سلام خدمت دوستان ممنون میشم کمکم کنین
من از دانشگاه بولونیا مهندسی شیمی دارم میخاستم بدونم برای پدیرش از دانشگاه های کانادا باید مدرک ایلتس یا تافل ارایه بدیم؟
در ضمن تمام کورس هام به زبان انگلیسی بوده
**دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
**سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**
با سلام
دوستان با تجربه و صاحبنظر لطفا راهنمایی بفرمایند در مورد شانس اخد فاند و سطح دانشگاهی که میشه اپلای کرد
لیسانس شیمی محض از دان زنجان
فوق لیسانس شیمی تجزیه از دان آزاد ساوه
2 مقاله isi با ایمپکت 0.49
شرکت در همایشهای ملی شیمی.
آیلتس 6.5 و تافل 90-95 نیز دور از دسترس نیست.
پیشاپیش سپاسگذار
سلام دوستان گرامی
بنده حدودا 2 ماه دیگه به همراه همسر و پسرم از طریق مهاجرتی داریم می آییم تورنتو. مدرکم M.Sc از یکی از دانشگاه های خوب سوئد در رشته بازاریابی صنعتی، با معدل B و در سال 2006 فارق التحصیل شده ام. دروس فوق لیسانس، پایان نامه و مدرک صادر شده نیز به زبان انگلیسی بوده است.
حالا سوالم این است که آیا این شانس وجود دارد که در خصوص دکتری از یک دانشگاه خوب کانادا در همین رشته بازاریابی پذیرش با فاند و یا بورسیه بگیرم؟ فکر کنم امتحان آیلتس چون فوق بنده به زبان انگلیسی بوده لازم نیست. درسته؟ واصولا برای این رشته در مقطع دکتری و در سطح آکادمیک کار مناسبی دردانشگاه و یا بازار کار آنجا پیدا می شود؟ واقعا عاقلانه است برای این رشته در کانادا دکتری گرفت؟ بنده 18 سال سابقه کار در همین رشته و در یکی صنایع بزرگ در ایران داشته و مدرس بازاریابی راهبردی نیز می باشم.
خیلی ممنونم میشم دوستان بزرگوار راهنمایی بفرمایند.
ارادتمندم
با این اطلاعات نمی توان درباره شانس پذیرش شما اظهار نظر قطعی کرد اما در حالت کلی اگر معدل شما در هردو دوره از مینیممهای دانشگاه بیشتر باشد(15 یا 16 حدودا) و نمره زبان را هم به 7 ارتقا دهید(در برخی دانشگاهها 6.5 نیز کافی است) می توانید به عبور از مرحله مینیممهای دانشگاه امیدوار باشید. فاند بستگی به موضوع تز و پیداکردن استادی که بتواند شما را در رقابت با سایر رقبا به عنوان دانشجویPhD قبول کند دارد که لازمست با اساتید مرتبط در این خصوص مکاتبه و رزومه خود را ارسال نمایید تا نتیجه مشخص کننده شانس شما در این ارتباط باشدو برای رشته های علوم پایه عموما شانس دریافت فاند به صورت TA نیز وجود دارد.
سلام.
مقطع تحصيلي براي گرفتن پذيرش: دکترا
رشته مورد نظر: chemical engineering
معدل ليسانس:15.90
رشته ليسانس:مهندسي شیمی
دانشگاه ليسانس:دانشگاه آزاد اسلامی- شهرستان
مدرک زبان انگليسي: ایلتس 6.5 ( GRE ندارم و نمی خوام امتحان بدم به دلیل نداشتن زمان)
معدل کارشناسی ارشد: 19.18
دانشگاه ارشد:دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان
رشته ارشد:مهندسي شیمی
مقالات خارجي:32 مقاله ای اس ای که 14 مقاله با ایپکت بالای 2 هست. 16 مقاله هم ایمپکت بین 0.5 تا 1.5 و در تمام مقالات اسم خودم اوله و نویسنده مسئول هستم (بجز دوتا که یکی دوم و دیگری سومم)
پژوهشگر برتر سال 92
مقالات داخلي: 2 (یکی علمی ترویجی و یکی علمی پژوهشی)
کنفرانس: 2 تا بین المللی به صورت شفاهی (یکی در کانادا و دیگری در امارات)
کنفرانس ملی : 10 کنفرانس با گواهی
ترجمه کتاب:1 در مرحله داوری
دنبال فول فاند هستم . فقط جی آر ایی ندارم و نمی خوام امتحان بدم. ضمنا من پذیرش با بورسیه کامل دانشگاه آدلاید استرالیا رو دارم ولی بخاطر ویزای سخت استرالیا می خوام به موازات اقدام کنم که زمانم هدر نره. ممنون میشم دانشگاه هایی رو به من معرفی کنید که جی آر ایی لازم نداشته باشه.
If you born poor, it's not your mistake. But if you die poor it's your mistake. Remember that your life would be shorter than you expect, So Never break four things in this short period of existence: Trust, Promise, Relation & Heart. Because, when they are broken, they don't make noise, but twinge a lot
در خصوص نیاز به آزمون زبان اگر آموزش دانشگاه قبلی شما در سوئد به زبان انگلیسی بوده و حداقل طول دوره 2سال باشد، نیازی به آزمون زبان ندارید.
برای دکتری با توجه به اینکه محدودیت شغلی به شغلهای آکادمیک و تحقیقاتی محدود می گردد اگر هدف ورود به بازار کار است دوره های مستر مجدد کوتاه مدت توصیه مناسب تری است ضمن اینکه شرایط مالی و سابقه کاری و زمان اخذ آخرین مدرک نیز اگر با فاصله زیاد از اقدام اخیر باشد ممکن است اولویت این پیشنهاد را بیش از پیش برای شما مثبت گرداند.
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
تعداد زیادی از دانشگاههای کانادا آیلتس 7 می خواهند به ویژه دانشگاههای مطرحی نظیر UBC و UToronto
دانشگاههایی که 6.5 آیلتس را هم به عنوان مینیمم قبول دارند البته وجود دارند. UWO , UWaterloo و... از آن جمله اند.
شانس پذیرش با فاند شما منوط به قبولی معدل شما در مقطع لیسانس از سوی کمیته تخصیلات تکمیلی است که ممکن است با وجود تفاوت اندک از مینیممها سخت گیری زیادی در برخی دانشگاهها اعمال گردد. حتما چک کنید.
ویزای کانادا هم طبق مقایسه دوستانی که برای هردوکشور اقدام کرده اند چندان شرایط بهتری از استرالیا به ویژه در خصوص Admissiobility ندارد با این حال در صورت یافتن استاد می توانید برای دانشگاههایی که ددلاین ژانویه یا می را رد نکرده اند اقدام کنید و در صورت پیداکردناستاد در زمینه کاری خود در دانشگاههای با محدودیت زبان ذکر شده شانس خوبی دارید. البته تعداد مقالات اینچنینی باید با توجیهات قوی در خصوص شرایط چنین مقالاتی همراه باشد که قطعا در این خصوص دلایل قابل ملاحظه ای به صورت Case Specific با توجه به موضوع تحقیق وجود دارد.
موفق باشید
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
علاقه مندی ها (Bookmarks)