نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 635 از 805 نخستنخست ... 135535585625626627628629630631632633634635636637638639640641642643644645685735 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,341 تا 6,350 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط alpachino10 نمایش پست ها
    سلام دوستان

ببخشید من یه سوالی در مورد قسمت Primary Occupation فرم برام پیش اومده:

من سابقه کار ندارم طبعا باید Not Employed رو در جواب این سوال انتخاب کنم. اما زیرش یک باکس داره که نوشته Explain. اما نمیدونم باید چی توش بنویسم! مگه not employed بودن هم توضیح داره آخه! بعدش من یک گپ دو ساله هم از زمان فارغ التحصیلیم تا الان داشتم.

ممنونم میشم اگر از دوستان کسی لطف کنه و راهنمایی کنه که توی این باکس چی بهتره نوشته بشه.

سپاس فراوان
    سلام

به نظرم بگید داشتید برای آزمون های زبان و کارهای اپلای(مکاتبه با اساتید و پیدا کردن پوزیشن و...) خودتون را آماده می کردید.

موفق باشید
    از پاسخگویی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند، معذورم!
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering &science and technology

من به دانشگاه BS نشون دادم و BS به اسم مادرم هست

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad71 نمایش پست ها
    من به دانشگاه BS نشون دادم و BS به اسم مادرم هست
    خوبه دیگه. پس تو I20 هم باید زده باشه family . همونو ببرید سفارت گه رقمش معادل یه سال هزینه + 5000 دلار هست.

موفق باشید
    آدمها وقتی نا امید می شوند به خیلی کمتر از آنچه لیاقتش را دارند راضی می شوند! این دلیلی ست برای وجود افراد نالایق در زندگیمان...! پروفسور مجید سمیعی

Junior Member

سلام دوستان من یه سوال فوری داشتم ممنون میشم کمکم کنید. آخرین قسمت فرم ds160 که بعد از وارد کردن sevis number رشته ای که توش پذیرفته شدیم رو میپرسه باید دقیقا مثل اونی بنویسیم که در i20 نوشته؟ من برای chemical engineering پذیرش گرفتم ولی در i20 نوشته major in Engineering Science و در خود نامه پذیرش هم که بهش وصله major رو engineering نوشته!!درصورتی که با کسی ک که من در ارتباطم رییس دپارتمان مهندسی شیمی هست. حالا توی ds چی باید بنویسم به نظرتون؟

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar_mh87 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه سوال فوری داشتم ممنون میشم کمکم کنید. آخرین قسمت فرم ds160 که بعد از وارد کردن sevis number رشته ای که توش پذیرفته شدیم رو میپرسه باید دقیقا مثل اونی بنویسیم که در i20 نوشته؟ من برای chemical engineering پذیرش گرفتم ولی در i20 نوشته major in Engineering Science و در خود نامه پذیرش هم که بهش وصله major رو engineering نوشته!!درصورتی که با کسی ک که من در ارتباطم رییس دپارتمان مهندسی شیمی هست. حالا توی ds چی باید بنویسم به نظرتون؟
    من چیزی که توی I20 بود رو زدم. وضعیتم دقیقا مثل شما هم هست. یعنی رشتم یه چیز دیگه هست، ولی توی I20 زده بود General Engineering باز تصمیم با خودتون هست.

Junior Member ftn آواتار ها

سلام،

- من این فرم رو یک هفته پیش پر کردم و باهاش یه وقت سفارت هم گرفتم. تنها مشکلی که فرم قبلی داره این هست که عکس، عکس پاسپورتم هست که قدیمیه (میدونستم ولی عجله داشتم)!
    درست هست که میتونم با همین فرم برم مصاحبه و عکس جدید هم همراهم داشته باشم؟ یا حتما باید یه فرم دیگه با عکس جدید پر و سابمیت کنم؟

- و اینکه تو بخش معرفین ایرانی، یکیش رو دوستم معرفی کردم و دیگری رو استادم در مقطع کارشناسی! که بعدا دیدم جناب هایزنبرگ توصیه کردن که از اسامی اساتید تو این بخش استفاده نشه!!! به نظرتون به خاطر این موضوع و تجدید نظر در مورد معرفین نیاز هست که یک فرم جدید پر و سابمیت کنم؟

ممنونم

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ftn نمایش پست ها
    سلام،

- من این فرم رو یک هفته پیش پر کردم و باهاش یه وقت سفارت هم گرفتم. تنها مشکلی که فرم قبلی داره این هست که عکس، عکس پاسپورتم هست که قدیمیه (میدونستم ولی عجله داشتم)!
    درست هست که میتونم با همین فرم برم مصاحبه و عکس جدید هم همراهم داشته باشم؟ یا حتما باید یه فرم دیگه با عکس جدید پر و سابمیت کنم؟

- و اینکه تو بخش معرفین ایرانی، یکیش رو دوستم معرفی کردم و دیگری رو استادم در مقطع کارشناسی! که بعدا دیدم جناب هایزنبرگ توصیه کردن که از اسامی اساتید تو این بخش استفاده نشه!!! به نظرتون به خاطر این موضوع و تجدید نظر در مورد معرفین نیاز هست که یک فرم جدید پر و سابمیت کنم؟

ممنونم
    سلام

درباره سوال اولتون نیز نیست عکس رو عوض کنید اما یه عکس جدید 5×5 بگیرید و با خودتون حتما ببرید.
    سوال دوم هم من زیاد وارد نیستم ایشاله دوستان بیشتر راهنمایی می کنند.

موفق باشید

Junior Member

سلام،

ممنونم
    سلام.
    من خودم اسم استادای ارشدم (استاد راهنما + یک استاد دیگه که فقط درس داشتم) رو زدم. ولی هم میدونستم فعالیت خطری ندارند، و هم اسمشون رو فارسی انگلیسی سرچ کرده بودم. بدین صورت یه ماهه هم کلیر شدم از آنکارا.
    فرمایش جناب هایزنبرگ که چراغ راهه و اگه استاد مورد دار باشه ممکنه مشکل پیش بیاد.
    این تجربه من بود و البته الزاما قابل تعمیم نیست.
    موفق باشید.

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

سلام،

ممنونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط aligerdoo نمایش پست ها
    سلام.
    من خودم اسم استادای ارشدم (استاد راهنما + یک استاد دیگه که فقط درس داشتم) رو زدم. ولی هم میدونستم فعالیت خطری ندارند، و هم اسمشون رو فارسی انگلیسی سرچ کرده بودم. بدین صورت یه ماهه هم کلیر شدم از آنکارا.
    فرمایش جناب هایزنبرگ که چراغ راهه و اگه استاد مورد دار باشه ممکنه مشکل پیش بیاد.
    این تجربه من بود و البته الزاما قابل تعمیم نیست.
    موفق باشید.
    سلام
    من هم همین کار رو کردم. اگرچه من استادام کار حساس نکردند. یکی از کاربران elhammavis چند وقت پیش درست زمانی که من این سوال رو مطرح کردم ، ایشون هم مطرح کردند. اینهاش این پستش:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1969492

من اونجا به ایشون گفتم مشکلی نیست، این ها فقط برای این هستن که اطلاعات ما رو Verify کنند. به جملش خوب نگاه کنید چی میگه:
    Additional Point of Contact Information

ایشون رفتن دبی، و گویا ویزای سینگل گرفتن. حالا جناب هایزنبرگ که اون حرف رو زده، فعلا که جواب بچه ها رو نمیده، یعنی یه چی اومده انداخته بین بچه ها ( به اسم استر..) و رفته که پشت سرش رو نگاه کنه. البته بد برداشت نشه، ایشون فقط از جهت دلسوزی میان میگن. در کل من که تغییر نمیدم. حالا باز شما خود دانید.

Senior Member alpachino10 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical Engineering

سلام

من که مشخصات دوتا از دوستام رو به عنوان معرف دادم. حالا معلوم هم نیست که حتما اگه استاد داده بشه مشکلی پیش بیاد، ولی سری که درد نمیکنه که دستمال نمی بندن! وقتی گزینه های ایمن تری هم وجود داره چرا آدم بره سراغ چیزایی که احتمال خطر داشته باشه! توی فرم هم که نگفته آقا شما حتما بیاید رفرنس اکادمیک بدید، گفته دو نفر رو معرفی کنید که بتونن اطلاعات شما رو تایید کنند (هرچند که فرمالیته ست).
    FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
    When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)