : مهندسی معماری (از دانشگاه سراسری)
    مقالات: یک عدد کنفرانس داخلی
    نمره آیلتس : 7
    و آیا اصلا برای مستر ترم های بهار یا زمستان هست؟چون شهریور نمره آیلتس ام expire میشه.

مقطع تحصيلي براي گرفتن پذيرش: دکترا
    رشته مورد نظر: chemical engineering

معدل ليسانس:14
    رشته ليسانس:مهندسي شیمی
    دانشگاه ليسانس:دانشگاه دولتی کاشان
    مدرک زبان انگليسي: ایلتس 7
    دانشگاه ارشد:دانشگاه دولتی کاشان
    رشته ارشد:مهندسي شیمی
    مقالات خارجي:10 مقاله ای اس ای که 4 تاش اسم خودم اوله و یکیش ریویو با ایمپکت0.75 هست-
    مقالات داخلي: 1 ISC
    ترجمه کتاب:1
    ساير افتخارات و مدارک:1ثبت اختراع
    ایا جایی برای فول فاند شدنم هست؟

Member jamalkheiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MA in Tourism Management and Marketing from UT

دوستان سلام
    من چند صفحه قبلی رو که دیدم دوستان در رزومشون نمره ی GRE و GMAT ننوشته بودن. دانشگاه های کانادا نیازی به این دو مدرک ندارند برای مقطع دکتری؟ من رشتم مدیریت هست.
    ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط jamalkheiri نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من چند تاپیک قبلی رو که دیدم دوستان در رزومشون نمره ی GRE و GMAT ننوشته بودن. دانشگاه های کانادا نیازی به این دو مدرک ندارند برای مقطع دکتری؟ من رشتم مدیریت هست.
    ممنون
    برای رشته مدیریت لازم است.

نقل قول نوشته اصلی توسط gbahrein نمایش پست ها
    سه سال زمان زیادی نیست و شاید بتوانید برای دکتری هم مستقیما اپلای کنید و پذیرش خوبی هم بگیرید. لزوما مستر مجدد هم شانس شما و هم دانشگاه بهتر را تضمین نمی کند و به ویژه در کانادا پوزیشنهای خالی استاد و زمینه کاری برای انتخاب بین این دو مقطع تعیین کننده تر خواهد بود.
    در مورد سوال جانبی هم به هرحال به عنوان یک فاکتور مثبت در رزومه به ویژه اگر کارهای تحقیقاتیتان روشهای عددی و مدلهای ریاضی بوده است موثر است اما انتظار تاثیر فوق العاده ای را ندارید.
    در مورد تورین هم ترجیح شخصی اینجانب در صورت عدم دریافت پذیرش برای کشور مورد نظر در سال جاری ، شروع این دوره و سپس انتقال در صورت موفقیت در اخذ پذیرش سال بعد و در غیر این صورت یا تعویض شرایط اتمام آن دوره است.
    موفق باشید
    (در جواب به 5262#)
    ممنون بابت راهنماییا
    مسئله اینجاس که من امسال جدی دنبالش نبودم و فقط تورین اپلای کردم
    قصدمم مستر فیزیک بود که تورین انتخاب دوم (مکانیک) قبول کرد و بورسی هم احتمالا در کار نیست، و همزمان حضور تو تورین و اپلای هزینه هام بالا می بره که از عهده م خارجه
    در مورد انتخاب مقطع مستر هم اینکه دنبال یه معدل بالا و مقاله ام و هم تغییر زمینه تحقیقاتی(چیزی غیر از پایان نامه قبلیم)
    حالا به نظرم واسه مستر مکانیک امکان پذیرش با فاند(فاند مکفی یا به جاش کار دانشجویی و ترجیحا کشور انگلیسی زبان) رو داشته باشم.(؟)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)