لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی
من به دانشگاه BS نشون دادم و BS به اسم مادرم هست
آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی
سلام دوستان من یه سوال فوری داشتم ممنون میشم کمکم کنید. آخرین قسمت فرم ds160 که بعد از وارد کردن sevis number رشته ای که توش پذیرفته شدیم رو میپرسه باید دقیقا مثل اونی بنویسیم که در i20 نوشته؟ من برای chemical engineering پذیرش گرفتم ولی در i20 نوشته major in Engineering Science و در خود نامه پذیرش هم که بهش وصله major رو engineering نوشته!!درصورتی که با کسی ک که من در ارتباطم رییس دپارتمان مهندسی شیمی هست. حالا توی ds چی باید بنویسم به نظرتون؟
سلام،
- من این فرم رو یک هفته پیش پر کردم و باهاش یه وقت سفارت هم گرفتم. تنها مشکلی که فرم قبلی داره این هست که عکس، عکس پاسپورتم هست که قدیمیه (میدونستم ولی عجله داشتم)!
درست هست که میتونم با همین فرم برم مصاحبه و عکس جدید هم همراهم داشته باشم؟ یا حتما باید یه فرم دیگه با عکس جدید پر و سابمیت کنم؟
- و اینکه تو بخش معرفین ایرانی، یکیش رو دوستم معرفی کردم و دیگری رو استادم در مقطع کارشناسی! که بعدا دیدم جناب هایزنبرگ توصیه کردن که از اسامی اساتید تو این بخش استفاده نشه!!! به نظرتون به خاطر این موضوع و تجدید نظر در مورد معرفین نیاز هست که یک فرم جدید پر و سابمیت کنم؟
ممنونم![]()
سلام.
من خودم اسم استادای ارشدم (استاد راهنما + یک استاد دیگه که فقط درس داشتم) رو زدم. ولی هم میدونستم فعالیت خطری ندارند، و هم اسمشون رو فارسی انگلیسی سرچ کرده بودم. بدین صورت یه ماهه هم کلیر شدم از آنکارا.
فرمایش جناب هایزنبرگ که چراغ راهه و اگه استاد مورد دار باشه ممکنه مشکل پیش بیاد.
این تجربه من بود و البته الزاما قابل تعمیم نیست.
موفق باشید.
سلام
من هم همین کار رو کردم. اگرچه من استادام کار حساس نکردند. یکی از کاربران elhammavis چند وقت پیش درست زمانی که من این سوال رو مطرح کردم ، ایشون هم مطرح کردند. اینهاش این پستش:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1969492
من اونجا به ایشون گفتم مشکلی نیست، این ها فقط برای این هستن که اطلاعات ما رو Verify کنند. به جملش خوب نگاه کنید چی میگه:
Additional Point of Contact Information
ایشون رفتن دبی، و گویا ویزای سینگل گرفتن. حالا جناب هایزنبرگ که اون حرف رو زده، فعلا که جواب بچه ها رو نمیده، یعنی یه چی اومده انداخته بین بچه ها ( به اسم استر..) و رفته که پشت سرش رو نگاه کنه. البته بد برداشت نشه، ایشون فقط از جهت دلسوزی میان میگن. در کل من که تغییر نمیدم. حالا باز شما خود دانید.
سلام- و اینکه تو بخش معرفین ایرانی، یکیش رو دوستم معرفی کردم و دیگری رو استادم در مقطع کارشناسی! که بعدا دیدم جناب هایزنبرگ توصیه کردن که از اسامی اساتید تو این بخش استفاده نشه!!! به نظرتون به خاطر این موضوع و تجدید نظر در مورد معرفین نیاز هست که یک فرم جدید پر و سابمیت کنم؟
من که مشخصات دوتا از دوستام رو به عنوان معرف دادم. حالا معلوم هم نیست که حتما اگه استاد داده بشه مشکلی پیش بیاد، ولی سری که درد نمیکنه که دستمال نمی بندن! وقتی گزینه های ایمن تری هم وجود داره چرا آدم بره سراغ چیزایی که احتمال خطر داشته باشه! توی فرم هم که نگفته آقا شما حتما بیاید رفرنس اکادمیک بدید، گفته دو نفر رو معرفی کنید که بتونن اطلاعات شما رو تایید کنند (هرچند که فرمالیته ست).
FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
علاقه مندی ها (Bookmarks)