...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...
1- دانشگاه سمنان- مهندسی مواد-متالورژی صنعتی- معدل 15.64
2- دانشگاه صنعتی اصفهان- مهندسی مواد- خوردگی و حفاظت از فلزات- معدل 17.17- پروزه در زمینه باطری های نانو ساختار و پیل سوختی
3- تقریبی 90
4- 320تقریبی
5-یک مقاله زورنال داخلی
6 - 4 سال در بخش کنترل خوردگی یک شرکت خصوصی
7-به دانشگاه خاصی فکر نمیکنم اما OHIO UNIVERSITY, ATENS,یک انستیتو معروف در زمینه خوردگی داره، فول فاند برام مهمه
8- خوردگی، انرژی های نو
9-FALL2016
10- شاگرد دوم در لیسانس، جایزه پوستر برتر یه کنگره داخلی
با سپاس
ویرایش توسط bimetal : May 27th, 2015 در ساعت 03:01 PM
دوستان درباره رشته اقتصاد در امریکا کسی اطلاعاتی داره؟
معدل لیسانس 19 دانشگاه علامه
تافل 117
+Gre 320 هنوز ندادم
یک مقاله isi
اشنایی کامل به نرم افزارهای اقتصادی
کلا میخوام شانس پذیرش در دانشگاه های امریکا و کانادا رو بدونم و البته فاند
سلام دوست عزیز
معدل کارشناسی شما متوسط هست و مینیمم اکثر دانشگاه هارو خواهد داشت اما خوب مزیت رقابتی برای شما حساب نمیشه. شاگرد دوم بودن شما اگر همراه با نامه تاییدیه دپارتمان بشه میتونه یک نکته مثبت باشه البته به علت متوسط بودن معدل کارایی لازم رو نخواهد داشت. معدل کارشناسی ارشد شما خوب هست. تافل اشاره شده توسط شما اصلا رقابتی نیست و پیشنهاد من به شما نمره تافل بالای 100 و تمرکز بر روی دو مهارت اسپیکینگ و رایتینگ برای نمره بالای 25 در این مهارت ها هست. از لحاظ پژوهشی رکورد مناسبی ندارید و فاند RA تقریبا از دسترس شما خارج هست یا گرفتن این فاند برای شما بسیار سخت هست، اگر نمره اسپیکینگ شما بالای 25 بشه میتونید برای فاند TA امیدوار باشید، پیشنهاد ویژه من تلاش بسیار زیاد برای نگارش مقاله از پایان نامتون هست تا بتوانید در زمینه دریافت فاند RA شانس داشته باشید. سابقه کار شما اگر بعد از فارغ التحصیلی باشه یک نکته منفی به حساب میاد زیرا چند سال از فضای آکادمیک دور بودید، مگر اینکه در قسمت های پژوهش محور شرکت حضور داشته باشید که همراه با مقاله باشه که این طور به نظر نمیرسه. در مواد میزان عدم موفقیت در گرفتن ویزا زیاد هست مراقب باشید به سمت چه پروژه هایی میرید که در هنگام ویزا گرفتن دچار مشکل نشید. نمره GRE اشاره شده هم بسیار خوب هست. با این شرایط و با تافل 90 که اشاره کردید پیشنهاد من بازه رنکی 100 تا 200 هست اما خوب با تافل 100 و یک مقاله ISI شانس خوبی در بازه رنکی 60 تا 100 خواهید داشت. امیدوار و موفق باشید.
آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.
ممنون از توضیحاتتون، در دوران ارشد با وزارت دفاع کار پزوهشی هم انجام دادم در رابطه با زیر دریاییها و... تو رزومم هم که برای اساتید میفرستم ذکر کردم اما بخاطر ویزا فکر میکنم در رزومه اصلی که اپلای میکنم نیارم بهتره. درسته؟ ضمنا اون مقاله زورنال هم مربوط به Iranian Journal of Materials Science & Engineering هست. در خصوص دانشگاه ohio, atens میتونم روی این دانشگاه حساب کنم؟ در مورد پروزه نظر شما برای راحتتر گرفتن ویزا چیه ؟ خوردگی یا انرزی های نو؟
تشکر فراوان
1- دانشگاه آزاد اسلامی مشهد-مهندسی شهرسازی-معدل 17.55
2- دانشگاه بین المللی امام رضا مشهد(غیر انتفاعی)-طراحی شهری- معدل 17.26
3-مدرک زبان ندارم ولی سطح زبان حدود 5-6
4- ندارم
5- در مجموع 11 مقاله، 4 مقاله کنفرانس خارجی(لندن، استکهلم،دبی، هند)
یک مقاله ISC مجله علمی پژوهشی بین المللی دانشگاه علوم تحقیقات، شش مقاله کنفرانس ملی و بین المللی داخلی
6- 5سال سابقه کار مرتبط(حین تحصیل و پس از اتمام تحصیل)
7- دانشگاه با رنکینگ جهانی خوب
8- طراحی شهری
9- پاییز 2016
10- سابقه کار در زمینه های غیر مرتبط(معدن) ، دارای پروانه اشتغال به کار نظام مهندسی، پذیرش دکترا دانشگاه آزاد(عدم ثبت نام)
آیا با مشخصات من امکان اخذ بورسیه تحصیلی وجود دارد؟ شانس پذیرش من در کدام شهرهای آمریکا بیشتر است؟
با سلام
۱- دانشگاه شاهد+ ریاضی کاربردی + معدل (16)
۲- دانشگاه خوارزمی + مهندسی صنایع-سیستم های اقتصادی و اجتماعی + معدل (16.05) 1 ماه فارغ تحصیل شدم.
۳- نمره آیلتس 7-2014) -آیا میتونم از آیلتسم کمک بگیرم یا باید تافل بگیرم؟
۴- نمره gre هنوز شرکت نکردم-اما gmat برام آسونتره
۵- مقالات داخلی 1 مقاله مستخرج از پایان نامه در حوزه اقتصادی در http://www.springer.com/economics/econometrics/journal دارم
۶- 4سال در مدارس تدریس ریاضی پیش دانشگاهی می ککنم 2 سال سابقه بیمه دارم
۷- نمیدونم-شما کجا ها رو پیشنهاد می دید؟
۸- در حوزه های داده کاوی و سیستمهای اقتصادی وارد هستم و بر نرم افزارهای انها مسلط هستم
۹- بهار 2016
در ضمن متاهل هستم اگر اپلای کنم میتونم ویزا همراه هم دریافت کنم؟و اینکه چه دانشگاههای برای بنده مناسب تر است برای دکتری با فاند؟ و اینکه ارشد مجدد اقدام کنم بهتر است یا دکتری؟
با تشکر
1- معدلاتون خوبه.
2- با نمره آیلتس تو رنج 5-6 ارزش رزومتون میاد پایین. پس سعی کنید برای آزمون زبان (تافل یا آیلتس) خودتون رو آماده کنید تا نمره بهتری بگیرید.
3- اگه می خواید برای آمریکا اقدام کنید نیاز به نمره GRE دارید، پس از همین الان خودتون رو برای این آزمون اماده کنید و سعی کنید تو این آزمون نمره خوبی بگیرید.
4- تعداد مقاله هاتون خیلی خوبه و با توجه به بین المللی بودن کنفرانس ها به نظر میاد اعتبارشون هم خوب باشه.
هنوز رزومه شما کامل نیست و نمی شه پاسخ مطمئنی داد. الان جای نمره آزمون زبان و GRE تو رزومه شما خالیه؛ با توجه به اینکه دانشگاه های هر دو دوره تحصیل شما دانشگاه های شناخته شده ای برای اساتید خارج از کشور نیستن، قویاً به شما توصیه می کنم که همه تلاش خودتونو بکنید تا تو این دو آزمون نمره بالایی بگیرید.
با فرض گرفتن نمره خوب از این دو آزمون امکان گرفتن بورسیه تحصیلی هم هست.
موفق باشید.
سلام
نیازی به گرفتن مدرک تافل نیست. همون آیلتس کفایت می کنه.
اگر می خواهید برای دکترای مهندسی اقدام کنید مدرک GRE جزء ضروریات هست.
اگر می خواهید شانس پذیرشتون رو بالا ببرید تلاشتون رو روی آزمون GRE بذارید.
درضمن، سعی کنید تا جایی که ممکن است به دنبال اساتیدی بگردید که فیلد کاریشون به شما نزدیک باشه و به اونها ایمیل بزنید و از شرایط کاریشون تو سال آینده بپرسید (اینکه برای سال بعد اوپنینگ دارن؟ دانشجوی جدید می گیرند؟ روی چه پروژه هایی کار میکنن؟ فاند دارن؟)
اقدام برای دکترا یا ارشد مجدد بر میگرده به هدف خودتون از اپلای. اما اینو مد نظر داشته باشید که گرفتن فاند در دوره دکترا راحت تر هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)